Acum este 01 Iul 2026, 16:02

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 28 Feb 2012, 18:48 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea, Alia, nu am interpretat cuvintele tale anterioare ca un afront impotriva regulilor si, drept sa-ti spun, m-am sfatuit si cu Monica cum sa procedez ca mi-as fi calcat pe inima pentru Marina (banuiai ca esti unicat la acest capitol?!). Cum Monica mi-a spus ca eu stabilesc regulile si sunt singura raspunzatoare daca ceva merge prost in acest topic, m-am intors la mine si am vorbit si cu inima si cu mintea. Mi-am revazut o perioada zbuciumata din viata cand manata de sentimente, dadeam tot cu capul de pragul de sus. Am suferit mult atunci, si nici acum cand ma tin de reguli in acest topic, nu mi-a fost usor. Dar cum atunci regulile pe care le-am impus in viata mi-au modificat cursul vietii in bine, m-am gandit ca si disciplina in acest spatiu nu poate fi decat benefica.
Iti multumesc pentru sustinere, iti doresc numai succes la pregatirile de nunta si te imbratisez cu mult drag, oferindu-ti cateva flori (ca cele din gradina ta) si o zicala ce se potriveste in cazul Marinei si nu numai.

P.S. Pupa mainele micului tau print din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 19:06 
Neconectat

Elenuta, asa cum am scris si mai sus, nu sunt suparata nici pe tine si nici pe nimeni altcineva care a avut o alta parere decat a mea. Ar fi pacat de anii mei daca pana acum nu as fi inteles cat de diferiti suntem, de cat de diferit reactionam intr-o anume situatie si ca in fiecare moment cand luam o hotarare suntem sub impulsuri diferite. Asa suntem noi oamenii, dar norocul nostru este ca suntem perfectibili in incercarea de a semana cu Dumnezeul nostru.
Am inteles perfect ce ai vrut sa transmiti referitor la timp si ai dreptate. Inainte de scrie ieri aici mi se stragea inima si am ezitat de mai multe ori si am dubii si in clipa de fata daca am procedat corect. Este ca si cum v-as fi furat o bucurie si am un sentiment neplacut in adancul inimii. Va rog sa ma iertati daca v-am gresit.
SI tu imi esti draga, Elenuta, din mai multe motive: gradina ta cu trandafiri, blandetea ta, flacaul tau (care acum cred ca este la vremea majoratului) si o multitudine de alte mici indicii ce mi-au povestit ce fel de om esti.
Te pretuiesc si eu si de aceea te imbratisez cu mult drag si iti aduc doar preambului gradinii tale de flori (cea din inima si cea plina de trandafiri):

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 23:36 
Neconectat

Bica dragă sufletului meu, te sărut pe ambii tăi obrăjorii şi îmi plec capul în poala ta.
O secundă stau să mă odihnesc puţin, iar tu treci o clipă cu mâna peste capul meu şi toţi nori vor dispărea şi minunatul curcubeu se va ivi pe cerul meu şi al grădini noastre.
Pupici pe inimioară.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 09:56 
Neconectat

Draga mea, Bica, noi femeile ghidate de sentimente si inima, suntem ca imaginea de mai jos:

Si eu te rog sa nu renunti la acest topic, (ma doare sufletul ca iar nu este bine in acest topic). Experienta ta de viata este un exemplu pentru noi gargaritele tinere. Vorbele tale ne ajuta sa ne ridicam cand viata ne pune in genunchi.
Iulia, te felicit pentru inspiratie.
Marina si eu te-am simtit la fel cum te simt si celelalte gargarite. Esti o tanara doamna inteleapta si stiu ca nu te superi daca numele iti va fi scris mai tarziu. In sufletul meu oricum esti o dulceata de gargarita.

Va imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 11:19 
Neconectat

Iulia esti o poeta in adancul sufletului tau. Imi place.
Marina, zanuta roz, si eu te-am curtat ca sa-ti aduc un nume. Observi cate gargarite te aveau in gand?
Bica, ce-as mai avea nevoie de o bunicuta ca tine.
Va pup dulce pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 18:24 
Neconectat

Bica, nu pot decat sa spun ca esti o femeie tare inteleapta. Te imbratisez cu drag.
Pot sa adaug, desi sunt in afara subiectului, ca eu te vad ca o prietena, nu ca o bunicuta. In general, persoanele ca tine, care au un spirit ager, intelept si clar, le vad ca fiind tinere pentru vesnicie. Te pup.

Numele propus pentru Marina este minunat si sper sa se poata bucura pe deplin de el atunci cand va fi momentul. Oricum, eu te apreciez foarte mult, draga Marina, cu sau fara nume de gargarita.

O zi excelenta tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 20:28 
Neconectat

Marina, iti doresc sa nu existe nori in viata ta, dar curcubelele sa nu te ocoleasca.
Te imbratisez cu mult drag.

Dalina, viata m-a asezat mai tot timpul la colt, dar sa stii ca am luptat impotriva acestui statut, ori de cate ori conditiile din acele timpuri imi permiteau. Ades am parut o eretica pentru cei din jur, dar numai asa am supravietuit frumos si in armonie cu mine.

Ramona, si eu as avea nevoie uneori de o furtuna ca tine.

Danuta, intelepciunea ne-o aduc experientele vietii, mai ales esecurile de pe drumul nostru de la copil mic la copil mare cum imi spune Bicu.
Prefer calitatea de prietena pentru ca ma simt mai aproape de voi ce emanati forta, sunteti pline de vigoarea si frumusetea tineretii si cuprindeti toate visele lumii in mainile voastre.

Dedic fiecareia in parte acest colt de primavara:

P.S. Gargaritelor, va propun sa lasam acest topic doar pentru numele de gargarita.
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2012, 14:36 
Neconectat

Dragi gargarite, m-am uitat prin topicul de bun venit al lui Rodi si am vazut ca aceasta a implinit cele 6 luni de la venirea ei in gradina.
Revin cu propunerea de ai acorda un nume, iar eu raman la cel propus cu catva timp in urma, Gargarita-mama-cu-suflet-de-inger.
Ce parere aveti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2012, 15:36 
Neconectat

Da, Nadina. Ai dreptate. M-am uitat in urma si uite ce am mai gasit.
Iacomi Iulia Arina scrie:
Dragele mele gargarite, ma gandesc de ceva vreme la o gargarita care a intrat in gradina la putin timp dupa mine, dar care este foarte activa. A reusit intr-un timp relativ scurt sa ne impartaseasca o multime de lucruri despre familia ei, fotografii cu animalutele de care are grija cu atata drag, pasiunile pe care le are, chiar si intamplari de la serviciu. Este mereu prezenta in toate topicele pe care le vizitez, de fiecare data cand intru pe undeva ii vad urma ca a fost acolo inaintea mea. Are mereu un tonus la cote maxime si sustine pe toata lumea cu mare drag.
Stiu ca a mai facut si greseli pe care Adminica i le corecteaza destul de des, dar a gresi este omeneste, iar a ierta este dumnezeieste.
Cred ca v-ati dat seama deja ca ma refer la Rodi, draga de ea. Daca sunteti de acord cu mine ca ar merita un nume atat de curand, abia astept sa va aflu parerile. Eu m-am gandit la Gargarita-Mare-de-Dragoste.
Va pup pe toate si pe fiecare in parte.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2012, 15:43 
Neconectat

Nadina, daca putem sa-i acordam nume lui Rodi, eu te sustin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: