Acum este 23 Iul 2026, 07:30

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 04 Ian 2012, 00:39 
Neconectat

Nume forum:1
Nico, nu pot sa refuz asa invitatie. Arata tare bine cubuletele de zahar. Daca nu am facut simtita prezenta in ultimul timp, nu inseamna ca nu am trecut pe aici in varful picioarelor sa nu fac zgomot, dar sa vad daca sunteti bine.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 03:16 
Neconectat

Maria, imi pare nespus de bine sa te revad. Sper sa te avem mai mult timp printre noi. Desi, trebuie sa recunosc ca nici eu nu sunt o prezenta permanenta, asta e!

Te pup si iti urez un an nou plin de bucurii.

La multi ani tuturor gargaritelor din aceasta minunata gradina!
Colectivului de la TTT, va urez multa sanatate, voie buna, implinirea tuturor proiectelor si la cat mai multe vanzari si idei creative pentru noi modele.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 08:58 
Neconectat

Buna dimineata!
Am sosit la cafenea si va invit sa savuram impreuna o cafeluta.

Multumesc TTT pentru noul spatiu oferit, prima cafea si rozele minunate.
Tuturor va doresc un an nou fericit si multe reusite.
Va imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 10:02 
Neconectat

Buna dimineata!
Nico, accept ceiutul cu placere caci eu m-am trezit fara voce.
Ieri am fost viteaza si am mesterit prin garaj caci imi venise bicicleta cea noua si trebuia sa montez scaunelul lui Dario. Asa ca astazi, drept rasplata, nu ma aud deloc.
Va doresc o zi minunata si spor la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 10:59 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite!
Incep si eu prin a va ura un An Nou fericit, cu multa sanatate, bucurii, realizari!
Echipei TTT ii urez ca noul an sa-i aduca cat mai multe realizari, cat mai multe gargarite in gradina, sanatate, bucurie si tot ce isi doreste.
Imi doresc sa fie un an linistit atat pentru mine cat si pentru cei dragi mie. Iar cand spun cei dragi ma refer si la voi, gargarite si echipa TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 12:00 
Neconectat

Cotoranu Nicoleta scrie:
Dragele mele, va invit la o ceasca de ceai si ceva dulce

Eu mi-am luat o ceasca si ma delectez cu noutatile din gradina.
O seara minunata va doresc.
Ce bine arata!
Multumim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 20:16 
Neconectat

Nico, sper ca am mai ramas ceai si pentru mine, ca tare nevoie mai am. Sunt racita bocna, am dureri de cap, de ieri se face simtita si durerea de spate, nasul ma doare de cat suflu si nu simt nici un miros in jurul meu. As sta in pat toata ziua, insa in conditiile acestea am si lucrat astazi, iar cu nazdravanul prin casa, numai de odihna n-am timp. Singura mea grija este sa nu se imbolnaveasca si copilul.
Va doresc o seara placuta si sanatate.
Ceaiul a fost tare bun. Iti multumesc, Nico.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 22:04 
Neconectat

Alia, eu iarna trecuta am suferit foarte mult din cauza gripei si am luat la indicatiile medicului, de patru ori antibiotic, din care trei injectabile. Cum a inceput frigul iarna aceasta, m-a luat din nou insotita de o tuse foarte urata (nu fac niciodata febra) si ar fi trebuit sa trec din nou pe antibiotic.

Cand am auzit aceasta, am trecut la o cautare asidua pentru leacurile din batrani (babesti), pentru ca m-am cam speriat, stiind ca fratele meu a avut mici probleme din cauza ca a trebuit sa ia o perioada o serie de antibiotice pentru tratamente, unde a pus capac si reportajul de la telejurnal in ce priveste carnea, in special cea de pui, care este plina de antibiotice si riscam ca sa nu-si mai faca efectul atunci cand va fi nevoie sa le luam (cu siguranta este o cale destul de lunga pana la practica, dar este mai bine sa prevenim).

Am incercat mai multe leacuri recomandate, printre care bai la picioare cu sare si bicarbonat, bai de aburi (inhalatii) din toate plantele care aveam prin casa (piper, rozmarin, busuioc, coji de portocale, foi de dafin, bicarbonat, absolut tot, - asa ma invatase o batrana), frectii cu creme mentolate si cate altele, dar cel care m-a pus pe picioare a fost propolisul. Mai stiam de prin auzite ca porpolisul ar fi bun, dar nu stiam cum si in ce cantitati s-ar putea lua, daca cel de pe piata este indicat si cat este de veritabil. Sti tu vorba aceea, cel ce cauta gaseste.
Asa ca tratamentul cu propolis a fost de 15 picaturi in ceai caldut cu miere si lamaie pe o perioada de 10 zile (se mai poate prelungi inca 2 zile daca nu ti-ai revenit complet). De cand l-am luat, nu am mai avut probleme cu raceala. Acelasi tratament l-am aplicat Claudiei si sta bine foarte bine.
Singurele medicamente pe care le-am luat a fost cate o aspirina si un paracetamol sinus seara cand faceam inhalatiile si baile.

Propolisul l-am cumparat din farmacie (nu este 100% natural, nici daca il cumperi de la centrele naturiste sau bio), dar m-am interesat la alte surse sigure, printre care si mama cumnatei mele care are stupi si se pricepe cum sa-l produca si ce cantitati trebuie sa utilizeze. Pe viitor voi sti de unde sa ma aprovizionez.
Daca vei da o cautare pe net, vei vedea cate calitati are propolisul.
Insanatosire grabnica iti doresc, draga Alia.

Ralu, la veche Cafenea, ziceai ceva de o frumoasa gastrita si sincer am vrut sa-ti scriu, dar pur si simplul in acel moment nu am avut timp, iar dupa aceea, am uitat. Dar acum, ca veni vorba cu Alia de propolis, pot sa-ti spun ca fratele cumnatei mele a fost vindecat cu acest medicament natural, de aceasta boala, iar astazi este perfect sanatos. Ce cantitati si care alte produse apicole (in acest caz numai de la sursa si 100% naturale si sigure) a folosit in tratament nu-mi mai aduc aminte, dar daca te intereseaza pot intreba panzica mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2012, 22:33 
Neconectat

Dragele mele, ma bucur ca v-a placut ceaiul. Am adus si in seara aceasta mai multe cescute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Ian 2012, 00:53 
Neconectat

Nico, imi plac cescutele tale.
Le pregatim pentru cafeluta de maine dimineata?
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: