Pretext pentru umbrela - gargarita cusuta de Adriana by Adriana Nicuta (4593 mesaje), la 04-09-2009
Aceasta este surpriza mea. Am inceput gargarita. V-am atasat si primul episod, mai bine zis, prima ata.
Replica: In gradina noastra, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 04-09-2009 au inceput sa se stranga gargaritele.
Aripioare la ac iti doresc ca vine toamna si incep ploile.
Replica: Este draguta, by Mona J (793 mesaje), la 05-09-2009 gargarita ta. Cum ti se pare sa cosi asa fara caroiaj? Mi se pare destul de complicat, mi-ar fi frica tot timpul sa nu gresesc.
Si eu, ieri, a trebuit sa descos o ata intreaga si chiar m-am gandit la tine. Imi venea sa il las deoparte. Mi-am luat toata rabdarea de care dispun si am inceput sa descos, ce sa fac. Cred ca si asta face parte din istoria fiecarui goblen.
Mult spor sa ai in continuare.
Replica: Sa by Neacsu Alina (139 mesaje), la 05-09-2009 ai mult, mult spor!
Replica: Draga Adriana, by VEVERITA ALEXANDRA (263 mesaje), la 05-09-2009 sper sa ai spor, ca sa apara umbreluta pana cand vin ploile.
Replica: Foarte frumos. by simona ioana birta (39 mesaje), la 05-09-2009 Este in punct de cruce, nu? Eu nu am cusut asa, dar mi-ar placea sa incerc.
Spor!
Replica: Adriana, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 05-09-2009 zi-ne si noua cum este sa cosi in cruciulita. Eu, recunosc ca nu am mai cusut cruciulita de cand eram la scoala in generala, la lucru manual.
Iti urez aripioare de ingeras la acusor si astept cu nerabdare un nou episod.
Pupici.
Replica: Cate by Onuta O (1340 mesaje), la 05-09-2009 gargarite gobleneaza, gargarite!
Adriana, aripioare de gargarita la ac iti doresc si astept noi episoade.
Pupici.
Replica: Adriana, mult spor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 06-09-2009 si aripioare la ac! Stiu cat va place la amandoi acest model, asa ca sper sa-l termini cat mai repede.
Replica: Adriana, by Silvia Har (696 mesaje), la 06-09-2009 hai ca la mine, ploua si este nevoie de umbrela.
Ac sprinten, in continuare.
Replica: Frumoasa surpriza! by tanasa clementina (1371 mesaje), la 06-09-2009 Cred ca vi se potriveste acest micut goblen.
Mult spor iti doresc.
Replica: Se by Maria Nistor (5037 mesaje), la 18-09-2009 anunta ploi Adriana...
Replica: Adriana, by Onuta O (1340 mesaje), la 18-09-2009 nu ne mai arati nimic la gargarita?
Cum spunea si Maria, se anunta ploi.
Aripioare la ac!
Replica: Sa stiti by Adriana Nicuta (4593 mesaje), la 18-09-2009 ca umbrela nu este gata! Trebuie sa ma grabesc, daca vin ploile!
Din pacate, merge mai greu. Viteza prea mare nu am eu de felul meu, dar acum la cruciulite parca ma misc si mai greu. Si este asa de mare, gargarita! Cel putin eu o vad mare! Si este si frumoasa. Diseara o sa va postez o fotografie cu ce am cusut. Pana saptamana viitoare nu mai cos la ea ca nu mai cand. Sambata voi fi, de acum, la tara, la cules de porumb.
O zi frumoasa!
Replica: Stiu, by Adriana Nicuta (4593 mesaje), la 18-09-2009 ca este tarziu dar din pacate mai devreme nu am reusit sa postez. Si va aduc doua episoade. Acesta trebuia sa vi-l arat, saptamana trecuta.
Replica: Si aici by Adriana Nicuta (4593 mesaje), la 18-09-2009 m-am oprit cu cusutul. Pana luni seara, asa va ramne.
O seara buna si un sfarsit de saptamana linistit.
Replica: Adita mica, by olteanu rodica (1142 mesaje), la 19-09-2009 ti-am facut si tie pofta de cusut, nu?
Imi place mult gargarita ta. Sper sa lucrezi cat mai multe ca nu se stie ce aduce viitorul. Trebuie sa faci de pe acum o camera pentru bebei ca de... or sa vina.
Te pup si spor la treaba la cules de porumb.
Replica: Imi place la nebunie modelul by Radeanu Teodora (30 mesaje), la 19-09-2009 si acum, ca vad si cum se contureaza imi place si mai mult. iti doresc sa ai mult spor in continuare si ac cu aripioare.
Replica: Tare by Onuta O (1340 mesaje), la 19-09-2009 dragalase mai sunt gargaritele acestea!
Aripioare la ac in continuare, Adriana!
Replica: Adriana, by Calinescu Ramona Nicoleta (978 mesaje), la 19-09-2009 scumpica foc gargarita ta. Aripioare la ac iti doresc!
Replica: Este un inceput nou, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 20-09-2009 lucrul in cruciulita, dar merita, pentru ca sunt atat de dragalase aceste goblenuri si, de ce nu, un viitor tablou pentru camera copiilor.
Mult spor, Adriana!