|
Acum este 01 Mai 2026, 00:21
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 17 Feb 2012, 21:41 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Fetelor, va raspund aici. Din pacate mesajul pentru voi s-a sters, nu stiu de ce.
Draga Rodi, iti multumesc frumos, florile au fost ad-hoc cu ziua indragostitilor, zi in care am avut multa bucurie in suflet, am primit cadouri si flori din partea sotului si a fost o zi tare frumoasa. Sper ca si voi ati avut parte de o zi excelenta. Ce pot sa-ti spun, tu stii ca bucuria pe care o faci propriului copil nu are pret, de aceea mi-a facut atata placere sa le cos acest goblen. Acum nu stiu ce sa fac cu inramarea, sa astept pana vin in tara sau sa mai incerc pe aici, sa vad ce gasesc.
Tina, are cu adevarat niste nuante tare inseninate si mi-a placut sa-l lucrez. Te imbratisez cu drag.
Alia, mi-ai facut o mare bucurie atunci cand mi-ai spus ca si tu l-ai cumparat. Sunt sigura ca si baietelului tau ii va place foarte mult. Nici pe la tine nu ninge prea mult sa, ma insel? Te imbratisez cu drag.
M-a facut sa zambesc comentariul tau, draga Marie. Iti multumesc si sper sa ne mai vedem pe aici. Te pup.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 00:14 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Prin zăpada asta mare am ajuns şi eu în sfârşit la tine, dragă Dănuţa. Felicitări pentru minunatul model. Este aşa de vesel încât nu îmi pot lua ochii de la el. La cât mai multe! Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 13:08 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Danuta, felicitari! Este superba iarna ta.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 17:59 |
|
|
|
Felicitari pentru final!
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 18:05 |
|
|
|
Danuta, panza ta s-a umplut de veselie. Felicitari! Te pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 20:10 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Marina, mi-ai inseninat ziua cu comentariul tau. Te pup.
Va multumesc pentru aprecieri, fetelor. Va doresc toate cele bune.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 18 Feb 2012, 23:52 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Danuta, la mine nu ninge deloc. Avem iarba din plin pentru ca este sezonul ploilor, iar gradina imi rade de flori, foarte multe imbobocite. Astazi a fost atat de frumos incat am iesit la o plimbare cu Alessio cu bicicleta. Pupici copilasilor tai, iar tie o imbratisare cu soare.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 19 Feb 2012, 20:02 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5568 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Danuta, felicitari pentru finalizare! Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 20 Feb 2012, 09:06 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Este prima data cand vad acest model pe panza. Este atat de dragalas! Felicitari pentru finalizare.
Cu un gand bun,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta Scris: 21 Feb 2012, 21:53 |
|
|
|
Alia, mi se pare foarte interesant ceea ce-mi spu. Deci locuiesti prin sudul Italiei sau in ce zona? Te pup si imi pare bine ca aveti parte de vreme buna. Si la noi si-a revenit timpul, cred ca am sa ma apuc sa-mi "tund" tufele din fata magazinului, tot am amanat acest lucru din cauza vremii reci. Te imbratisez cu drag.
Rralluca, imi pare bine ca ti-a placut. Te imbratisez cu multa caldura.
Onuta, si eu cred ca a fost in premiera, cel putin pe forumul pe care il cunosc eu. Te pup si numai bine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|