|
Acum este 24 Apr 2026, 18:20
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 11 Mar 2012, 23:59 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Gaby, scumpa mea, tu ce faci lucrezi mult şi bine, aşa-i? Întreba scumpa de Rodi, dacă mergi pe diagrama, iar eu mai în glumă întreb dacă fugi pe ea. Căci la ce spor ai cred că deja alergi ca la maraton. Îmi place tare mult sporul tău şi minunatele episoade aduse. Mult spor în continuare. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 14 Mar 2012, 13:08 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga mea te felicit pentru alegerea facuta. Ai sa vezi cata satisfactie iti va aduce fiecare centimetru lucrat din acest frumos peisaj. Spor la lucru.
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 15 Mar 2012, 12:15 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Aripioare fermecate acusorului tau, Gaby. Abia astept sa iau un loc pe terasa si sa-mi descretesc fruntea cu minunatia de peisaj.
Ninsoare de pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 15 Mar 2012, 12:24 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Gaby, ce culori superbe! Ochisori buni sa ai, ca vad ca sporul nu-ti lipseste. Te pup.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 15:29 |
|
|
|
Madalina, multumesc pentru vizita. Bela, mai am mult pana la finalul modelului. Nadina, multumesc pentru frumosul mesaj. Rodi, asa este lucrez pe diagrama, dar pe culori. Nu imi este greu deloc, am incercat toate modurile si m-am oprit la modul pe care il abordez acum. Marina, nu stiu daca lucrez mult, dar bine da. Multumesc pentru frumosul mesaj care m-a facut sa zambesc. Nuti, multumesc pentru vizita si ma bucur ca am ales modelul pe care l-ai finalizat tu. Iulia, cu mare drag cand voi finaliza terasa veti fi invitatele mele. Acum unde locuiesc terasa imi lipseste, in schimb am un balcon de unde se vad minunatii nostrii munti. RamonAli, culorile sunt foarte frumoase, dar nici peisajul nu-i mai prejos. Va pup.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 15:36 |
|
|
Episodul 5:  O imagine mai apropiata. 
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 16:51 |
|
|
|
Ce culori frumoase ne-ai adus, Gaby. Spor in continuare.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 18:30 |
|
|
|
Cu ce episoade minunate ne incanti privirile draga Gaby. Spor la lucru.
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 18:38 |
|
|
|
Gaby, un serial foarte frumos, asa cum ne-ai obisnuit. Mult spor iti doresc in continuare.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Terasa, dimineata - goblen lucrat de Gaby Scris: 18 Mar 2012, 21:29 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Pentru mine ramai o enigma, Gaby si nu ma mai satur sa iti admir episoadele. Mult, mult spor iti doresc.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|