|
Acum este 16 Apr 2026, 11:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 14:49 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Anelia, pentru o incepatoare, cum te descrii, ai cusut repede si foarte frumos. Cu o saptamana inainte ne-ai prezentat cateva puncte, iar acum vii cu el aproape terminat? Cel putin pe mine m-ai lasat fara cuvinte. Bravo! Acest model l-am vazut pe perete la o matusa cu mult inainte sa incep sa cos goblen si a fost unul din motivele pentru care m-am apucat de aceasta pasiune. Sper intr-o zi sa il achizitionez si eu. Am vazut ca esti si tu in Italia. Unde mai exact? Cu drag,
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
serban ionela alina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 15:04 |
|
Membru din: 21 Mai 2011, 12:33 Mesaje: 7 Locatie: italia Nume forum:1
|
|
Buna Alia. Goblenul l-am inceput mai demult, dupa aceie nu am m-ai lucrat la el. Dupa catva timp am inceput din nou sa lucrez la el zi si noapte ca sa-l termin. Fiind primul meu goblen sunt nerabdatoare sa-l vad terminat. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Sunt in Italia in provincia di Viterbo localitatea se numeste Tarquinia.Tu? Pupici.
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 15:14 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Vad ca si tu esti aproape de mare si uitandu-ma pe harta, fara sa vreau ochii m-au dus spre Insula del Giglio, datorita evenimentelor recente. Eu sunt in Marsala, Sicilia. Iti doresc mult spor la goblen, sa-l termini repede. Este foarte frumos.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
serban ionela alina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 15:17 |
|
Membru din: 21 Mai 2011, 12:33 Mesaje: 7 Locatie: italia Nume forum:1
|
|
Multumesc Alia.
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 18:01 |
|
|
|
Foarte frumos goblenul. Spor la lucru in continuare si cat mai multe!
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 21:08 |
|
|
|
Foarte frumos. Felicitari!
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 21:51 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Este superb, Anelia. Aripioare fermecate la acusor, ca acusica este gata de colectie. Pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 04 Feb 2012, 23:53 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Minunat peisaj, minunate lebede. Mai ai puţin şi îl adaugi la colecţie. Mult spor îţi doresc. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 05 Feb 2012, 13:46 |
|
|
|
Anelia, inca putin si gata. Mult spor! Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Idila lebedelor - goblen lucrat de Anelia Scris: 05 Feb 2012, 18:39 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Anelia, ai lucrat foarte frumos si repede acest model minunat si nu foarte usor. Mult spor iti doresc la putinul ramas. Sper sa nu pierd finalizarea. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|