|
Acum este 29 Iul 2026, 17:24
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul - goblen cusut de Marieta Scris: 01 Apr 2012, 09:15 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Draga şi scumpa mea, Marieta, cum ar putea să nu îmi placă? Este divină şi sublimă, iar divinitatea Fiului emană din fiecare punct cusut de tine. Este foarte frumos. Te felicit din inimă. Pupici pe inimioară.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul - goblen cusut de Marieta Scris: 01 Apr 2012, 10:19 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Este perfect realizat, Marieta. Imi place foarte mult. Felicitari!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul - goblen cusut de Marieta Scris: 01 Apr 2012, 14:36 |
|
|
|
Felicitari, Marieta. Este deosebit.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul - goblen cusut de Marieta Scris: 01 Apr 2012, 16:20 |
|
|
|
Dragele mele Adelina, Rralluca, Nadina, Marina, Ralu, Tina va multumesc c-ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut. Acum trebuie sa ma gandesc ce mai comand ca ladita mea e goala. Va pupa cu drag,
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fiul - goblen cusut de Marieta Scris: 31 Mai 2012, 13:08 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ce frumos model, Marieta! Acum am vazut tot topicul tau, fiecare episod in parte si marturisesc ca am ramas de-a dreptul surprinsa de minunatia ce ti s-a asternut pe panza. Sa stii ca de multe ori am vrut sa il comand impreuna cu perechea lui Maica, insa nu am indraznit tocmai pentru ca mi se parea un model mare si greu de cusut, insa vazandu-l la tine, cu siguranta ca isi va face curand loc si pe masa mea de lucru. Pupici si multumesc pentru prilejul de a ma bucura de o asa icoana minunata.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|