Acum este 25 Mai 2026, 13:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea zilei
MesajScris: 09 Ian 2010, 22:17 
Neconectat

Nume forum:1
Doamne, sădeşte-ne în suflet încredere şi dă minţii noastre claritate pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru noi şi cei din jurul nostru.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Ian 2010, 15:05 
Neconectat

Dragi gargarite si gargarei,

Fie ca voi sa gasiti pace si liniste intr-o lume pe care nu o sa o intelegeti intotdeauna.

Fie ca durerea pe care ati suferit-o si conflictele prin care ati trecut sa va dea putere sa treceti prin viata infruntand fiecare noua situatie cu optimism si curaj.

Sa stiti intotdeauna ca sunt si oameni care tin la voi si va inteleg si vor fi langa voi chiar si atunci cand va veti simti cei mai singuri.

Fie ca sa descoperiti suficienta bunatate in ceilalti cat sa puteti crede intr-o lume pasnica.

Fie ca in fiecare zi sa aveti parte de o vorba buna, de o atingere incurajatoare, de un zambet cald si sa o puteti darui la randul vostru asa cum le primiti.

Aduceti-va aminte de zilele insorite atunci cand furtuna pare nesfarsita.

Invatati-i dragostea pe cei care cunosc doar ura si lasati aceasta dragoste sa va insoteasca prin lume.

Fie ca invataturile celor pe care ii admirati sa devina o parte din voi, pentru ca intotdeauna sa va fie la indemana.

Amintiti-va, cei a caror viata ati atins-o si a caror viata v-a atins vor fi intotdeauna o parte din voi, chiar daca v-ati intalnit de mai putine ori de cum v-ati dorit.

Fie ca lucrurile materiale sa nu va preocupe prea mult, dar in schimb sa pretuiti nemasurat bunatatea inimii voastre.

Gasiti-va timp in fiecare zi sa vedeti frumusetea si dragostea in lumea ce va-nconjoara.

Luati aminte ca fiecare are abilitati nelimitate si ca fiecare e diferit in felul sau.

Ceea ce simtiti ca va lipseste intr-o anumita privinta, va fi mai mult decat compensat in altele.

Ceea ce simtiti ca va lipseste in prezent, poate deveni viitoarea voastra putere.

Fie sa va vedeti viitorul plin de posibilitati si oportunitati.

Invatati sa vedeti totul ca o experienta ce merita traita.

Fie ca voi sa gasiti destula putere pentru a va putea aprecia si a nu lasa pe altii sa va judece realizarile.

Fie ca intotdeauna sa va simtiti iubite/iubiti.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Ian 2010, 09:13 
Neconectat

Doamne, ajută-mă să las deoparte acele obiceiuri care mi-au adus neplăceri în viaţă şi dă-mi puterea de a căpăta noi deprinderi care să mă sprijine în atingerea ţelurilor mele.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2010, 10:01 
Neconectat

Doamne, inspiră-mi visele şi sprijină-mi acţiunile din fiecare zi.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2010, 10:22 
Neconectat

Asa sa fie, Iulia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2010, 23:24 
Neconectat

O rugaciune pentru scumpa noastra Gargarita ce ne vegheaza dintre ingeri si o candela aprinsa vesnic in sufletele noastre, pentru linistea ei pe Taramul de Vis

O, Preasfanta Doamna, de Dumnezeu Nascatoare, catre tine Preacurata nazuim. Tu esti cetate tare si mijlocitoarea si acoperamantul tuturor celor ce alearga la tine cu credinta si nadejde. Ceea ce esti binecuvantata, te rugam, asculta rugaciunea nevrednicilor robilor tai si soleste intotdeauna pentru adormitii robii tai. Tu pururea mijlocesti pentru cei ce te cinstesc pe tine cu dreapta credinta si care alearga sub acoperamantul tau si se roaga cu credinta pentru cei bolnavi, napastuiti si intristati, insa mijlocirea ta si rugaciunea, ne este si mai trebuincioasa dupa moartea noastra. Dupa Dumnezeu la tine avem nadejde tare, caci nimeni din cei ce se roaga tie, nu iese fara ajutor, ci numai cu bucurie, mangaiere si indulcire. Preasfanta Doamna, Nascatoare de Dumnezeu, roaga pe Fiul tau si Dumnezeul nostru sa daruiasca celor adormiti iertarea pacatelor. Roaga-te, Nascatoare de Dumnezeu, caci mult poate rugaciunea Maicii spre bunavoirea Stapanului, fiindca Domnul primeste de la tine tot cuvantul despre iertare. Deci si acum primeste ale noastre rugaciuni ce le aducem tie, Preasfanta Fecioara, din toata inima si din tot sufletul nostru, pentru sufletele adormitilor robilor tai. Te rugam, Stapana, sa le ajuti cu indrazirea cea de Maica ce o ai catre Domnul, ceea ce esti plina de dar, ajuta-le sa se indeparteze inaintea Celui ce sade pe tronul slavei, ca sa nu fie rusinati in fata ingerilor si a tuturor sfintilor, in fata lumii celei de sus si a celei de jos. O, Preasfanta Doamna, Imparateasa si Stapana, tu esti podul care duci la cer pe cei de pe pamant, tu esti deschizatoarea usilor Raiului. Pe tine te cinstim si Fiului tau slava inaltam impreuna si Parintelui celui fara de inceput si Duhului Sfant, Dumnezeului nostru in vecii vecilor. Amin.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2010, 09:42 
Neconectat

Doamne, ajută-mă să le arăt recunoştinţa mea persoanelor care îmi sunt alături, şi dă-mi ocazia de a le fi şi eu, la rândul meu, de folos.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2010, 10:24 
Neconectat

Iulia, frumoasa rugaciune. Am citit-o si m-am gandit la gargarita noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Ian 2010, 09:25 
Neconectat

Doamne, învaţă-mă cum să trăiesc în pace şi armonie cu cei din jur.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:54 
Neconectat

Doamne, ajută-mă să-mi folosesc timpul cu chibzuinţă, să reuşesc să fac şi ceea ce e important de făcut şi să am răgaz să mă odihnesc.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 94 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: