Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 14-08-2009 De luni o sa ma apuc de acest superb goblen in paralel cu
Cina cea de taina. Sper sa iasa bine amandoua.
Replica: Daniela, by Maria Nistor (4999 mesaje), la 14-08-2009 spor din plin! Vad ca te-ai pus pe treaba, nu gluma.
Replica: Doamne! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 14-08-2009 Cate ai in lucru! Esti curajoasa. Mult spor sa ai la ele!
Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 14-08-2009 cate am in lucru?
Declaratie de dragoste, la care nu stiu unde este gresit,
Gargarita, care este pe terminate (mai am la fundal si gata),
Cina este proiect de saptamana viitoare si cu
Micul gradinar. Nu sunt multe si sper sa le fac fata si sa le lucrez cu mult spor.
Replica: Daniela, by Zabava Cristina (152 mesaje), la 15-08-2009 te-ai apucat serios de treaba, vad eu.
Spor la lucru la acest model si asteptam cat mai multe episoade.
Replica: Daniela, by Bica Nistor (1380 mesaje), la 15-08-2009 sa-ti creasca gradinarul, frumos, la fel ca si cerisica din burtica.
Replica: Gargarita, by Mona J (719 mesaje), la 17-08-2009 floricele si fluturasi - o sa fie un tablou tare dragut. Mult spor la cusut!
Replica: Multumesc de urari. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 18-08-2009 Abia astept sa ma apuc de el, dar deocamdata citesc mesajele voastre caci am disparut ca magarul in ceata patru zile si acum ma apuc de treaba iar. Si am la treaba, de nu imi vad firele de par.
O sa va tin la curent cu gradinarul.
Replica: Si primul episod. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 22-08-2009 Sper sa va placa piciorusele gargaritei si petele negre de pe spate.
Replica: Daniela, by Dosinescu Cristina (145 mesaje), la 22-08-2009 niste picioruse mici si gingase se contureaza incet, incet. Imediat, ai un gradinar in toata regula.
Motoras sa ai la ac!
Replica: Acusica isi by Condrasov Gabriela (288 mesaje), la 22-08-2009 face aparitia gradinarul tau. Incet, incet o sa ai un ajutor la ingrijitul florilor si un goblen frumos in camera copiilor, cred.
Va pupic.
Replica: Incet, incet, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 22-08-2009 exact asa cum spune tatal meu:
catinel, catinel; asa va prinde contur si gradinarul meu care va fi cu siguranta unul dintre modelele in camera copiilor.
In seara aceasta am facut si floricica din spatele gradinarului si a iesit asa de frumoasa. Culorile sunt asa de calde, de imi vine sa nu mai dorm noaptea si sa lucrez la gradinar, dar nu am cum.
La sfarsitul saptamanii viitoare o sa postez iar imagini cu goblenurile pe care le am in lucru.
Mona, cred ca acest goblen va fi chiar unul special datorita culorilor si apoi datorita faptului ca este un goblen care cere timp si multa, multa rabdare -
rabdare si tutun, eu zic rabdare si spor.
Saptamana viitoare, episodul 2.
Spor la ac si voua!
Replica: Sunt tare dragalase piciorusele. by Olariu Ioana (1250 mesaje), la 24-08-2009 Aripioare de gargarita la gradinarul tau.
Pupici.
Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009 ti se pare ca nu ai multe in lucru?! Eu am unul singur si abia merge, d-apai sa am atatea?! Si nu am copii. Aoleu, deja ma simt prost...
Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 24-08-2009 am doar doua goblenuri in lucru si anume:
Cina ce de taina si
Micul gradinar. Goblenul Declaratia incerc sa il termin, dupa ce termin goblenul Micul gradinar.
P.S. Acu se intelege?(admina)
Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009 stiu ce ai in lucru si pentru asta te felicit. Ai uitat de Cina? Stiu ca inca nu ai inceput lucrul la ea, dar este in plan.
P.S. Imi pare rau daca te-am suparat si o zi frumoasa.
Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 24-08-2009 stai linistita, ca nu m-ai suparat. Am primit o critica foarte taioasa. Nu am absolut nimic cu tine. Stai linistita te rog.
Goblenul Cina il am in lucru si nu o sa il las din mana pana nu il termin, chiar daca mai am alt goblen in parale.
Multumesc pentru felicitari.
Replica: Ma bucur, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009 ca esti hotarata. Si nu fi suparata. Se spune ca criticile sunt constructive. Asa ca capul sus si tzl inainte!
Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 24-08-2009 in principiu criticile sunt constructive, dar....
Oricum nu mai conteaza, cutitul este infipt bine de tot si o sa doara rana asta mult timp.
Replica: Daniela, by Malin Antonia (79 mesaje), la 24-08-2009 Goblenul Cina il am in lucru si nu o sa il las din mana pana nu il termin, chiar daca mai am alt goblen in parale. M-ai facut sa rad! Chiar asa spui tu de goblenul tau?
Eu zic ca esti prea indarjita si prea sensibila. Hai sa ne purtam ca niste gargarite. Lasa ca nici eu nu m-am suparat cand Cosmina mi-a spus ca P.S. se scrie asa si nu altfel, nici Flori, nici Constanta si nici alte gargarite de care nu imi mai aduc aminte acum. Ce, nu-i bine sa invatam? O sa ne creasca copii si cum o sa-i ajutam daca noi nu exersam si nu invatam? Aici suntem intre prietene si nu mi se pare normal sa ne sicanam. Iti spun asta pentru ca am vazut, mai sus, ca o provoci pe Admina si reclami ca nu merge site-ul cum trebuie, desi nu este cazul (am citit la Cafenea).
Uite, eu abia astept sa-l vad pe gradinar cum iti uda floricelele.
Replica: Buna, Daniela. by OANCA CONSTANTINA (20 mesaje), la 25-08-2009 Imi place foarte mult gargarita ta, este nemaipomenita. Sper sa o lucrez si eu in viitor. Te rog spune-mi, lucrezi si fondul?
Sa ai spor!
Replica: Au by Admin TTT (3969 mesaje), la 31-08-2009 aparut aripile de gargarita, deci nu mai este mult si gradinarul Danielei va zbura prin gradini. Poate ajunge si inapoi la Daniela ca sa o mai inveseleasca. In rest, cititi, va rog, si ce scrie si la
Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela.
Replica: Daniela, by tanasa clementina (1305 mesaje), la 31-08-2009 sunt minunate gargaritele, fac un set foarte frumos pentru camera celor mici. Ac fermecat iti doresc.
Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 31-08-2009 mult spor la gradinar! Este foarte frumusel. Abia astept sa vad si florile din roaba lui.
Replica: Am revenit, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 02-09-2009 si eu de pe un alt calculator.
Multumesc, Admina pentru ajutor.
Fondul nu cred ca o sa il lucrez, dar voi vedea cand il voi termina.
Intre timp au mai aparut si aripioarele albastre si aproape tot corpul.
Si eu sper sa ma inveseleasca. Astazi am tras o sperietura grozava. Iusti era in pat si deodata a inceput sa se catere. Am ramas masca. Imi era teama sa nu mai faca un pas si sa pice din pat.
Multumesc pentru incurajari.
Cum imi fac calculatorul, cum o sa va mai arat ce am facut.
Replica: Iusti by Flori M (365 mesaje), la 03-09-2009 este o nazdravana si asa sunt toti copiii la varsta aceasta. Eu am cazut (ma scapase buna din ochi) cand eram putin mai marisoara decat ea si mi-a ramas osul deformat la cap. Adica, nu s-a mai asezat la locul lui.
Replica: Of, Flori, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009 mie imi este asa de frica, poate si datorita faptului ca sunt singura cu ea multe ore. Am luat in serios ideea de a-i face un tarc, dar ramane singura problema panza. Noi am vrea una la fel ca la paturile de plastic, una elastica si cu gaurele ca sa o putem vedea mai bine si sa nu se rupa repede.
Cum termin si acest proiect o sa va arat imagini si apoi o sa va arat tot ce am facut eu.
Minerva stie ce i-am mai cusut fetei.
Flori, banuiesc ca nu ai ramas si cu alte urme de la acea cazatura.
Replica: Episodul 3 - pentru concurs. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009
Replica: Episodul 4 - pentru concurs by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009 Lenus, sper ca il vei puncta si ca este ok cat am lucrat, avand in vedere ca este in punct cruce.
Cred ca il voi termina curand, daca o sa lucrez asa.
Replica: Usor, by Popescu Alexandra (429 mesaje), la 04-09-2009 usor este gata si gradinarul tau.
Pupici si aripioare de ingeras la acusor.
Replica: Este tare by Mona J (719 mesaje), la 04-09-2009 dragut gradinarul. Ma trezesc zambind, uitandu-ma la el.
Mult spor in continuare!
Replica: Este foarte scumpic gradinarul tau, by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 04-09-2009 Mult spor si mai departe. Mai este putin si este gata.
Replica: Ce frumusel este gargarelul tau! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 04-09-2009 Un pupicel pe manutele lui Iusti.
Mult spor la cusut!
Replica: Daniela, by Silvia Har (678 mesaje), la 06-09-2009 in curand vom afla ce cara Gargarelul in roaba.
Ac sprinten, in continuare.
Replica: Uf, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009 cateodata este buna tehnologia, dar cateodata imi merge prost atat calcualtorul cat si internetul, de aceea prefer sa postez mai multe episoade o data. Imi trebuie multa rabdare si timp.
Va trimit patru episoade care sper sa va placa.
Silvia, da, in viitorul apropiat o sa vedem si ce are in roaba gargarelul. Nu mai este mult. Ideea este sa am timp.
Lenus, toate episoadele sunt pentru concurs, insa nu stiu daca le vei puncta pe toate.
Multumesc.
Replica: Episodul 5 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009
Replica: Episodul 6 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009
Replica: Episodul 7 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009
Replica: 2. Episodul 8 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009