Acum este 16 Aug 2026, 01:12

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intrebari frecvente
MesajScris: 16 Feb 2012, 15:05 
Neconectat

Nume forum:1
Admin scrie:
- Alo!
- Top Terra Trade. Spuneti, va rog.
- Sunt eu!
- Cine sunteti?
- Eu!
Monica, toata admiratia pentru Randunica. Nu as avea rabdare sa vorbesc cu o asemenea persoana.
Daca nici macar sa se prezinte la telefon nu stie inca...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2012, 13:43 
Neconectat
Site Admin

E-mail:

mna'ziua ...

incep prin a'mi exprima frustrarea fata de totala nefunctionalitate a site'ului dvs. IT STINKS !
am creat cont si nu ma pot loga de loc, OK, resetez/schimb parola si iarasi nu merge. si iar, si iar ... fo 20 min

pe post de pinza de goblen ar trebui sa folositi pielea nataraului ce gestioneaza pagina care nu este user-friendly si nefunctionala

atasat gasiti comanda mea, in caz ca pot comanda asa ...

Raspunsul nostru:

Buna ziua,
Incercarile dvs. sunt zadarnice pana nu va validati. Acum, am validat noi contul dvs., dar este bine sa stiti ca dupa ce va inregistrati, in inboxul dvs. de mail va soseste un mail automat de pe site-ul nostru. Vi se cere (printr-un click) pe link sa confirmati ca dvs. sunteti cel care ati facut inregistrarea. Abia dupa ce obtineti aceasta validare pe site-ul nostru, puteti face comanda.

Raspunsul la intrebarea dvs. o gaseati pe site-ul nostru www.rogoblen.ro la Intrebari frecvente M-am inregistrat si nu pot face comanda.
Pe viitor, pentru alte raspunsuri, accesati mai intai Intrebari frecvente.

Am activat manual contul dvs. si am resetat parola. Acum parola este --- pe care dvs. o puteti inlocui.

Din cauza multor incercari esuate, cache-ul din browser-ul dvs. actual este incarcat. Va indicam sa va stergeti cache-ul sau sa navigati cu alt browser.

Va dorim o zi excelenta.
Top Terra Trade

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2012, 14:00 
Neconectat

Asa educatie, asa mail. Sunt scandalizata de limbajul folosit, de suficienta cu care abordeaza subiectul si surplusul de englezisme. Oare asa este tineretul nostru? Sincer, imi doresc altceva.
Gargaritelor TTT aveti nervi de otel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 19:45 
Neconectat
Site Admin

Nemultumire referitoare la comanda acestui goblen: un caracter insemnat pe diagrama, nu se regaseste printre ate, este vorba de T, iar pe goblen sunt cateva puncte care ar trebui sa aiba culoarea aceasta.

Cele trei simboluri TTT din coltul dreapta jos, de pe ultima diagrama reprezinta abrevierea numelui firmei producatoare (Top Terra Trade). Evident ca pentru acest simbol nu furnizam ate deoarece cele trei litere se cos cu ata folosita la punctele dinaintea acestora.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 20:16 
Neconectat

Monica, in febra cusutului la fondul Omului de zapada, dupa atata alb vad la un momen dat TTT. Ma uit pe cartela, nu simbolul. Ma gandesc rapid, trec peste ele, dar in cap auzeam TTT, TTT, TTT. Aaaa, imi spun plesnindu-mi fruntea, inseamna Top Terra Trade. M-am distrat copios de una singura, pe seama mea. Probabil ca asa a patit si persoana respectiva.
Va imbratisez cu drag si va respect pentru rabdarea de care dati dovada.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: