|
Acum este 16 Apr 2026, 08:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 05 Ian 2010, 11:19 |
|
|
|
Gata! Slava Domnului ca baiatul vecinului a trecut pe la mine si m-a invatat niste trucuri. Eu luam informatiile cu copy+paste si le aduceam intr-un nou raspuns. Apoi le dadeam culoare la fiecare. Ma treceau toate caldurile. Acum dau quote si sterg doar tot ce este despre quote (la inceput si sfarsit). Am scris ca sa nu patiti si voi ca mine. Mona, multumesc pentru trasul de maneca.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 05 Ian 2010, 22:16 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Bica, ia zi-mi cum este cu laptopul. Ati inceput sa va impacati sau inca mai ai rezerve fata de el?
Ninsoare de pupici pe obrajorii tai de bunicuta
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 12:15 |
|
|
|
Adela Aura Vlad Gargarita-Vis-de-floare Adina Jigaranu Gargarita-Nouras Adina Zancu Gargarita-Jurnalista Alexandra Popescu Gargarita-Minune-de-Mama Alice Pop Gargarita-din-Tara-Minunilor Andrei Stancu Gargarelul-Rege Angela Buzemurga Gargarita-Dansatoare Angela Draganoiu Gargarita-Floare-de-Cires Anitescu Constanta Gargarita-de-Verona Daniela Balan Gargarita-Blandetea-Lumii Baloiu Victoria Gargarita-Violet Bara-Toderici Mihaela Rada Gargarita-Vraja-din Spuma-Marii Bica Nistor pentru nepoata Mariuca Bunica-de-Gargarita Mariuca, nepoata Bica Gargarita-Cea-mai-Mica Buduroi Elena-Loredana Gargarita-Vorba-Dulce Calinescu Ramona Nicoleta Gargarita-Cuibusor-de-Roze Camelia Constantin Gargarita-Binecuvantarea-Toamnei Coco Bordan Gargarelul-Mesager Condrasov Gabriela Gargarita-Pastel-de-Toamna Condrut Valentina Robertina Gargarita-din-Leagan Cozea Rodica Maria Gargarita-Dragoste-de-Toamna Cristi Varas Gargarelul-Fotograful-Expert Cucos Catalina Prima-Gargarita-Sefa; Gargarita-Mac-Rosu. Doi na Gargarita-Floare-de-Bujor; Dragoste-Neconditionata Dorina Voineag-Doruletz Mic Gargarita-Romantica Dosinescu Cristina Gargarita-Trestia-cu-Doua-Flori Ella B Gargarita-Puf-de-Papadie Enache Mihaela Ema Gargarita-Dibace; Gargarita-Trandafir Flori Macau Gargarita-Iris-Rosu Frunza Nicoleta Gargarita-Paunita Georgeta Pencu Gargarita-Ce-Frumoasa-Sunt-Eu-Astazi! Georgiana Gheorghita Gargarita-Zambet-Rasarit-de-Soare Gheorghita Cristina Gargarita-de-Turta-Dulce Gina Necula Gargarita-Super-Soferita Gigi Hanta Gargarelul-Contra-Ceai Greta Hirsch Gargarita-de-Departe Grigorita Carmen Laura Tereza Gargarita-Viteza-Luminii Hainal-Roman Oana Sandulesei Gargarita-Floare-Calatoare Ionascu Alexandra Gargarita-Dulce Ionita Victorita Gargarita-Soare-n-Suflet Jufa Teodora Gargarita-Verde Lacramioara Popescu Gargarita-Nume-de-Floare Leonte Elena-Iuliana Gargarita-Iulie Lucia Marina Gargarita-Eden Manaila Carmen Gargarita-Mac-Calator Maria Nistor Gargarita-Venus Marian Topala Gargarelul-Rasfatzat Marilena Iamandi Gargarita-de-Amazon Marin AnaMaria Elena Gargarita-de-Faberge Milos Alexandra Andreea Gargarita-Mica Milos Cosmina Gargarita-cu-Gargarita-Mica Mona J Gargarita-Gingasie Neagu Eli (Elena) Gargarita-cu-Maini-de-Aur Nicolae Orban Gargarelul-Priceput Niculescu Greta Gargarita-Iubitoare-de-Copii Olariu Ioana Gargarita Zmeura-Dulce Oana Stancu Gargarita Zori-de-zi Olteanu Emilia Gargarita-Bunicuta-de-Pirat-Sef Olteanu Rodica Gargarita Raza-De-Soare Perhinschi Anca Gargarita Pacea-Armoniei Petroi Ana-Maria Gargarita Merisor-Fermecat Popescu Elena Gargarita-Magica Popescu Ioana Gargarita Quatro-Stagione Pricopie Ioana Gargarita-Gerbera-Rosie Popa Raluca Gargarita-Curcubeu Popescu Lenus Gargarita-Ingerul-de-langa-noi Racovita Adriana Gargarita-Dragoste-de-mama; Gargarita-Bijuterie-Vesela Radu Alexandra Gargarita-Astrolog Radu Roxana Mariana Gargarita-Perfectiune; Gargarita-Cosanzeana Ramona Marculescu Gargarita-Suflet-de-Poet Raluca Popa Gargarita-Curcubeu Serban Birtalan Gargarelul-Provocator; Gargarelul-PC-Addicted Silvia Har Gargarita-Prietenoasa - fetita ei Sorescu Minerva Eliza Gargarita-Venetianca Stanoiu Constantin Gargarelul-Creator-de-Bucurii, Gargarelul Ratusca Stefanescu Elena Gargarita-din Nori Stefania Crudu Gargarita-Floare-de-liliac Stoicescu Steluta Gargarita-Stea Tanasa Clementina Gargarita-Croitoreasa Desavarsita Vasiliu Letitia Gargarita-Blue Veverita Alexandra Gargarita-Sprintena-si-Agila Vlad Elena Nicoleta Gargarita-Magie Zabava Cristina Gargarita-Tenismena Zoica Maniu Gargarita-Gospodina
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 18:47 |
|
|
|
Anca, felicitari pentru numele tau de gargarita. Gargarita-Pacea-Armoniei ti se potriveste tare bine, "iti vine ca o manusa". A stiut Bica, ce-a stiut.
Ninsoare de pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 18:52 |
|
|
|
O Doamne Iuli, esti fenomenala. Acum esti aici, o secunda dupa dincolo, iar cea urmatoare pana me dezmetecesc, ti-am pierdut urmele. Iti multumesc din inima.
P.S. Acum am vazut si tabelul. Ce-mi dorem sa ma vad si eu acolo. Dar ca sa vezi, tot Bica o sa fie cea care ma va trece si acolo. Nu e minunat?
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Golesteanu Eliza
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 19:06 |
|
|
|
Rar intalnesti pacea armoniei in cale, asa ca Anca, ma bucur de cunostinta. Mi se pare mie, sau chiar numele tau este deja in tabel?
_________________ Eliza - Prietenia este o carte fara sfarsit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 19:20 |
|
|
|
Da, Eliza, am omis acest lucru. De obicei, mi se intampla mai rar, sigur este de vina fericirea care o am in suflet.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 07 Ian 2010, 19:20 |
|
|
|
Anca, Eliza are dreptate. Numele tau de gargarita deja este in tabel. Bica a fost tare vigilenta astazi. L-a trecut inainte sa apuce vreouna din noi sa vada. Sa-l porti sanatoasa!
Ninsoare de pupici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 08 Ian 2010, 09:01 |
|
|
|
Anca, frumos nume ai si ti se potriveste perfect. Pupici si tie si nasei tale.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maiorescu Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 08 Ian 2010, 13:13 |
|
|
|
Dragele mele gargarite,
Am predat stafeta prieteniei ultimei gragarite inscrise in gradina noastra, Gabi. Acum astept sa ma botezati si pe mine.
Va pup
_________________ Miha - Daca vrei sa gasesti in drumul tau prietenie, gingasie si poezie, ia-le cu tine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|