|
Acum este 17 Apr 2026, 16:13
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 05 Ian 2010, 13:03 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, Clementina! Face o pereche minunata cu Rapsodia de vara. Iar despre nuante, nu pot spune decat o simfonie de culori. Multumesc echipei TTT ca imi incanta ochii cu asa minunatii.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 05 Ian 2010, 18:35 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Clementina, felicitari pentru noul tau finut! Dorul de casa este mai mic atunci cand le ai aproape pe toate gargaritele, nu-i asa?
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 06 Ian 2010, 10:11 |
|
|
|
Felicitari, TTT pentru cadoul de an nou. Este minunat.
Felicitari, Clementina pentru proaspatul finut!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 06 Ian 2010, 14:52 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9059 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari, Clementina pentru finutul tau! Un model pentru sufletul meu (anotimpul meu preferat) si merge bine cu marimea (imi lipsea toamna din colectia anotimpurilor, toate aceeasi marime). Un cadou minunat pe noul an!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tereza
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 06 Ian 2010, 16:19 |
|
|
|
Felicitari, Clementina! Un model superb. Sa-l cosi cu placere.
_________________ Tereza - Gargarita-Viteza-Luminii
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 14 Ian 2010, 10:56 |
|
|
|
Multumesc, gargaritelor. Intradevar face pereche cu Rapsodie de vara. Monica, as avea o intrebare? Vreau sa stiu daca l-ati trimis, sa il atentionez pe sotul meu de a verifica mai des posta. Multumesc.
Clementina, verifica mailurile trimise de noi.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: O toamna calda asteapta o nasa inspirata Scris: 22 Ian 2010, 11:11 |
|
|
|
Multumesc, coletul a fost ridicat. Pe 12 februarie merg acasa pentru doua saptamani si atunci imi voi lua la mine unul din cei doi finuti. Sper in luna martie sa incep, ori Rapsodie de vara ori Toamna aurie.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|