Acum este 26 Mai 2026, 18:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 25 Ian 2012, 15:15 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, in cazul acesta sunt prima la colacei. Pup si genunchiul care s-a lovit asta noapte, sa treaca mai repede.
Trebuie sa recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa grisul cu lapte, dar cand am auzit ca este vorba de sos de zahar ars, mi s-au aprins beculetele. Asa ca sunt dispusa sa incerc. Si, da, eu vreau si visine. Sunt printre preferatele mele.
Pup dulce.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 15:19 
Neconectat

Bica, tocmai am gasit si eu o reteta de crema de zahar ars cu blat si ma bate un gand sa o fac si eu in seara asta.
Grisul tau cu siguranta este mai mult decat gustos, iar cu visine alaturi, va fi o nebunie. Eu spun prezent la invitatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 15:19 
Neconectat

Of, of, of si mie mi-a trimis Adelina aseara zapada. Stiu ca pamantul plangea dupa ea, dar eu? Eu nu plangeam. Mie nu-mi place zapada si gerul. Adelina, si eu care credeam ca tii la mine!?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 18:20 
Neconectat

Astazi nu am avut timp sa vin la cafenea si voi ati mancat numai bunatati fara mine. Eu sambata fac pomana de 7 ani pentru bunicul meu. Si de ieri alerg continuu dupa ce ne trebuie. Pentru ca se fac si pachete le biserica, si haine se dau, si masa acasa.
O mai mare placere pe zapada de afara sa mergi la cumparaturi. Astazi am plecat la 11 si m-am intors acum. Si sunt inghetata toata.
Mireille, nasica draga m-ai facut sa zambesc. Eu nu am trimis-o, dar ti-am zis sa te pregatesti ca ea mi-a zis ca vine. Serveste-o cu ceva bun.
Monica, daca ai caldurica, vin si eu la Focsani. Ca la mine a plouat si este dezastru pe afara.
Bica, eu ador orice este facut cu branza, asa ca trece-ma pe lista de invitati.
Va pup si va imbratisez.

Adelina, eu zic ca langa acest bradut cu fluturasi si luminite este chiar multa caldura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 19:15 
Neconectat

Bica, daca este vorba de ceva dulce, spun prezent.
Ralu, cred ca dau o tura si pe la tine. Hi! Hi! Hi!
Adelina, ma bucur sa te vad la cafenea. Iti trimitem noi zapada daca vrei.
Monica, mi-am luat sania si am plecat. Ajung curand. Imi este cam teama de cateii mai mari, dar sunt sigura ca Ax este cuminte.

O seara placuta si linistita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 21:24 
Neconectat

Ralu, este delicioasa prajitura ta. Eu am facut-o ani in sir, cu frisca deasupra.
Iulia, a avut efect pupicul. Doare mai putin si parca s-a mai dezumflat. Ai portie dubla de colacei. Pana la urma, am gasit pe cineva care sa o duca pe cumatra la tara, iar in traista i-am pus 6 bucati ca sunt multi acasa. Bicu, ce este cam mofturos, nu se va mai atinge de ei. Probabil, maine dimineata voi avea nepotul la micul dejun si nu ma indoiesc ca nu le va degusta.

Dragele mele, grisul este gata. L-am facut moale si in jurul lui este numai sos de zahar ars. Deasupra sunt cateva moturi de dulceata de visine. Va astept cu drag, acum cat este fierbinte.

Eu nu mananc seara decat un fruct, iar in seara aceasta am un strugure, dar mi-am facut si ceai de tei cu lamaie multa. Am si cateva reviste si ne asezam in jurul computerului ca acusi se face dimineata la copiii nostri si asteptam un semnal de la ei.

P.S. Adelina si Nadina, bineinteles ca sunteti invitate.

Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 21:32 
Neconectat

Bica mea draga, mai pup o data sa treaca de tot.
Tare buni colaceii, iar cand am auzit cum arata grisul mi s-a umplut gura de apa.
Si eu mi-am facut un ceai de galbenele ca ficatul meu a cam luat-o razna in ultima vreme. Maine dimineata ma duc la un card de analize, iar la 4 si jumatate am programare la medic. Mi-a luat mult pana sa ma hotarasc sa fac pasul asta (vreo 7 ani, nu mai mult!). Sa vedem ce-o iesi.
Saru'mana pentru masa.
Pupici si pentru nepotel si pentru Mariuca, iar pentru Bicutu o calda imbratisare si sarutari pe tample.
Noapte blanda si somnic pufor va doresc. Ingerasii sa va aiba in paza pana maine dimineata.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 21:55 
Neconectat

Dragi gargarite din nordul Italiei am vazut astazi la TV ca a fost un cutremur la voi in zona.
Dupa cate stiu eu acolo locuiesc Ralu si Lenuta.
Scuze daca am uitat pe vre-una. Sper ca sunteti bine voi si cei dragi.
Noapte buna!
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Ian 2012, 22:13 
Neconectat

Bica, imi pare rau pentru fetita ta. Sper sa se faca repede bine si sa treaca peste acest moment. Iti inteleg suferinta si sunt convinsa ca tu esti cea ce trebuie sa-i aline si sa-i imbrabateze pe toti. Dar pe tine cine te alina? Iti ofer umarul meu pe care sa poti sa-ti versi suferinta. Va imbratisez, pe tine si pe Bicu, cu dragoste.

Mi-ai facut o pofta cu grisul cu lapte cu zahar ars de acum zbor pana la tine. Si un ceiut ar merge la ceas de seara.

Iulia, sper ca rezultatele la analize sa fie bune. Te astept cu vesti.

Ovidia, sa speram ca fetele sunt bine. Acum astept cu nerabdare un semn de la ele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: