Acum este 16 Apr 2026, 00:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela
MesajScris: 08 Sep 2009, 10:16 
Neconectat

Nume forum:1
Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 14-08-2009

De luni o sa ma apuc de acest superb goblen in paralel cu Cina cea de taina. Sper sa iasa bine amandoua.

Replica: Daniela, by Maria Nistor (4999 mesaje), la 14-08-2009

spor din plin! Vad ca te-ai pus pe treaba, nu gluma.

Replica: Doamne! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 14-08-2009

Cate ai in lucru! Esti curajoasa. Mult spor sa ai la ele!

Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 14-08-2009

cate am in lucru? Declaratie de dragoste, la care nu stiu unde este gresit, Gargarita, care este pe terminate (mai am la fundal si gata), Cina este proiect de saptamana viitoare si cu Micul gradinar. Nu sunt multe si sper sa le fac fata si sa le lucrez cu mult spor.

Replica: Daniela, by Zabava Cristina (152 mesaje), la 15-08-2009

te-ai apucat serios de treaba, vad eu.
Spor la lucru la acest model si asteptam cat mai multe episoade.

Replica: Daniela, by Bica Nistor (1380 mesaje), la 15-08-2009

sa-ti creasca gradinarul, frumos, la fel ca si cerisica din burtica.

Replica: Gargarita, by Mona J (719 mesaje), la 17-08-2009

floricele si fluturasi - o sa fie un tablou tare dragut. Mult spor la cusut!

Replica: Multumesc de urari. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 18-08-2009

Abia astept sa ma apuc de el, dar deocamdata citesc mesajele voastre caci am disparut ca magarul in ceata patru zile si acum ma apuc de treaba iar. Si am la treaba, de nu imi vad firele de par.
O sa va tin la curent cu gradinarul.

Replica: Si primul episod. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 22-08-2009

Sper sa va placa piciorusele gargaritei si petele negre de pe spate.

Replica: Daniela, by Dosinescu Cristina (145 mesaje), la 22-08-2009

niste picioruse mici si gingase se contureaza incet, incet. Imediat, ai un gradinar in toata regula.

Motoras sa ai la ac!

Replica: Acusica isi by Condrasov Gabriela (288 mesaje), la 22-08-2009

face aparitia gradinarul tau. Incet, incet o sa ai un ajutor la ingrijitul florilor si un goblen frumos in camera copiilor, cred.

Va pupic.

Replica: Incet, incet, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 22-08-2009

exact asa cum spune tatal meu: catinel, catinel; asa va prinde contur si gradinarul meu care va fi cu siguranta unul dintre modelele in camera copiilor.
In seara aceasta am facut si floricica din spatele gradinarului si a iesit asa de frumoasa. Culorile sunt asa de calde, de imi vine sa nu mai dorm noaptea si sa lucrez la gradinar, dar nu am cum.
La sfarsitul saptamanii viitoare o sa postez iar imagini cu goblenurile pe care le am in lucru.
Mona, cred ca acest goblen va fi chiar unul special datorita culorilor si apoi datorita faptului ca este un goblen care cere timp si multa, multa rabdare - rabdare si tutun, eu zic rabdare si spor.
Saptamana viitoare, episodul 2.
Spor la ac si voua!

Replica: Sunt tare dragalase piciorusele. by Olariu Ioana (1250 mesaje), la 24-08-2009

Aripioare de gargarita la gradinarul tau.
Pupici.

Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009

ti se pare ca nu ai multe in lucru?! Eu am unul singur si abia merge, d-apai sa am atatea?! Si nu am copii. Aoleu, deja ma simt prost...

Replica: Adriana, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 24-08-2009

am doar doua goblenuri in lucru si anume: Cina ce de taina si Micul gradinar. Goblenul Declaratia incerc sa il termin, dupa ce termin goblenul Micul gradinar.

P.S. Acu se intelege?(admina)

Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009

stiu ce ai in lucru si pentru asta te felicit. Ai uitat de Cina? Stiu ca inca nu ai inceput lucrul la ea, dar este in plan.

