Acum este 05 Aug 2026, 11:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia
MesajScris: 17 Mar 2012, 17:58 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, intre timp am reusit sa prind libera estetista. Spun asta pentru ca, numai bine, odata cu nunta mea vin si concediile. Foarte inspirata am fost cand am ales data. Saptamana viitoare voi vorbi cu coafeza si florarul. Sper din suflet sa-i gasesc liberi, ca de nu... Mi-e groaza sa caut prin alte parti si alte persoane pe care nu le cunosc. Nu stiu daca m-as simti relaxata si sper din suflet sa nu fiu nevoita.
Pantofii de care va spuneam si pe care mi-i doream nu se mai fabrica nici la comanda, iar ceea ce era in salonul de unde am luat rochia erau cu doua numere mai mari decat am eu, asa ca mi-am si luat gandul de la ei. Am sa vi-i arat totusi.
http://www.sposadelamore.ro/index.php?album=accesorii-mireasa%2Fpantofi-sp&image=pantofi-SP-aurii-2.jpg
Cred ca v-am spus ca desi va fi o nunta mixta, cununia religioasa se va tine in ritual catolic. Vom avea doar un nas de verighete (minimul pe care biserica il cere si bineinteles de religie catolica), care va fi prietenul cel mai bun al viitorului mire si nasul de botez al fiului nostru. El ne va cumpara verighetele, asa se obisnuieste. Insa le vom alege noi.
In iunie urmeaza sa facem cursul prematrimonial, care este obligatoriu si care se tine in biserica. Va fi pentru 8 zile, cate o ora in fiecare zi. La final ni se va da un certificat.
In Romania am reusit sa rezolv si cu actele necesare, care sper sa imi ajunga cat mai curand. Este vorba de certificatul de botez, certificatul de stare civila si certificatul de nastere cel albastru. Au fost date la tradus in limba italiana si legalizat. Sper din suflet sa nu fie probleme, sunt documentele pe care biserica de aici mi le-a cerut.
Ar cam trebui sa ne gandim la o data pentru cununia civila, cred ca va fi prin mai, cel tarziu iunie.
Va mai tin la curent cu nouati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2012, 19:33 
Neconectat

Alia, iti doresc sa iti gasesti pantofii ideali.
Pe cap ce vei purta? Val, tiara sau o floare?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2012, 10:55 
Neconectat

Alia, dar de ce trebuie sa faci si cununia civila separata? Nu se inscrie automat si in primarie atunci cand faci cea religioasa?
Daca nu este asa si trebuie sa o faci inainte si pe cea civila, atunci vezi daca nu cumva primaria iti va cere nulla osta pentru casatorie.

Imi plac la nebunie pantofii, poate totusi vei gasi ceva asemanator.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2012, 17:45 
Neconectat

Jeni, pe cap voi purta voal. De mic copil am fost fascinata de acest voal pe care il vedeam la mirese. Va fi din doua bucati detasabile, pentru ca in biserica doresc sa am si partea din fata, ca apoi sa mi-o scot ramanand cu cea lunga. Pe margini a fost cusuta dantela identica cu cea de pe rochie, iar ca lungime, va depasi trena rochiei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2012, 17:57 
Neconectat

Ralu, da-mi voie sa ma informez mai bine asupra acestui subiect, pentru ca din ce am inteles este un motiv bine intemeiat pentru care cele doua cununii nu se pot face in aceesi zi, ba trebuie sa fie cel putin doua luni de distanta intre ele. Revin cu raspunsul mai tarziu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2012, 13:47 
Neconectat

Alia, ce fructe veti avea pe masa? Te intreb pentru ca eu am fost la o nunta unde strugurii erau nespalati, piersicile aveau puf pe ele, ciresele, o parte erau stricate.
Mi-a placut la alta nunta ca in fiecare pahar de sampanie era ba o capsuna, ba o zmeura, ba o mura.
Am mai mancat cu placere smochine, dar pepenele rosu a fost un fiasco pentru ca a oxidat miezul (era taiat felii).
La o alta nunta am vazut kiwi si bebe ananas, dar si frigarui cu fructe.
Am vazut ca se poarta acum o masa de fructe, unde langa niste fructe sculptate exista tot felul de alte fructe din care te poti servi pe o farfurioara ce se afla tot pe aceea masa (arata ca o masa a abundentei).
Deosebit de sofisticat, dar pe o perioada scurta, fantana de ciocolata, unde puteai inmuia in ciocolata tot felul de fructe (capsuni, cirese etc.).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 08:46 
Neconectat

Ralu, zilele trecute am fost la preot cu documentele necesare si l-am intrebat de ce nu se poate face face in aceeasi zi cele doua cununii. Mi s-a spus ca imediat dupa cununia civila, evenimentul este publicat in ziar. Din acea zi si pana la nunta, oricine citeste si are informatii care pot impiedica realizarea nuntii se pot prezenta sa le expuna. Foarte interesant. Este ceva de genul vorbeste acum sau niciodata.
Te imbratisez si sa ma scuzi pentru ca am intarziat cu raspunsul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 08:54 
Neconectat

Ancuta, meniul il vom alege cu o luna inainte de nunta. Noi, impreuna cu parintii nostri suntem invitati la masa la restaurant de catre patroni. Ni se va pune in fata toate meniurile pe care le au pentru aceste evenimente, inclusiv fructele si dulciurile, noi le vom degusta si alege meniul care ne-a placut sau se pot face combinatii din toate meniurile. Imi amintesc ca atunci cand am vorbit despre mancare ne-au prezentat fotografii cu meniurile care le au. La fructe, erau vreo 5 fotografii, fiecare aveau un aspect divers si foarte atragator ochiului. Mi-a atras atentia in mod deosebit o farfurie in care era un con cu inghetata asezat pe farfurie, iar in jur fructe (nu mai retin ce) si parca era pudrat si in plus avea un fir de ciocolata.
Ancuta, voi veni cu meniul dupa ce il vom alege. Te imbratisez strans si iti multumesc pentru idei, sunt bune de retinut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 10:17 
Neconectat

Sper ca timpul sa fie in favoarea ta si sa poti sa duci la bun sfarsit toate pregatirile necesare pentru acest important eveniment.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 10:45 
Neconectat

Alia, ai dreptate cu publicarea si acum mi-am amintit si eu. Doar ca noua ne-a cerut depunerea actelor cu doua saptamani inainte, iar publicarea casatoriei s-a facut la afisierul primariei pe timpul celor doua saptamani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: