Acum este 01 Iul 2026, 13:01

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 04 Feb 2012, 13:38 
Neconectat

Nume forum:1
Ce bine, se mai face lumina pe aici.
O sa primesc si eu numele in urmatoarea saptamana?
Sau ma lasati cu buricul netaiat? Hi, hi, hi!
Va imbratisez cu drag pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 13:39 
Neconectat

Pot sa plang?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 13:45 
Neconectat

Dalina, draga mea de ce sa plangi? De fericire poate ca ai un nume si ca se " bat" nasicile pe tine.
Nu fi trista draga mea. Totul depinde de momentul in care va putea sa intre Bica pe forum. Ea se ocupa de acest topic. Numele este al tau si nu ti-l mai fura nimeni.
Daca tu esti trista sunt si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 14:51 
Neconectat

Draga Adelina, nu stiam ca trebuie sa pun la nume cand propun gargarita inainte si cratime intre ele. Au mai fost propuneri inainte in acest mod. Uita-te te rog la propunerea pentru Lora de exemplu. Doar ca a fost scrisa cu culoarea rosie si nu cu albastra.
Ca este gresit asa, sunt de acord sa-mi asum responsabilitatea. Dupa ce am propus, Dalina a spus ca nu vrea nume. M-am gandit ca nu ii place ceea ce a iesit. Nu am comentat dupa, ca nu era cazul.
In legatura cu cine propune prima, asa credeam cand a fost propus numele finutei Dalinei. Bica dupa aceea a specificat ca nu era corect. Poate sunt reguli care eu inca nu le cunosc. Nu vreau sa fiu nasica daca nu merit. Nu cred ca supar pe Monica, Dalina sau pe tine deoarece nu am pretins asa ceva. Mi-am spus doar punctul de vedere.
Cred ca si Amalia are dreptul o parte din rezultatul ajuns. Numele mi se pare ca i se potriveste Dalinei ca o manusa.
Dar de aici pana la cine este nasica este un drum lung si necunoscut pentru mine.

Draga Dalina, te rog nu plange. Nu te-am propus pentru asta. Vreau sa fii fericita si mandra de numele tau indiferent cine iti este nasica. Legatura dintre noi se nu va schimba daca suntem sau nu inrudite.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 15:08 
Neconectat

Nu vreti sa fiti amandoua? O sa fiu prima gargarita cu doua nase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 15:22 
Neconectat

Dalina, draga mea cum fiecare din aceasta gradina are o nasa asa o sa ai si tu. Acum stam cumintele si vedem care va fi. Oricum pentru mine esti o persoana deosebita si o buna prietena. Iarta-ma ca in loc sa iti produc o bucurie te-am suparat.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 16:11 
Neconectat

Dalina, stiu ca este o situatie ingrata, dar cel mai bine ar fi sa alegi tu intre cele doua si astfel situatia s-ar rezolva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 16:41 
Neconectat

Ca sa inteleg, am luat-o pe rand si am adus toate cuvintele de baza aici. Iata ordinea:
gogu mimi-ovidia scrie:
Si ca sa-mi indrept greseala ce spuneti daca ii dam un nume de gargarita si Dalinei?
Sa nu fie nasa de gargarita fara nume. A implinit un an de activitate si cred ca o cunoastem destul de bine.
De cand a venit a adus cu ea un izvor de dragoste din care ma adap de multe ori. Gandindu-ma la gradina pe care o are plina de flori am putea sa fie si izvorul vietii, o apa cristalina care isi are cuibusorul in Valea Prahovei, izvorul dintre munti. Ma gandeam si la un cristal nepretuit cand am vazut primele fotografii. Ochii ei albastri si cristalini m-au fermecat. Este o mamica extraordinara si o admir. Sa nu uit si lebada de cristal deoarece este delicata.
Borcan Adelina-Maria scrie:
Ovidia ai venit cu o idee foarte frumoasa pe care o sustin.
Ce zici de Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Dragoste.
Agache Amalia scrie:
Este frumos Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Dragoste/Iubire, desi pentru Dalina ar fi mers si ceva legat de fragilitatea si frumusetea ei exterioara.
Mai avem nevoie de un vot pentru ca numele ei sa fie Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Dragoste.Va pup si va imbratisez.
Dragi gargarite, daca tot am sarbatorit-o pe Dalina, nefiind ziua ei, macar sa avem un motiv intemeiat. Am ales pentru ea Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire.
Din cate am citit in urma mai aveam nevoie de un singur vot.
Inteleg din ce scrie mai sus ca initiatoarea numelui (Adelina, nu a fost niciodata obligatorie folosirea cuvantului Gargarita in fata numelui, in faza de propuneri) a fost Ovidia care are doua nume in propunerea ei (izvor, dragoste). Amelia a modificat dragoste in iubire. Adelina a adaugat cuvantul nesecat. Din punctul meu de vedere nasa este Ovidia, care este gata sa se retraga pentru armonia gradinii. Daca se va intampla asa, Bica am urmatoarea propunere: o nasa poate sa faca o propunere de nume pentru o finuta, abia dupa ce ii trec trei ture de la ultima data cand a fost nasa. Altfel vom asista la transformarea in derizoriu a aceastei activitati placute de a recunoaste meritele unei gargarite din gradina noastra si la o goana constanta dupa finute pe care eu nu o inteleg.
Va rog nu va suparati pe mine ca mi-am exprimat opinia legat de subiect, dar ma doare sa vad cum spiritul intelegerii in care ne-a invaluit Bunul Dumnezeu de la nastere, dispare urmare a vanitatii lumesti.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 16:53 
Neconectat

Geta, imi pare rau sa te contrazic, dar fiecare am adaugat cate un cuvant.
Ovidia (izvor), eu (nesecat) si Amalia (iubire).
Numele final a fost Gargarita Izvor Nesecat de Iubire. Nu este obligatorie cratima, nu asta am vrut sa zic, ci ma refeream ca trebuie un nume. Nu doar o descriere.

Nu alergam dupa finute, dar daca simtim o persoana aproape si vrem sa ii dam un nume, de ce sa nu putem pentru ca am dat data trecuta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 16:55 
Neconectat

Lipseste Amalia. Unde esti draga gargarita? Spune si tu ceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: