|
Acum este 11 Iun 2026, 08:00
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 15 Ian 2012, 23:46 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Deschide uşa că am trimis sporul la tine, dragă Rralluca. Vei vedea cum singur se va lucra goblenaşul tău. Un minunat episod ai postat. Mult spor îţi doresc. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 15 Ian 2012, 23:51 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Marina, esti o scumpa. Am fugit sa-i deschid. Te pupacesc.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 16 Ian 2012, 02:14 |
|
|
|
Iunia, flori colorate si parfumate au poposit pe terasa ta. Rralluca, frunzulitele tale isi fac aparitia pe panza. Mireille, un episod plin de culoare. Trei gargarite harnicute, trei stiluri diferite. Va doresc mult spor. Va imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 16 Ian 2012, 08:11 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Dragele mele, lucrati la un model superb. Va doresc mult spor in continuare. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 16 Ian 2012, 13:36 |
|
|
|
Este foarte frumoasa terasa voastra. Sa aveti spor in continuare.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 16 Ian 2012, 13:44 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Iunia, mi-am bagat nasul intre floricelele tale. Asa de frumos miros! Mireille, grozav de frumoase nuantele de verde. Rralluca, incet, incet ai sa-ti ajungi suratele din urma. Aripioare turbo la acusoare va doresc, sa vedem terasele repede, repede, gata. Ninsoare de pupici va trimite,
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 17 Ian 2012, 18:37 |
|
|
|
Iunia, pe panza ta au aparut floricele tare frumoase si parfumate. Nu imi vine sa mai plec de pe terasa. Rralluca, incet, incet vei umple panza. Mireiile, abia astept sa vad un nou episod. Mult spor tuturor. Va pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 17 Ian 2012, 18:59 |
|
|
|
Gargarite harnicute, eu va multumesc pentru asa cuvinte frumoase. Iulia, ma bucur ca iti place mirosul florilor mele. Nadina, si eu as vrea sa poposesti pe terasa mea si sa nu mai pleci curand.
Va pup si va multumesc.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 17 Ian 2012, 19:09 |
|
|
|
Iunia, deja am poposit ca este caldut si bine. Nu mai plec pana nu vine caldura si la noi. Poate plec daca ninge putin. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa la munte-goblen lucrat de Iunia, Mireille si Rralluca Scris: 18 Ian 2012, 20:22 |
|
|
|
Dragele mele, ador modelul la care lucrati. Sper ca va poposi si in colectia mea. Sa aveti spor! Va pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|