|
Acum este 24 Iun 2026, 19:34
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 29 Feb 2012, 18:17 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Este sublim. Imi place foarte mult cum l-ai lucrat si cred ca si baietelul tau se va bucura mult de el. Abia astept sa vad cum il inramezi.
Ce proiect urmeaza?
Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 01 Mar 2012, 18:39 |
|
|
|
Felicitari pentru finalizare!
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 02 Mar 2012, 09:38 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Andrusca, multumesc. In realitate culorile sunt mult mai frumoase. Doi na, Miha si Madalina, multumesc. Nadina si Danuta , multumesc. Pe langa Nostalgie voi incepe Adiere de mai. Adelina surioara, multumesc. Abia astept sa-l incepi. O imbratisare pentru fiecare in parte.
Cu drag,
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 04 Mar 2012, 00:21 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9136 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Multe felicitari, RamonAli! Imi place foarte mult.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 04 Mar 2012, 14:27 |
|
|
|
RamonAli, te felicit cu mult drag pentru finalizare. Culorile sunt superbe, mi-au incanta si linistit privirea. Te imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 04 Mar 2012, 14:29 |
|
|
|
RamonAli, felicitari pentru frumosul model pe care l-ai finalizat. Te pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 03 Apr 2012, 14:36 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Cu intarzierea mea de a rasfoi topice si cu viteza ta de lucru, am reusit sa pierd aproape tot serialul tau, scumpa mea. Insa mi-am amintit ca spuneai ca puiutul tau incearca sa descopere artele goblenatului cu acesti catelusi. Cum merge? A reusit sa "vada" catelusul pe diagrama si sa isi doreasca sa te prinda din urma in pasiunea ta? Te sarut, draga mea, si iti doresc mult spor in tot ceea ce cosi. Si cand mai ajungi prin Timisoara, mi-ar placea sa ne revedem, de data asta poate avem noroc si de cateva raze de soare sa ne bucuram din plin de primavara.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen cusut de RamonAli Scris: 04 Apr 2012, 19:40 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru felicitari, dragele mele. Robi este foarte fericit de cand Max a ajuns in camera lui.
Lena, draga mea, din pacate am abandonat proiectul cu goblenul din cauza lipsei de timp. Sper sa reusim sa-l reluam in vacanta de vara. Daca ai stii ce mult imi doresc sa ne revedem. Sper sa vin in curand in Timisoara.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|