|
Acum este 26 Mai 2026, 17:41
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 19:33 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5339 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Mona si Ioana ma bucur tare mult ca suneti bine si fie ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza sa mereu. Noi suntem bine. Am intrat astazi in a 32-a saptamana de sarcina si incepand de maine sunt in concediu prenatal. Sincer chiar simteam nevoia deoarece obosesc destul de repede si nici noaptea nu mai este somnul asa cum era odata. Plus de asta, bebe strumfita noastra da trezirea pe la 6 - 6.30 dimineata si dupa ce este alintata (da, are pretentii inca din burtica cand si de cine sa fie alintata) se culca. M-am ingrasat aproximativ 9.5 - 10 kg pana acum si multumesc lui Dumnezeu nici nu ma pot plange de alte simptome de sarcina. Sper sa fie asa si in continuare. Va multumesc mult ca v-ati gandit si la mine, gargarite dragi si sper ca de acum sa pot fi cu voi cat mai mult timp.
Pupici dulci.
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 19:47 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Sonia, suna minunat ce povestesti tu acolo despre strumfita. Abia astept si eu sentimentele care te incearca pe tine, numai ca peste cativa anisori. Sa va traiasca minunea ce o porti in pantec!
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 19:50 |
|
|
|
Ei, deci vom avea si o micuta Gargarita. Ma bucur pentru tine, Sonia. Sarcina usoara in continuare. Pupici pe burtici.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 19:56 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Pupici pe burtici dragele mele si sarcina usoara. Sunt curioasa, cat mai aveti?
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 20:21 |
|
|
|
Pai, Adelina, din ce stiu eu, un bebelus la termen inseamna la 38 saptamani, deci Sonia este prima la rand.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 20:57 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Andru, sarcina completa are 40 de saptamani, dar nasterea poate fi normala si considerata "la termen" din saptamana 38. Oricum ca si termen corect de nastere, se considera 40 de saptamani sau cel putin aici asa este.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 31 Ian 2012, 21:01 |
|
|
|
Da, Ralu, dar minim pentru a fi sarcina la termen este de 38 de saptamani, pana la 42.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 12 Mar 2012, 12:21 |
|
|
|
Am vazut ca nu am mai scris demult aici si m-am gandit sa vin cu noutati. Cred ca Sonia se apropie de ziua cea mare. Eu am acum 31 de saptamani si sunt in febra pregatirilor. Am cumparat o gramada de hainute sa aiba pana la un an (sotul meu rade si zice ca trebuia sa ii iau si costumul de mire, asa preventiv), carucior, vanita, biberoane, jucarii. Patutul o sa il primim de Pasti, cadou de la finii nostri. Mai trebuie sa imi pregatesc bagajul meu pentru spital si suntem gata. Problema cea mare este ca inca nu ne-am hotarat asupra numelui. Saptamana trecuta am fost la control si bebe avea 1.600 grame si era deja pozitionat cu capul in jos, pregatit de iesire. Eu am inceput sa fac aqua gym special pentru gravide si ma simt foarte bine, cand ies de acolo parca plutesc. De saptamana asta voi merge si la sedinte de pregatire pentru nastere si sunt foarte curioasa cum o sa fie. In rest ce sa va spun, placerile celui de-al treilea trimestru de sarcina. Cred ca cele care aveti copii stiti despre ce este vorba. Ioana, sper ca esti bine. Voi ati gasit un nume pentru bebe? Mihaita ce zice, este nerabdator? Sonia, te asteptam cu vesti. Nastere usoara iti doresc, sa fiti sanatoase si tu si printesa.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 12 Mar 2012, 17:25 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Mona, ma bucur ca iti merge bine. Cat despre nume, inca mai este timp. Noi ne-am hotarat chiar in ziua cand l-am nascut, ca eram in dubii amandoi. Nu am cazut de acord asupra numelui pana atunci (si atunci fortati de situatie). Eu vroiam Alessio, el vroia Matteo, numele socrului meu. Dar din cauza unor neplaceri din partea socrilor, am tinut mortis ca nu vreau ca copilul sa-i poarte numele. A cedat al meu pana la urma, dar a reusit inainte de asta sa-mi scoata din gura promisiunea ca urmatorul baiat pe care il vom face se va numi cum vrea el. Eu sper din suflet ca urmatorul sa fie fata. Te imbratisez cu tot cu burtica si iti doresc zile si nopti cat mai frumoase.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 13 Mar 2012, 17:37 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Pentru toate Mamicile Gargarite Fericite:
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|