|
Acum este 05 Aug 2026, 20:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 11 Feb 2012, 18:20 |
|
|
|
Singurele mele bijuterii pe care le port sunt o bratara si un lantisor pe care nu le dau jos niciodata. In rest nu port desi am o gramada. Imi place doar sa le cumpar. Ha! Ha! Ha! Unde va place sa petreceti mai mult timp, afara in parc sau in casa?
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 11 Feb 2012, 19:49 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Nadina, as sta non stop in parc, dar din pacate nu am nici, parc nici cu cine sa stau pe aleile lui. Asa ca stau aproape non stop in casa. Hi, hi! Mai am putere sa fac si haz de necaz. Asta e.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 11 Feb 2012, 19:52 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Vai, iar m-am repezit cu raspunsul si am uitat sa pun si eu o intrebare. Va plac filmele romantice sau cele de actiune?
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 11 Feb 2012, 19:59 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ai avut o idee foarte buna cu acest topic, draga Ovidia.
Imi plac filmele romantice in detrimentul celo de actiune, dar mai mult inca imi plac comediile romantice.
Intrebarea mea: cu cine va simtiti voi insiva, cu prietenele sau cu partenerul de viata?
Nu am avut prea multa inspiratie. Scuze. Va imbratisez cu drag.
P.S. La intrebarile anterioare, nu mai raspundem?
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 11 Feb 2012, 20:56 |
|
|
|
Danuta, cred ca putem raspunde si la intrebarile anterioare. Asa putem cunoaste mai bine toate gargaritele, nu numai pe cea care raspunde prima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 12 Feb 2012, 11:20 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Draga Danuta asa cum a spus si Nadina putem raspunde la toate intrebarile daca vrem. Principalul este sa raspundem si la ultima ca sa putem propune alta. Vroiam sa fie o continuitate. Eu nu pot sa spun care dintre cele doua este mai important deoarece simt lucruri diferite. Ca eu mai mult de 80% din timp stau cu barbatelul meu nu inseamna ca nu ma simt bine cu prietenele mele. Nu as vrea sa fiu nevoita sa aleg vreodata.
Ati dori un serviciu sigur si cu un salariu mic sau salariu mare si serviciu cand exista?
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 12 Feb 2012, 19:37 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ovidia, ai pus degetul pe rana cu intrebarea asta. Am muncit aproape doi ani, pe nimic aici, iar orarul era de la opt dimineata pana la 9 seara, cu pauza de doua ore la pranz. Munca fizica. Asa ca mi-a cam ajuns, deci prefer, macar pentru o perioada, a doua varianta. Nu doresc sa jignesc pe nimeni cu raspunsul meu, este personal. Iti place sa-ti racoresti picioare intr-un izvor de munte sau preferi piscina, cu toate comoditatile pe care ti le ofera?
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 12 Feb 2012, 19:40 |
|
|
|
Prefer izvorul de munte. Consider ca este cu mult mai curata apa decat cea dintr-o piscina. Preferati sa vizionati un film sau un meci?
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 12 Feb 2012, 22:55 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Film, draga Nadina, sunt o cinefila convinsa. Daca este necesar nu renunt la un meci. Doar sa nu fiu acasa, ca tata tine cu o echipa, eu cu alta. Iti imaginezi ce balamuc. Noroc ca barbatelului meu ii plac numai masinile si motocicletele. Draga Alia, iti dau dreptate. Decat sa muncesti degeaba pe nimic si nici macar sa nu fii respectata, uneori mai bine acasa. Am avut multe probleme cu aceasta mentalitate din sud. Acasa am avut in majoritate servicii stabile pentru ca am avut rate de platit. Aici, la inceput, am avut doar servicii pasagere, dar bine platite. Acum chiar daca am un salariu mic, cel putin sunt impreuna cu iubirea mea. Ce alegeti dintre o victorie rusinoasa sau o pierdere cu fruntea sus?
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Ce ti se potriveste? Scris: 13 Feb 2012, 15:05 |
|
|
|
Evident o pierdere cu fruntea sus. Numai ca sunt oameni care spun asta si fac altceva. De curand am avut ocazia sa exersez cele de mai sus. Pierderea am simtit-o pe pielea mea, cand am dat examen pentru functia de sef serviciu si am pierdut cu fruntea sus, in urma manariilor facute de unii din membrii comisiei. Dar sunt mandra pentru ca stiu ca raspunsurile mele au fost de 10, numai ca interesele lor au fost altele, iar eu i-am incurcat.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|