Acum este 15 Apr 2026, 23:36

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta
MesajScris: 02 Feb 2012, 19:19 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, mie mi se pare perfecta rama. Pune in valoare modelul si nici nu a intrat in margini din cate observ eu.
Felicitari pentru alegere.
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 19:25 
Neconectat

Draga Nico, iti multumesc pentru aprecieri. Imi pare bine ca ti-a placut.

Draga Nadina, s-a furat putin din margini, dar nu foarte mult, sa zicem. In realitate arata foarte bine, nunata aurie a ramei pune in valoare culorile modelului. Sunt multumita, desi gandul initial a fost catre o rama mai groasa si cu colturile inflorite, ca la tablourile vechi. Multumesc pentru aprecieri. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 19:28 
Neconectat

Superb, Danuta. Are o hainuta frumoasa.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 19:50 
Neconectat

Felicitarile mele, Danuta. Simfonie cu flori de camp este un model care mi-este tare drag, dar mi-ar fi teama sa-l incep fiind un model foarte greu. Tu ai fost atat de ambitioasa si punct cu punct ai realizat o frumusete de model. Inramarea este pe masura modelului si ii pune in valoare culorile atat frumoase.
Felicitari!

Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 20:24 
Neconectat

Frumoasa mea Barbie (sper ca nu te superi ca iti zic asa), imi place foarte mult inramarea. Este superba.
Cat despre planurile de anul acesta, iti doresc sa ti se implineasca toate toate.
Pupici dulci, draga mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 20:25 
Neconectat

Imi pare bine ca ti-a placut, draga Dalina. Te pup.

Draga Eli, sunt sigura ca l-ai duce la capat cu brio, mai ales ca tu esti mult mai indemanatica la goblen decat mine. Eu, in afara de faptul ca nu am timp, nu prea am spor oricum, chiar nu stiu de ce. In ultima vreme am mai adoptat eu niste tehnici, dar cred ca ceea ce este decisiv este perseverenta in lucru, adica sa nu-l lasi din mana prea mult, cum se spune. Acest goblen este greu, dar daca il lucrezi zi de zi asa cum trebuie, nu este chiar asa de greu. Odata terminat si inramat, merita tot efortul, este o delectare sa-l privesc. In realitate, arata si mai bine, in fotografie culorile sunt putin mai stinse, deoarece este asezat langa fereastra.
Mult succes, Eli! Sunt sigura ca esti capabila de tot ceea ce-ti propui.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 20:29 
Neconectat

Draga Adelina, nu ma deranjeaza, ma flateaza enorm descrierea ta. Iti multumesc, esti o dragalasa cu mine.
Pana acum, vorbind despre proiectele pentru anul nou, m-am tinut de cuvant la capitolul lectura. Sunt deja la a treia carte, am inceput una de vreo o mie de pagini, sunt foarte emotionata.
In rest, m-am tinut mai putin de cuvant, sunt restanta la capitolul catei, n-am reusit sa-i scot prea mult la plimbare. Oricum le merge bine unde stau, ii scoatem la sfarsitul saptamanii la un teren pe care il avem in afara orasului, in munti. Am sa aduc dupa aceea niste fotografii de acolo.

Sa ai o zi cat mai frumoasa, draga Adelina.
Mult succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 20:40 
Neconectat

Frumoasa mea Barbie, asa o sa iti zic mereu daca nu te deranjeaza. Pentru mine chiar semeni cu o papusa Barbie. Si ai o viata aproape perfecta ca cea a papusilor.
Sa stii ca in privinta cititului sunt putin invidioasa, in sensul bun, ca ai ce citi. Eu nu am in biblioteca nici o carte care sa nu fi citit-o de cel putin 2 ori.
Te pup si mult spor in tot ce vrei sa faci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 21:45 
Neconectat

Danuta, am ramas fara cuvinte si cu ochii lipiti de ecran. Imi plac la nebunie rama si culorile de pass, il incadreaza perfect.
Felicitarile mele!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 22:32 
Neconectat

Adelina, iti multumesc. Sa stii ca una din cumparaturile frecvente pe care le fac sunt cartile. Si copiii mei au deja o mica biblioteca numai cu carti pentru ei, chiar si in romana, pe care le-a cumparat mamaia din Romania. Si sotului ii plac mult cartile, anul care a trecut am cumparat in fine o mobila mai decenta unde am putut sa acomodam cartile pe care le avem. Dar, dupa cum ti-am spus, cumparam in mod frecvent carti, nu stiu unde o sa le mai punem dupa aceea. Ha, ha, ha!
Viata mea, fara sa vreau sa ma laud, este cat se poate de frumoasa, dar este si istovitoare. Treaba in casa nu mi se termina niciodata, mi se pare ca tot timpul este multa dezordine, multe vase de spalat etc. Asa este viata, presupun.
Acum sunt cam obosita, dar imi revin eu. Am sa incep sa iau niste vitamine. In plus acum sunt cam trista, nostalgica. Bebelusul meu nu mai "papa tzitzi", adica piept. Da, este marisor, merge pe 2 ani si jumatate, dar imi placea asa de mult sa-l tin la piept. Of, tare repede mai cresc copiii astia.
Ai sa vezi si tu, draga Adelina, cand ai sa ai copiii tai, ai sa simti cum trece repede de tot timpul. Dar este si foarte frumos, n-as schimba pentru nimic faptul ca i-am avut pe acesti copii. Te imbratisez cu drag.

Ralu, ma incanta cuvintele tale. Iti multumesc din suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: