Acum este 22 Iul 2026, 08:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Bica
MesajScris: 19 Mar 2012, 22:55 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi sufletului meu, Bica mea şi Bicuţu meu.
Mă gândesc uneori la voi şi mă întreb pe mine însumi dacă aş putea rezista să trăiesc aşa departe de pruncii mei.
Şi atunci realizez cum sunt sufletele voastre. Sparte în mii de cioburi şi lipite de mii de ori, doar de dragul pruncilor voştri, căci nu vreţi să vă simtă mereu ofurile şi inimile plângând de dorul lor.
Pentru mine sunteţi sfiinţi părinţii.
Şi pentru voi mi-aş dori să ajungeţi momentul şi clipa să trăiţi alături de bucăţelele rupte din inimile voastre.
Sărut mâinile tale sfiinte, Bica mea dragă şi tâmplele dragului şi bunului meu, Bicu.
Pupici pe inimioarele voastre mari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mar 2012, 10:35 
Neconectat

Bica mea draga, in primul rand iti spun La multi ani! pentru printesa ce face 4 anisori. De-ar putea face Bunul Dumnezeu o minune, sa uneasca Pamantul si sa-ti apropie copiii si nepoata de tine si de Bicutu. Cred ca ar fi cea mai mare bucurie.
Apoi, pot sa-ti spun ca ma bucur din toata inima ca finutul meu a ajuns tocmai in Australia si ca va veghea zilele si noptile ingerasilor sufletului tau, acolo la ei acasa.
Am cusut si eu un pic la el si intr-adevar, merge usor, doar timp sa fie.
Va strang tare, tare la pieptul meu si va sarut manutele si tamplele intelepte, tie si Bicutului.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mar 2012, 20:03 
Neconectat

Marina, nu stiu de ce tind sa cred ca Dumnezeu ne da cat putem duce. Se pare ca mie imi este dat sa duc multe.
Asta-noapte am ajuns cu Bicu la urgenta. I-a crescut tensiunea dupa ce a vorbit cu Mariuca, de nu mai putea sa mearga prin casa pentru ca simtea ca se invarte pamantul cu el. Pe la doua noaptea am hotarat ca este mai bine pentru el sa ramana la spital. Am stat si eu cu el. In fund, pe marginea patului, l-am vegheat pana dimineata cand am trecut in graba mare pe acasa ca sa fac un dus si sa ma schimb si apoi am plecat la cuscrii.
Am ajutat-o pe cuscra (de caini s-a ocupat nepotul meu), iar apoi am facut ceva usor de mancare pentru cuscrii, dar si pentru Bicu (mamaliguta cu peste rasol) si m-am intors la spital. Este posibil ca maine sa ajunga acasa daca tensiunea ramane in limite normale.
Dupa cum vezi, nici sa plang de una singura nu am avut cum. Mariuca a fost fericita de daruri, dar nu a inteles de ce bunica cealalta nu a chemat-o sa-i spuna la multi ani, de ce eu nu sunt impreuna cu Bicu la ziua ei (ca asa i-am promis la plecare, - mai bine imi muscam limba), iar cand am vazut-o cum i se rostogolesc lacrimioarele, mi s-a strans inima si am zis ca am mii de ace in ea.

Astazi, cuscra a plans muteste toata ziua, iar cuscrul nici nu a gustat din bucate la pranz. Iti dai seama ca tot eu am fost cea care i-a imbarbatat si intarit si le-am promis ca imediat ce si revine cuscra mergem cu totii la copii. Viteaza de mine!

Iulia, uite ce mica este lumea. Mai ieri era in bratele mele, iar acum este in celalalt colt al lumii finutul meu.
In adancul inimii ma bucur ca tehnica a evoluat atat de mult incat pot sa vorbesc cu puii mei mai zilnic.
Poate intr-o zi se inventeaza teleportarea.

Dragele mele, va multumesc pentru cuvintele de imbarbatare, dar si pentru pretuirea pe care mi-o acordati.

Va doresc sa nu treceti vreodata printr-o sitiuatie similara, sa va ramana copiii aproape si sa va bucurati la anii mei, de nepoti lipiti de poala voastra.

Va imbratisez pe amandoua cu drag inainte de a merge la culcare (mi se lipesc ochii de somn).
Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2012, 20:43 
Neconectat

Draga Bica,

Asa cred si eu, ca Dumnezeu ne da cat putem duce.
Nu am destule cuvinte pentru a va imbarbata. Imi inchipui ca dorul de copii, si mai ales de Mariuca, este foarte mare. Pentru nimic in lume nu am vrea nimanui sa traiasca asa. Sotul meu nu suporta sa stea nici o saptamana departe de fete, nu ma lasa nici sa le duc cate o saptamana la parinti, ca imi si zice sa mergem la ele, sa le vada el ca sunt bine.
Sa dea Dumnezeu ca Bicu sa se faca bine, sa suporte mai usor despartirea asta dureroasa.
Sanatate multa, draga Bicule!

Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 13:57 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 18:23 
Neconectat

Si saracul si bogatul ia lumina si este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni.
Invierea Domnului sa iti aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea, fericire,lumina si iubire tie si familiei tale si celor pe care ii iubesti.
Hristos a inviat!
Pupici pe inimioara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 18:30 
Neconectat

Sarbatori fericite!
Si nu plangeti, chiar daca copiii vostri sunt departe de voi, ei tot cu voi sunt.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 19:20 
Neconectat

Fie ca sarbatoare de Paste sa va aduca multa lumina si speranta in suflet!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 19:20 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 10:23 
Neconectat

Hristos a inviat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: