Oare care este mai frumoasa? Fiecare in parte are farmecul ei si asa cum spune si Angela, sunt frumoase precum sufletele voastre. Imi plac mult ciclamele, eu nu am reusit sa le fac sa infloreasca de la un an la altul, dar ma gandesc ca nu din vina mea, dar pentru faptul ca sunt facute sa dureze un anotimp, avand cost mic la vanzare si fiind aproape singurele flori de sezon.
Si crizantemele mele sunt la al doilea rand de inflorire, dar zambila ta, Monica mi-a parfumat toata ziua.
Ralu, pe ciclame (v. cea rosie, de langa cactusi) le-am lasat sa doarma asta vara, dupa ce li s-au topit frunzele. Le-am retras la umbra, le-a udat ploaia si pe la sfarsitul lui septembrie le-am bagat in sera. Aveau din nou frunze. Nu stiu cand s-au ridicat atat de repede si cand au inflorit. Din pacate, numai cea rosie a beneficiat de ingrasamant. Pe celelalte le-am uitat si sunt cam anemice (au una sau doua inflorescente pipernicite).
Primele trei postate sunt nou venite in gradina si intentionez sa le tratez la fel, dupa ce li se topeste frunza.
Acum trei ani am facut greseala sa le uit ingropate in pamantul din gradina si gerul le-a distrus.