Acum este 23 Iul 2026, 10:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 12 Ian 2012, 11:34 
Neconectat

Nume forum:1
GHIORTU GABRIELA scrie:
Va pup.
Te pup si eu de mii de ori, pisicuta simandicoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 12:32 
Neconectat

Si eu ma bucur sa fiu din nou printre voi si sa va aud zumzetul prin gradina in fiecare zi.
Va sarut pe suflete si va trimit la toate o ninsoare de pupici.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 12:41 
Neconectat

Buna dimineata!
Iulia, ce bucurie sa iti aud aripioarele din nou in gradina.
Ma opresc si eu putin, caci sunt tot in viteza, sa savurez cafeluta cu voi si sa va arat o surpriza frumoasa.

Sa aveti o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 13:11 
Neconectat

Buna!
Am intrat si eu la cafenea sa-mi odihnesc putin aripioarele si m-am bucurat tare mult de ninsoarea de pupici.
Va doresc tuturor o zi buna, caci eu am inceput anul bine. Din putin timp, in mai putin.
La servici am Curtea de Conturi in control (cam o luna si jumatate - stresant, nu?) iar acasa toata familia este racita. Am observat ca virusul a ajuns si pe la multe dintre voi, asa ca va doresc multa sanatate.

Va imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 16:01 
Neconectat

Mai este un strop de cafea si pentru mine? Si eu tot in viteza trec pe aici sa va salut si sa va doresc multa sanatate.
Ma bucur sa vad multe Gargarite la cafenea.
Iulia, ma bucura tare mult revenirea ta.
Ralu, am vazut surpriza, este superba.
Lenuta, ma bucur ca ai revenit.
Miha, un an nou mai bun iti doresc.
Monica, si eu iti doresc cat mai putine greseli de corectat, asa poate ai mai mult timp sa stai cu noi la o sueta.

Va imbratisez cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 16:25 
Neconectat

Ralu, raspunsul meu vine cu intarziere, dar ce sa-i faci, timpul bata-l vina.

De calitatile curative al propolisului, le-am descoperit in urma cu ceva timp, lunad masa cu prieteni. In acea perioada sotul, avea o afta care il deranja cand manca si discutand de aceasta problema, numai ce vedem venind cucoana casei cu o sticluta de propolis si il invita sa puna putin in locul cu pricina. A doua zi nu mai avea nimic.
De aici o intreaga discutie pe seama calitatilor sale, iar cel care il avea doamna, era facut de o cunostinta care lucra in domeniu, in mod numai natural. De aceea v-am zis ca exita mare diferenta intre ceea ce gasiti pe piata prin centrele naturiste, plafar sau farmacii, consistenta era total diversa de ceea ce am cumparat eu.

Dar a trecut o perioada destul de indelungata si practic am uitat de acel episod, dar cand am reluat cautarile pentru tratarea racelii in mod natural, am dat din nou peste propolis si atunci am apropundat mai bine argumentul. Dar cum nu aveam posibilitatea sa ne intalnim cu prietenii sa-mi faca si mie o portie 100% propolis natural, l-am cumparat dintr-un centru naturist, iar a doua oara din farmacie, dar cum este lesne de inteles calitatea nu este aceeasi.
Dar si asa, am vazut rezultatele pe propria-mi piele si de mandra ce eram pentru descoperirea revolutionara, am inceput sa ma laud prin vecini, printre care si cumnata mea, care, auzind de descoperirea mea, mai, mai ca ar fi ras de mine pentru ca ea il foloseste de foarte mult timp la tratarea diferitelor boli. Si de aici a inceput o intreaga poveste, printre care si modul cum fratele ei s-a vindecat de gastrita.

Modul cum se prepara: intr-un borcan de 800 de grame a pus cinci linguri de propolis in forma lichida, adica dizolvat, produs de mama ei, 100-150 gr. granule de polen cumparat din farmacie, iar restul miere de papadie, iar din cate imi spunea ea, aceasta miere se cristalizeaza, ca sa stii cat este de naturala. Eu una sincera nu stiu cum arata miere de papadie 100% productie naturala.
Produsul obtinut, se ia pe stomacul gol de trei ori pe zi cate o lingura, pana se termina. In ziua de astazi, persoana in cauza este perfect sanatoasa, fara nici un tratament si de atunci nu a mai avut probleme.

Ralu, insanatosire grabnica iti doresc, cu sau fara tratament de propolis.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2012, 22:22 
Neconectat

Michela, ceea ce stiam eu (de la buncia mea Raveica si de la un vecin foarte priceput, care face putin si bun si mai mult pentru familie, dar pentru ca ne cunoastem de foarte mult timp imi vinde si mie cat sa am pe timp de iarna) ca mierea se cristalizeaza dupa o bucata de timp, asa se intampla cu mierea pe care ne aducea bunica si tot asa se intampla cu cea care o cumpar de la vecinul meu. M-ai facut curioasa si m-am documentat putin pe net si va duc si voua linkul pe care l-am gasit foarte util: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=459737&st=0&p=6605636&#entry6605636.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2012, 07:51 
Neconectat

Buna dimineata harnicutelor. Se pare ca de la suc de lamaie, miere cu ou si cu lapte si sirop de muguri de brad mi-a trecut usturimea din gat. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Va doresc o zi frumoasa cu mult timp pentru goblenat.
Monica, ma gandeam ca daca ai mai putin de corectat, ai mai mult timp liber pentru ce iti doresti. Astfel ai o zi frumoasa. O calda imbratisare pentru tine draga mea.

Monica, ma gandeam ca daca ai mai putin de corectat
Am mai putin de corectat? Tu nu stii ca nicio o minune nu dureaza mai mult de trei zile?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2012, 08:11 
Neconectat

Buna dimineata!
Adelina, iti multumesc pentru cafeluta. O sa gust doar, caci de la raceala nu-i prea simt gustul.
Va las putina vitamina c si fug la treaba.
O zi buna tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2012, 08:57 
Neconectat

Bună dimineața dragelor,
V-am adus micul dejun, să căpătați forță pentru ziua de azi, Vineri 13. Poftă mare!

Adelina, să știi că n-am trecut pe langa cafeluța ta! Tocmai m-am servit cu o ceșcuță, mulțumesc!, și de-acu mă duc să mai dau o raită prin grădină.
Elenuta, mulțumesc și ție pentru vitaminuță. Foarte necesară la vremea asta.
O zi frumoasă și cu mult spor la cusut vă doresc.
Vă sărut pe suflețele și vă trimit o ninsoare de pupici.

Iulia, nu gasesc ninsoarea. Pupici, da, dar ti-i returnez inmiit.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: