|
Acum este 29 Iul 2026, 18:47
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 23 Feb 2012, 15:00 |
|
|
|
Adelina, ce crengute frumoase pe panza ta! Mult spor iti doresc, draga mea. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 23 Feb 2012, 15:45 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dragele mele, culorile acestui model sunt fascinante. Si ma bucur si eu nespus ca ati inceput din colturi opuse. Cand va veti intalni pe undeva pe la mijloc, o sa putem sa ne facem o idee despre cum arata in intregime. Aripioare fermecate acusoarelor voastre, iar voua, cate o ninsoare de pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 23 Feb 2012, 17:32 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Gargarite harnicute, ce frumusete aveti voi acolo. Cu toate ca este buchiseala mare, imi place la nebunie. Mult spor va doresc.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 23 Feb 2012, 18:49 |
|
|
|
Foarte frumos. Spor la lucru in coninuare.
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 23 Feb 2012, 21:22 |
|
|
|
Ce bine ca ati inceput din colturi opuse. Spectacolul va fi mult mai frumos. Adelina, parca sunt flacari pe panza ta. Nadina, la tine culorile sunt mai blande, dar la fel de frumoase. Aripioare la ac, dragele mele!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 24 Feb 2012, 12:11 |
|
|
|
Adelina, cat de frumoase sunt culorile. Cred ca este o placere sa lucrezi la el. Spor iti doresc si episoade cat mai frumoase.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 24 Feb 2012, 13:02 |
|
|
|
Adelina si Nadina, va felicit pe amandoua. Culorile sunt superbe. Mult spor va doresc la amandoua.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Elena -Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 24 Feb 2012, 20:19 |
|
Membru din: 13 Ian 2010, 11:01 Mesaje: 303 Locatie: București Nume forum:1
|
|
Ce episoade colorate ne-ati adus! Spor mult in continuare va doresc.
_________________ Limbajul prieteniei nu opereaza cu vorbe, ci cu intelesuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Salcia mistica - goblen lucrat de Adelina si Nadina Scris: 24 Feb 2012, 21:07 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ce buchiseala este pe panza. Banuiam ca este un model greut, insa acum, vazand-ul in serial mi se pare mai mult decat dificil. Adelina, salcia are culori de vis, deja ma indragostisem de ea din imaginea de control. Nadina, ma bucur ca ai inceput din coltul opus, asa nu ne tineti prea mult pe spini. Mult spor in continuare.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|