|
Acum este 16 Iul 2026, 19:11
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 11 Ian 2010, 22:41 |
|
|
|
Este o incantare cafeneaua noastra. Iulia, multumesc pentru prajitura, este delicioasa. Si eu am notat reteta si o am in program (multumesc, Oana) la fel ca si ciupercutele facute de mama ta. Cu siguranta am sa va aduc si voua.
Puiu Mic, multa sanatate. Ai vazut ce vigilenta a fost Bica? Nici nu te-ai putut apropia de prajitura!
Ciprian esti un sot model. Sa fiti fericiti, este tot ce pot sa va doresc.
Adriana, sper ca anul acesta sa fie mai bun pentru tine si toate visele sa devina realitate.
Si acum sa vin si eu cu vesti. Am fost astazi la control si mogaldeata a fost in toane bune si ne-a "spus" ce va fi. Acum este 100% sigur ca este... baietel. Este bine dezvoltat si va fi un copil marisor. Deja pot sa ma laud ca are aproximativ 1 kg. Cred ca va inchipuiti ce fericita sunt! Doar ca, acum, au inceput temerile privitoare la nastere. Brusc mi-am dat seama ca nu mai este mult. Dar sunt sigura ca totul va fi bine.
Pupici si imbratisari pentru toate Gargaritele.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 00:08 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Nico, felicitari! Stiu pe cineva care a repetat toata seara: "ti-am spus eu ca este baiat". Si chiar daca acum esti putin speriata ca se apropie termenul, important este ca il vei tine in brate, acusica.
O seara buna tuturor si fara vise.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lacramioara Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 08:49 |
|
|
|
Frumoase vesti ai tu, Nico, in cuibusorul tau.
Mi-a iesit un suspin de placere din inima cand am citit. Ceea ce urmeaza? Pregateste-te sufleteste pentru ce este mai bun. Va imbratisez pe amandoi.
_________________ Lacra - Gargarita-Nume-de-Floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 10:27 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Vai, Nico, ce veste minunata! Felicitari! Imi inchipui cat de fericita esti. Te imbratisez si pe tine si burtica.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 10:33 |
|
|
|
Nico, nu te ingrijora caci totul o sa fie bine. Sa te gandesti ca nu peste mult timp, ingrijorarea se v-a transforma in cea mai mare bucurie. Bucuria, de a-ti tine pruncul in brate. Sanatate multa iti doresc.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 11:01 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ce faceti? Va invit la un ceai caldut. Este delicios.
Doina, am facut atata miscare in dimineata aceasta... cat pentru toata saptamana.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionascu Alexandra
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 13:39 |
|
|
|
Fetelor dragi, multumesc pentru oferta de ceai, de gimnastica de dimineata, dar si de vestile super. Nico, banuiesc ca esti tare mandra de baietelul tau, iar taticul nu isi mai incape in pene. Probabil: ti-am zis eu ca este baiat sunt vorbele lui. Iulia, ciupercute sunt in plan pentru sambata. Le face mama!
_________________ Sandra - Gargarita-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 20:04 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Nico, ma bucur din suflet pentru voi. Sa de Bunul Dumnezeu sa-ti fie sarcina usoara si sa nasti repede. Sunt convinsa ca abia astepti sa-ti tii puiutul in brate.
Ninsoare de pupici, tie si burticii tale.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010 Scris: 12 Ian 2010, 20:27 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Fetelor, nu stiu voi, dar eu astazi, cel putin dupa amiaza, tare greu am mai intrat pe forum. Desi am folosit setarea de autentificare automata la fiecare vizita pe forum, m-am trezit scoasa afara de nenumarate ori, iar dupa ce scriam un mesaj si voiam sa-i dau trimite, ma trezeam iar scoasa afara si trebuia sa o iau de la capat. Ati patit si voi la fel, sunt oare probleme cu logarea pe forum sau este doar reteaua mea de internet de vina?!
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|