P.S. Imi pare rau daca te-am suparat si o zi frumoasa.

stai linistita, ca nu m-ai suparat. Am primit o critica foarte taioasa. Nu am absolut nimic cu tine. Stai linistita te rog.
Goblenul Cina il am in lucru si nu o sa il las din mana pana nu il termin, chiar daca mai am alt goblen in parale.
Multumesc pentru felicitari.

Replica: Ma bucur, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009

ca esti hotarata. Si nu fi suparata. Se spune ca criticile sunt constructive. Asa ca capul sus si tzl inainte!

in principiu criticile sunt constructive, dar....
Oricum nu mai conteaza, cutitul este infipt bine de tot si o sa doara rana asta mult timp.

Replica: Daniela, by Malin Antonia (79 mesaje), la 24-08-2009

Goblenul Cina il am in lucru si nu o sa il las din mana pana nu il termin, chiar daca mai am alt goblen in parale.
M-ai facut sa rad! Chiar asa spui tu de goblenul tau?

Eu zic ca esti prea indarjita si prea sensibila. Hai sa ne purtam ca niste gargarite. Lasa ca nici eu nu m-am suparat cand Cosmina mi-a spus ca P.S. se scrie asa si nu altfel, nici Flori, nici Constanta si nici alte gargarite de care nu imi mai aduc aminte acum. Ce, nu-i bine sa invatam? O sa ne creasca copii si cum o sa-i ajutam daca noi nu exersam si nu invatam? Aici suntem intre prietene si nu mi se pare normal sa ne sicanam. Iti spun asta pentru ca am vazut, mai sus, ca o provoci pe Admina si reclami ca nu merge site-ul cum trebuie, desi nu este cazul (am citit la Cafenea).

Uite, eu abia astept sa-l vad pe gradinar cum iti uda floricelele.

Replica: Buna, Daniela. by OANCA CONSTANTINA (20 mesaje), la 25-08-2009

Imi place foarte mult gargarita ta, este nemaipomenita. Sper sa o lucrez si eu in viitor. Te rog spune-mi, lucrezi si fondul?
Sa ai spor!
Replica: Au by Admin TTT (3969 mesaje), la 31-08-2009

aparut aripile de gargarita, deci nu mai este mult si gradinarul Danielei va zbura prin gradini. Poate ajunge si inapoi la Daniela ca sa o mai inveseleasca. In rest, cititi, va rog, si ce scrie si la Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela.

Replica: Daniela, by tanasa clementina (1305 mesaje), la 31-08-2009

sunt minunate gargaritele, fac un set foarte frumos pentru camera celor mici. Ac fermecat iti doresc.

Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 31-08-2009

mult spor la gradinar! Este foarte frumusel. Abia astept sa vad si florile din roaba lui.

Replica: Am revenit, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 02-09-2009

si eu de pe un alt calculator.
Multumesc, Admina pentru ajutor.
Fondul nu cred ca o sa il lucrez, dar voi vedea cand il voi termina.
Intre timp au mai aparut si aripioarele albastre si aproape tot corpul.
Si eu sper sa ma inveseleasca. Astazi am tras o sperietura grozava. Iusti era in pat si deodata a inceput sa se catere. Am ramas masca. Imi era teama sa nu mai faca un pas si sa pice din pat.
Multumesc pentru incurajari.
Cum imi fac calculatorul, cum o sa va mai arat ce am facut.

Replica: Iusti by Flori M (365 mesaje), la 03-09-2009

este o nazdravana si asa sunt toti copiii la varsta aceasta. Eu am cazut (ma scapase buna din ochi) cand eram putin mai marisoara decat ea si mi-a ramas osul deformat la cap. Adica, nu s-a mai asezat la locul lui.

Replica: Of, Flori, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009

mie imi este asa de frica, poate si datorita faptului ca sunt singura cu ea multe ore. Am luat in serios ideea de a-i face un tarc, dar ramane singura problema panza. Noi am vrea una la fel ca la paturile de plastic, una elastica si cu gaurele ca sa o putem vedea mai bine si sa nu se rupa repede.
Cum termin si acest proiect o sa va arat imagini si apoi o sa va arat tot ce am facut eu.
Minerva stie ce i-am mai cusut fetei.

Flori, banuiesc ca nu ai ramas si cu alte urme de la acea cazatura.

Replica: Episodul 3 - pentru concurs. by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009

Replica: Episodul 4 - pentru concurs by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 04-09-2009

Lenus, sper ca il vei puncta si ca este ok cat am lucrat, avand in vedere ca este in punct cruce.
Cred ca il voi termina curand, daca o sa lucrez asa.

Replica: Usor, by Popescu Alexandra (429 mesaje), la 04-09-2009

usor este gata si gradinarul tau.
Pupici si aripioare de ingeras la acusor.

Replica: Este tare by Mona J (719 mesaje), la 04-09-2009

dragut gradinarul. Ma trezesc zambind, uitandu-ma la el.

Mult spor in continuare!

Replica: Este foarte scumpic gradinarul tau, by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 04-09-2009

Mult spor si mai departe. Mai este putin si este gata.

Replica: Ce frumusel este gargarelul tau! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 04-09-2009

Un pupicel pe manutele lui Iusti.
Mult spor la cusut!

Replica: Daniela, by Silvia Har (678 mesaje), la 06-09-2009

in curand vom afla ce cara Gargarelul in roaba.
Ac sprinten, in continuare.

Replica: Uf, by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009

cateodata este buna tehnologia, dar cateodata imi merge prost atat calcualtorul cat si internetul, de aceea prefer sa postez mai multe episoade o data. Imi trebuie multa rabdare si timp.
Va trimit patru episoade care sper sa va placa.

Silvia, da, in viitorul apropiat o sa vedem si ce are in roaba gargarelul. Nu mai este mult. Ideea este sa am timp.

Lenus, toate episoadele sunt pentru concurs, insa nu stiu daca le vei puncta pe toate.

Multumesc.

Replica: Episodul 5 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Episodul 6 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Episodul 7 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009

Replica: 2. Episodul 8 by Iordanoiu Elena Daniela (305 mesaje), la 08-09-2009

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela
MesajScris: 24 Sep 2009, 08:10 
Neconectat

Episodul 6 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Episodul 7 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Episodul 8 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Ce frumos se contureaza. by neacsu alina (124 mesaje), la 08-09-2009

Replica: Ce by Adriana Nicuta (4557 mesaje), la 09-09-2009

frumusel este! Parca este nitel botosel, sau mi se pare mie? Oricum, este frumos, foc.

Aripioare la ac!

Replica: Daniela, by Zabava Cristina (169 mesaje), la 09-09-2009

tare frumos se mai contureaza micul tau gradinar.
Si tare drag mi-a mai fost episodul in care i-am putut admira micutii ochi.
Spor la lucru in continuare iti doresc.

Replica: Episod 9 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

Replica: Episod 10 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

Replica: Episod 11 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

Replica: Episod 12 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

Replica: Episod 13 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

Lenus, toate sunt pentru concurs.

Replica: In by Popescu Alexandra (487 mesaje), la 11-09-2009

curand apar si floricelele din roaba. Pupici si aripioare de ingeras la acusor.

Replica: Daniela, by Onuta O (1311 mesaje), la 11-09-2009

imi place cum a iesit gradinarul tau.

Dar sa stii ca ma intriga un lucru. Toate episoadele sunt pentru concurs? Stiu ca se lucreaza in punct cruce, dar in regulamentul concursului, una din reguli suna cam asa: Se vor adauga cate 20 de puncte pentru fiecare episod postat de gargarite in serialele ce le au active (numarul de episoade ce pot fi postate este nelimitat singura conditie este ca pasul lucrat sa aiba cel putin 10 cm2 ). Iar la tine un cm2 ar trebui sa aiba cam 25 cruciulite. Ma insel?
Eu m-as simti furata pe fata si inselata, daca s-ar puncta toate episoadele (asa cum tu ai specificat ca acestea sunt pentru concurs). Iti spun si de ce: pasul de la episodul 9 la episodul 10, nu are mai mult de 8 cm2 lucrati, iar in regulament scrie clar ca se puncteaza doar daca are cel putin 10 cm2.
Crezi ca este corect fata de celelalte gargarite?

Nu vreau sa te supar, vreau doar sa trag un semnal de alarma.
Pupici.

Replica: Spor la lucru in continuare! by Zabava Cristina (169 mesaje), la 11-09-2009

Multumesc pentru ca ai postat atat de multe episoade. Tare imi mai place cand pot vedea usor, usor, cum se formeaza modelul.

Onuta, eu una nici nu stiu prea multe despre concurs, dar eu una nici nu ma chinui prea mult. Lucrez goblenul de placere si nu ma grabesc.
Dar iti urez tie si tuturor care participa spor la lucru. Si mi s-a parut interesant citatul tau din regulament.

Replica: Onuta, by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 11-09-2009

nu ma supar deloc, nu am de ce sa ma supar. Eu am postat episoadele in functie de cum am lucrat. La par, la gargarel, am lucrat in doua zile. Si seara am facut fotografie. Iti multumesc ca m-ai lamurit cu numarul de cruciulite, o sa tin cont pe viitor, dar oricum eu nu lucrez doar pentru concurs. Lucrez de placere, iar acest concurs m-a ambitionat sa lucrez si mai mult.
Unele episoade nu sunt de punctat, dar le-am postat pe etape. Sincera sa fiu, nici prin gand nu mi-a trecut sa numar cruciulitele sa vad daca sunt cate ar trebui sa fie. Nu te supara, dar am scris ca toate sunt pentru concurs ca sa nu scriu la fiecare, caci imi merge calculatorul foarte foarte greu.
Se va puncta ce se va considera.

Cristina, as posta in fiecare zi daca ar merge netul si calculatorul mai bine.

Spor la goblenat in continuare, tuturor gargaritelor.

Replica: Daniela, by Stefanescu Elena (2763 mesaje), la 13-09-2009

spor la gargarel!
Multi pupici, bolnavioarei.

Replica: Ce gradinar dragut! by neacsu alina (124 mesaje), la 14-09-2009

Replica: Daniela, by Flori M (371 mesaje), la 14-09-2009

dau din picioare, ca un copil, de bucurie, cand vad ce postezi aici. Este dulce, dulce!

Nu, nu am ramas cu semne de la cazatura, cu exceptia osului adancit un centimetru si iesit in afara vreo trei centimetri. Dar, nu se cunoaste pentru ca este acoperit de par.

Replica: Ce frumos, by Adriana Nicuta (4557 mesaje), la 17-09-2009

este gargarelul tau! Abia astept sa mai creasca si gargarita mea un pic! Mie mi se par foarte mari, nu-i asa?

Aripioare la ac!

Replica: Episodul 14 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 15 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 16 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 17 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 18 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 19 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 20 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Replica: Episodul 21 by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 20-09-2009

Sper sa va placa. As fi dorit sa il termin, dar saptamana aceasta am lucrat doar trei zile. Maine, cu siguranta, il termin. Aici este sarbatoare si nu se lucreaza, deci o sa aiba cine sa stea cu fata ca eu sa termin gargarelul.

Abia astept sa va bucurati de acest goblen. Mie una imi place la nebunie. Este tare frumos.

Replica: Daniela, by tanasa clementina (1359 mesaje), la 20-09-2009

m-ai uimit cat de mult ai lucrat si ce frumos iese. Felicitari!

Replica: Gradinarul by Maria Nistor (5035 mesaje), la 20-09-2009

este super.

Replica: Inca putin si se umple by Condrasov Gabriela (294 mesaje), la 20-09-2009

roaba gradinarului tau. Este minunat si ai avut un spor fantastic. Felicitari!
Va pupic pe toti.

P.S. Cum te mai simti? Ce mai face gargarita din burtica?

Replica: Gabi, by Iordanoiu Elena Daniela (345 mesaje), la 21-09-2009

daca ma ajuta Dumnezeu si termin acest goblen saptamana aceasta o sa fiu in culmea fericiri.

Spor am avut, deoarece i-am luat fetei un nou tarc de joaca, unde se poate misca in voie si apoi pot intra si eu in el sa ma joc cu ea si mi-a usurat foarte mult timpul petrecut cu fata. Acesta este motivul principal pentru care am lucrat atat de mult in doar 3 zile.

Bebe din burtica, face miscare de zor. Maine ma duc iar la o ecografie sa vedem cat a mai crescut si sa vedem daca s-a mai micsorat diferenta (fata de un copilas normal, bebe mic este mai micut cu o luna. Nu ne facem griji caci si Iusti a fost la fel si dupa luna a saptea, a inceput sa creasca si a recuperat totul). Inca nu stim ce este gargarita sau gargarel si poate nici nu o sa aflam pana la sfarsit, daca este sa raman aici.

Multumesc pentru grija si spor la goblenat in continuare.

Va pupicim toti patru.

Replica: Gargarelul by Adriana Nicuta (4557 mesaje), la 21-09-2009

este o nebunie! Abia astept sa vad finalul.

Bebe mic sa fie el sanatos, fie el fata sau baiat.
Pupici lui Iusti si spor la goblenat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela
MesajScris: 02 Oct 2009, 09:23 
Neconectat

Replica: Sunt fericita by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje) , la 27-09-2009

am terminat goblenul.
Acum o sa va incante si voua privirea gargarelul meu.
O sa vedeti 2 episoade care fac cat 3, dar nu mai conteaza, ideea este ca este terminat si este tare dragalas. O sa il adaug la colectie.

Multumesc de incurajari.

P.S. Credem ca bebe din burtica este baietel.

Replica: Ultimul episod by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje) , la 27-09-2009

Replica: Ce frumos este! by Condrasov Gabriela (306 mesaje) , la 27-09-2009

Mii de felicitari din partea mea, este o adevarata splendoare. Cred ca gargareii tai vor fi foarte fericiti cu un asa model in camera lor.

Multi pupici si sanatate de la mine si de la Zorro!

Somn usor (din cate stiu, este tarziu in India acum - aici este 20:30)!

Replica: Gabriela, by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje) , la 27-09-2009

diferenta este de 2,5 ore inaintea orei Romaniei, dar am prins si eu calculatorul sotului cu net cu tot si nu ma mai satur citind si cautand pe net una alta.
Sunt neobosita, caci profit de clipele care mi-au mai ramas de stat aici. Sunt constienta ca atunci cand o sa revin in tara nu o sa mai pot sa lucrez atat, caci afara nu o sa pot sa lucrez. Aici pot lucra afara ca doar ies in spatele casei.
Vorba ta, incet incet termin tot ce imi propun.
Speram sa le placa gargareilor ce le fac eu.
Toate bune.

Replica: Daniela, Felicitari! by Onuta O (1355 mesaje) , la 27-09-2009

Gradinarul tau mi-a incantat ochii. Este atat de frumos!

Replica: Daniela, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 27-09-2009

Doamne! Am ramas fara respiratie cand ti-am vazut micul gradinar!
Imi fugeau ochisorii peste tot, pe imaginea aceasta foarte reusita, focalizata bine. Si pe deasupra, punctele sunt lucrate atat de ingrijit.

Felicitari pentru ca l-ai terminat.
Si sa ai un inceput de saptamana cat mai bun.

Replica: Felicitari Daniela, by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje) , la 27-09-2009

gargarelul tau a iesit superb. Ne bucuram impreuna cu tine privindu-l. Multa sanatate tuturor celor dragi si o sarcina usoara in continuare iti doresc.

Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4598 mesaje) , la 28-09-2009

este superb gargarelul tau! Este o frumusete!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Micul gradinar - goblen lucrat de Daniela
MesajScris: 08 Oct 2009, 10:45 
Neconectat

Episodul 18

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]