|
Acum este 26 Mai 2026, 15:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 20 Noi 2011, 20:07 |
|
|
|
Dumnezeu s-a milostivit odata de un om si i-a promis ca-i va implini doua dorinte, oricare ar fi acelea. Omul i-a cerut cea mai buna bautura posibila si cea mai buna femeie care a existat vreodata pe lume. Imediat a capatat un ladoi in care a gasit niste apa minerala si pe Maica Tereza. Morala: Trebuie sa te exprimi mai precis.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 28 Noi 2011, 18:30 |
|
|
|
Pisti la doctor. Doctorul il intreaba amabil care este problema. - Don' doctor, io munca teren. Luni dimineata plecam, vineri seara intoarcem. Un miercuri vin acas surpriza si ce vad la mine: Istvan, cel mai bun prieten meu, nevasta meu in pat! Suparat tare la Istvan: - Tu cel mai bun prieten nevasta-meu in pat? Si Istvan rugat la mine iertam, fost un greseala, facut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren, Istvan, cel mai bun prieten meu, nevasta-meu in pat! Suparat si mai tare la el, dar el rugat iertare, gresit inca un dat si facut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren... Doctorul isi pierde rabdarea si intreaba: - Bine, bine dar de ce imi povestiti mie toate acestea? - Venit la dumneavoastra cu un intrebare: nu face reu atat cafe?
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 14 Dec 2011, 13:12 |
|
|
|
Wikipedia: Eu stiu totul! Google: Eu am de toate! Facebook: Eu stiu pe toata lumea! Internet: Fara mine nu aveti valoare! Renel: Serios?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 21 Dec 2011, 16:55 |
|
|
|
Dupa o lunga deplasare, sotul vine neanuntat acasa. Intra in casa, cauta sub pat, in sifonier si in baie. Nimeni. Intra in bucatarie si-i zice, resemnat, nevestei: - Ai imbatranit, femeie!
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2012, 20:42 |
|
|
|
Un biletel pe masa din bucatarie:
"Dragii mei, Optimisti, Pesimisti si Realisti,
In timp ce voi va certati, incercand sa demonstrati daca sticla este pe jumatate plina sau goala, eu am baut-o.
Oportunistul"
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2012, 20:42 |
|
|
|
- Cum se numeste un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? - Oaierless.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2012, 20:43 |
|
|
|
- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!? - Da, nu mi-au tinut franele.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2012, 20:44 |
|
|
|
Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga: - Daca nici unul dintre dvs. nu vrea sa cedeze locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 09 Ian 2012, 20:44 |
|
|
|
La o cina de afaceri a unui grup: - Ma scuzati, sunteti cumva patronul firmei la care lucreaza sotul meu? - Nu! - Atunci va rog sa va scoateti mana din chilotii meu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 11 Ian 2012, 12:58 |
|
|
|
Profesorul de matematica Grigore Moisil, dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in fund, ca asta nu-i cap.
_________________ Lacra - Gargarita-Nume-de-Floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|