Acum este 01 Iun 2026, 22:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un articol ce m-a bulversat. Voi ce credeti?
MesajScris: 12 Ian 2010, 14:56 
Neconectat

Nume forum:1
Un articol ce m-a bulversat. Voi ce credeti? by Bica Nistor (1427 mesaje), la 26-03-2009

Centura fotonica
Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.

Totusi, atentia publica nu a fost mult timp retinuta de acesta descoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.

La inceputul anilor `80 in S.U.A. a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".

Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.

Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu cimpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore, si tot asa la infinit.

Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 - 26.000 de ani.

Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.

Replica: Bica, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 26-03-2009
pacat ca nu s-au incarcat si imaginile. Articolul cere o cunoastere a trendului actual in astrologie si a citirii printre randuri in anumite carti ce au aparut in ultimii ani. Cred ca sunt foarte multi oameni care nu realizeaza ca sunt evolutati spiritual si nici nu banuiesc pe ce treapta a evolutiei sale se afla. Pe acest forum exista foarte multe persoane initiate (ca sa zic asa) si eu cred ca printre ele te afli si tu.
Pupici.

Replica: Eu zic by Nicolae Orban (194 mesaje), la 29-03-2009
ca acest gen de articole au mai mult darul de a stoarce ce este mai bun in noi. Cred ca fiecare vom incerca sa evoluam spiritual prin apropierea cu iubire fata de noi si fata de a lasat Dumnezeu.

Replica: Imi cer scuze. by Bica Nistor (1427 mesaje), la 30-03-2009
Am vrut sa sterg imaginile care nu se vedeau si s-a sters restul textului. Acum nu mai am de unde sa il aduc aici.

Replica: Bica by Maria Nistor (5039 mesaje), la 31-03-2009
Am reusit sa-l citesc duminica in intregime, foarte interesant.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: