Acum este 01 Iul 2026, 14:30

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 10 Feb 2012, 12:06 
Neconectat

Nume forum:1
Dalina, fie ca cele trei cuvinte ce-ti compun numele sa devina parte din viata ta.
Sper sa ai si puterea de ne ierta pentru clipele in care unele din noi am actionat ghidate mai putin de inima, dar in numele inimii.

Te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2012, 12:14 
Neconectat

O joaca, o placere de a ne redescoperi copile, o bucurie de a-i spune cuiva ca este important pentru noi, drept care ii aducem un nume de floare, de stea, de poezie sub semnatura. Ce a fost si ce a devenit!

Nu pot sa nu fiu mai mult decat suparata ca s-a intamplat sa uitam imboldul Laurei Gargaritelor, nu uitati sa fiti gargarite!
Asta inseamna ca nu avem de impartit decat cuvinte frumoase, lucrul mainilor noastre, izbanzile noastre, comorile inimilor noastre (copiii), imaginile locurilor pe care le iubim, animalele ce ne bucura viata.
Gargaritelor ati uitat sa zambiti dupa simbolul Laura, ati uitat sa lasati semnul frumusetii voastre interioare intr-un nume si sa treceti mai departe, fara sa va arogati drepturi (dupa modelul Doruletz Mic), ati uitat ca nimic nu este mai frumos decat o prietenie ce dainuie in mintea noastra dupa modelul Adnana.
Amalia, ma bucur ca le-ai rememorat.

Vanitatea nu este o calitate si ea nu poate fi invocata in numele nici unui gest frumos pentru ca in fond ea ramane tot o mostra de egoism.

Ovidia, la intrebarile pe care mi le-ai adresat nu are rost sa raspund, intrucat nasa/fina este un cuvant ce nu mai are ce cauta aici. Suntem toate prietene sau nu suntem deloc. Vezi si http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=79&t=2093&start=1390
Daca o finuta poate sa-si aleaga nasica sau nu?
Pai, noi ii recunoastem meritele sau ea isi alege o singura persoana cu care rezoneaza si realizeaza o comunitate aparte aici? Nu mai bine fac asta ele doua in alta parte si cu alte mijloace?

Daca regret ceva, regret faptul ca in toata aceasta neintelegere Dalina a fost cea afectata. Nimeni nu merita sa fie pus intr-o astfel de situatie pentru nici un motiv.

Multumesc tuturor celor ce au incercat sa tempereze discutiile, celor care au cedat formal (pentru linistea gradinii) si celor ce au atenuat stresul Dalinei.
Iti multumesc Monica pentru faptul ca ai luat hotararea cea mai buna in acest sens.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2012, 10:01 
Neconectat

Draga mea Bunicuta Bica, am trecut cu vederea de mult ce sa intamplat in gradina. Cand am vazut ca ai aparut in gradina si mi-ai scris cateva cuvinte venite din suflet, mi-au trecut toate umbrele ce mai ramasesera.
Eu nu pot sa iert pe nimeni, las aceasta in grija Domnului.
Suntem gargarite muritoare si suntem supuse greselilor, de la cap la coada.
Bine ca totul s-a terminat cu bine. Eu va iubesc si va imbratisez pe toate si mi-as dori din tot sufletul ca nici o gargarita sa nu mai treaca prin ce am trecut eu.
Va doresc tuturor sanatate si viata lunga, pentru a zbura mult timp prin gradina.

Va multumesc inca o data pentru nume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2012, 10:07 
Neconectat

Pentru vorbele tale, Dalina, nu pot decat sa ma inclin fata ta si sa-ti spun ca-ti meriti pe deplin si cu prisosinta numele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2012, 12:40 
Neconectat

Mireille, multumesc.
Ma faci sa rosesc.

Te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2012, 18:07 
Neconectat

Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Pentru vorbele tale, Dalina, nu pot decat sa ma inclin fata ta si sa-ti spun ca-ti meriti pe deplin si cu prisosinta numele.
Subscriu.
Dalina, pentu tine:

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 10:59 
Neconectat

Nu demult, rasfoind netul, am citit o cugetare scrisa de Th. Gozzadini si suna cam asa: "Pacea inseamna curatirea mintii, blandetea sufletului, dulceata inimii, odihna vietii, lungimea prieteniei si sotia dragostei."
Ce mi-a atras atentia cel mai mult a fost partea cu "dulceta inimii". Si stiti de ce? Pentru ca primul meu gand cand am citit aceasta expresie a zburat catre una din gargaritele noastre.
O gargarita pe care "o urmaresc" de cand am reintrat pe forum si care prin disponibilitatea ei si prin vorbele pe care le seamna in topicele noastre, ne picura in suflet dulceata, intocmai cum o face roua pe flori, cand soarele le dogoreste sau cum o face ploaia pe pamant atunci cand este uscat, iar ea il inmoaie.
N-as putea sa va explic cu exactitate de ce, insa de la bun inceput mi s-a lipit de suflet, probabil si datorita "pupicilor ei pe inimioara" pe care ii trimite din toata inima ei mare si pe care i-am simtit de fiecare data ca pe o alinare pentru sufletul meu, cel putin.
Ati ghicit! Este vorba de Marina.
De aceea, am sa fac o propunere pentru a ii atribui Marinei un nume de gargarita.
Propunerea mea este ca Marina sa poarte numele de Gargarita-Dulceata-Inimii.
Stiu ca, pentru a primi un nume, o gargarita are nevoie de mai multe voturi. Va astept parerile sau voturile voastre.

Pentru tine, Marina:

Ninsoare de pupici.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 11:08 
Neconectat

Iulia, si mie mi-este tare draga Marina, iar vorbele ei dulci sunt balsam pentru suflete.
Imi place numele propus, de aceea te sustin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 11:34 
Neconectat

Iulia, daca ai stii de cand mi-am propus sa aduc un nume pentru Marina si chiar mi-am notat mai multe variante.
Nu m-am grabit pentru ca Marina a intrat in spatiul nostru la sfarsitul lui octombrie 2011 si stiam ca mai am de asteptat pana vin cu propunerea, macar pana in aprilie. Desi, daca ma uit la chestionar, ar trebui sa asteptam pana in 29 octombrie.
Ca si tine, am sentimentul ca Marina este dintotdeauna in gradina noastra si cand am verificat chiar am fost uimita de cat de putin timp este langa noi.
In ceea ce priveste numele propus de tine pot sa-ti spun ca ai gasit esenta de Marina. Te felicit pentru inspiratia pe care ai avut-o si bineinteles ca ai un vot si din partea mea.
Gargarita-Dulceata-Inimii ai reusit sa ne umpli inimile cu dulceata cuvintelor tale.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 11:54 
Neconectat

Lenuta, Adnana va multumesc pentru sustinere.
Adnana, este drept ca eu am lipsit o perioada de pe forum, din motive pe care nu vreau sa le invoc, pentru ca nu vreau sa-mi mai amintesc de ele.
Cand am revenit insa, am gasit-o aici pe Marina. Si m-au topit si m-au alinat pupicii ei pe inimioarele noastre, ale tuturor.
Este drept ca eu m-am orientat dupa data de 6.01.2011, data din care ea este membru al forumului (cea scrisa sub avatarul ei). Nu stiam ca este "activa" pe forum doar din octombrie 2011.
Insa chiar si asa, chiar daca nu are 6 luni inca sau un an, cum spune chestionarul, eu asa am simtit-o si am vrut sa-mi impartasesc parerea si propunerea cu voi.
Si tot voi sunteti cele care o sa hotarati daca asteptam sa mai treaca ceva vreme sau o botezam acum.
Ninsoare de pupici.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: