|
Acum este 29 Iul 2026, 13:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 22 Mar 2012, 21:59 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Hai, Iunia, ca este aproape gata. Imi place foarte mult cum iese. Pupici si o calda imbratisare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 29 Mar 2012, 20:31 |
|
|
|
Dragele mele, va multumesc ca v-ati odihnit din nou aripioarele in topicul meu si m-ati incurajat. Din pacate, timpul nu prea tine cu mine, a venit caldura, a inceput treaba prin gradini, iar bunicuta mea are din nou probleme de sanatate. In plus, sanatatea s-a suparat un pic si pe mine si ma cam zguduie cu niste probleme.
Sa stiti ca nu v-am uitat si ca abia astept sa-mi fac din nou timp sa zbor un pic mai mult prin Gradina.
Va pup cu drag.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 29 Mar 2012, 20:42 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
Inainte de toate, ai grija de tine si incearca sa te mai si odihnesti. Imi pare rau sa aud asemenea vesti despre bunicuta ta. Va doresc multa sanatate la amandoua si va pupic.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 29 Mar 2012, 21:19 |
|
|
|
Iunia, multa sanatate iti doresc si tie si bunicutei tale. Va imbratisez cu drag si te astept cu vesti bune. Imi lipseste veselia si optimismul tau.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 30 Mar 2012, 07:25 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Iunia draga, iti doresc sanatate tie si bunicutei. Leaganul tau este plin de romantism. Iti doresc numai bine.
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 30 Mar 2012, 09:44 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Draga mea, sa stii ca iti simt lipsa prin Gradina, insa te rog sa ai grija in primul rand de sanatatea ta si a bunicutei tale. Stiu, din proprie experienta, ca gradinaritul nu prea poate astepta, insa incearca sa te menajezi pe cat posibil, ca sa te poti pune pe picioare. O calda imbratisare bunicutei tale, alaturi de cele mai bune ganduri, iar tie o mare de pupici pe aripi de primavara.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 30 Mar 2012, 17:19 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga mea, m-am tot gandit la tine. Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare amandoua. Nu stiu ce se intampla in aceasta primavara, dar multa lume este bolnava. Va doresc insanatosire grabnica si spor la lucru in gradina, atat cat poti. Va imbratisez cu drag pe amandoua.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 31 Mar 2012, 15:38 |
|
|
Episodul 13:
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 31 Mar 2012, 15:40 |
|
|
Episodul 14:
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Leagan cu flori - goblen lucrat de Iunia Scris: 31 Mar 2012, 15:41 |
|
|
Marele final:
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|