|
Acum este 15 Iul 2026, 05:35
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 20 Feb 2012, 12:40 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Iulia, iti multumesc. Pupici pufosi.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 20 Feb 2012, 14:36 |
|
|
|
Andru, felicitari pentru frumosul ingeras. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 28 Mar 2012, 10:49 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Andru, l-ai terminat, deja. Ce frumusete ti-a iesit! Felicitari Pupici.
Alexandra, ce frumos se contureaza frumosul ingeras. Mult spor pe mai departe. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 28 Mar 2012, 13:10 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Felicitarile mele, scumpa mea Andru. Este minunat ingerasul tau. La cat mai multe iti doresc. Pupici pe inimioara.
Mult spor iti doresc, scumpa mea Alexandra. Sa creasca mare si frumos si ingerasul tau. Pupici pe inimioara.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Antoaneta Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 28 Iun 2012, 15:32 |
|
Membru din: 02 Apr 2005, 00:09 Mesaje: 1559 Locatie: Buzau Nume forum:1
|
|
Cine stie ce model de goblen mai lucrezi tu, dar eu abia acum am reusit sa mai intru pe site. Sper sa primesti si felicitarile mele intarziate. Am urmarit cu mult drag episoadele modelului tau. Ti-a iesit superb si cred ca mama ta s-a bucurat enorm de acest cadou.
_________________ Antoaneta - Gargarita-cu-Lipici-la-Pisici
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 08 Ian 2013, 09:27 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Alexandra, finalul ingerului tau nu a mai fost postat. Eram foarte curioasa sa vad ce hainuta i-ai pus.
Antoaneta, am vazut mesajul tau, multumesc.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Ingerul lui decembrie - goblen cusut de Andru si Alexandra Scris: 08 Ian 2013, 09:33 |
|
Membru din: 03 Ian 2010, 11:31 Mesaje: 1272 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Andru, felicitari pentru finalizare! Alexandra, asteptam cu drag si Ingerul tau.
_________________ Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|