Acum este 28 Mai 2026, 08:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 31 Mar 2012, 12:22 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua!
Va multumesc pentru grija fata de Lisa.
Miercuri a operat-o si i-a taiat 2 mamele. Avea cancer saracuta. Ar fi fost bine sa ii taie toata partea a spus doctorul dar are cei 5 pui.
M-a impresionat ca atunci cand am adus-o acasa asa ametita dupa anestezie s-a dus fuguta la copii.
Acum sta cu "palnia la cap" sa nu se linga si se plimba prin curte. Sper sa nu se intinda iar boala.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 13:15 
Neconectat

Angelica esti binevenita oriunde in gradina.
Te imbratisez cu mult drag.

Of, Ovidia, ce veste imi dai. Ii doresc sa nu se intinda. Am avut si eu o astfel de situatie cu una din catelusele de la tara. Sa stii ca nu a scapat pana nu i-am facut o tura de chimioterapie.
Te imbratisez cu mare drag.

Dragele mele, indiferent de vreme, eu raman baba calatoare. Sa le iau pe rand. Mai intai mi-am petrecut timp la tara unde am ceva pamant pe care l-am organizat (adica l-am dat rudelor pentru lucru si recolta). Mi-a mai ramas o bucata mai mica unde am si cainii pe care nu am reusit sa o rezolv. Ca o paranteza, cainii sunt bine.
La gospodaria parinteasca au aparut probleme, dar tinerii carora le-am cedat-o sunt niste harnicuti si ma bazez pe ei.
In oras am gasit un tractoras ce a intrat si a arat. Am platit pe cineva si mi-a facut straturile dupa desenul meu, iar acum astept sa se mai incalzeasca ca sa incep semanatul (probabil saptamana viitoare, pe miercuri).
Am reusit sa ajung cu Bicu la un control amanuntit (profitand de faptul ca si cuscra trebuia sa isi faca o reevaluare). Medicul i-a schimbat tratamentul total, iar acum este in acomodare cu noul tratament.
Cuscra este in continuare stationara cu sanatatea. A inceput sa se mai ajute cu mana care nu o asculta.
Mi-am facut si eu o bucurie, mi-am luat pantofi noi, un grej-kaki tare frumos. Fiind noi, mi-au facut surprize, asa ca vai de picioarele mele.
Fetita mea a inceput un program de recuperare pentru problema ei de sanatate.
Mariuca are un rol in piesa ce se va prezenta saptamana viitoare la gradinita (acolo Pastele este duminica viitoare). Intrucat nu prea am inteles ce mi-a recitat, cred ca ma apuc de invatat limba engleza sistematic.
Astazi merg sa-mi fac aprovizionarea pentru Pastele nostru. Asta mai pe seara pentru ca acum gatesc si pentru noi si pentru cuscri.
La noi, dupa o ploaie buna, acum a aparut soartele.
Am fost cam seaca in ceea ce am scris, dar sunt stresata ca scriu de pe IPad-ul cuscrului. Unde esti Iulia sa va vezi? Mai ieri ma invatai sa lucrez pe laptop. Of, tehnica asta! Buna, dar parca se schimba prea repede. Dar ce mandra am fost cand am invatat sa lucrez cu GPS-ul la masina (cand am ajuns la Budapesta).
Ei, gata, ca se aduna lumea din casa la masa, iar cainii cuscrei stau printre picioarele mele, semn ca si lor le este foame.
Va imbratisez cu mare drag pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 14:40 
Neconectat

Bica, tare mi-as dori sa te vad cu IPad-ul in manuta, compunand mesaje pentru forum. Da, parca mai ieri te plangeai ca ai primit laptop si ca "ce te faci tu, ca nu stii sa umbli cu el". Na! Vezi cum se schimba lumea? Si in doar cativa ani, asta. Ne-au invadat gadget-urile astea.

Primavara este mereu timpul noilor inceputuri. Mie imi place in mod deosebit cand lumea incepe sa scape de mizeriile adunate peste iarna prin gradini si totul miroase a pamant proaspat rascolit.

Tuturor, un week-end cat mai frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 19:45 
Neconectat

Oana, sa stii ca tableta este pe inima mea. Nu trebuie sa o pui in priza prin casa cuscrilor sau la internet (au wireless), scrii ce ai de scris si cu o singura tasta ai inchis si mesajul si tableta.
Cu laptopul tot am probleme, in sensul ca nu pot umbla la el fara mouse.
Cand insa am de postat imagini, dau drumul la computerul meu batran ce se deschide dupa cam zece minute.
Cuscrul mi-a promis ca imi cumpara SmartPhone de ziua mea, dar l-am rugat cu cerul si pamantul sa nu faca asta pentru ca nu mai incap informatiile in minte. El imi spune ca asta imi va usura viata si in legatura cu ai nostri copii de departe, dar mie mi se pare mai usor cu tableta. Apesi pe buton, pui degetul pe Skype, apoi pe numele copiilor si automat intru in legatura cu ei. Ii vad si ma vad, vorbesc cu ei in timp real, de parca ar fi langa mine si daca vrei, in timpul acesta faci si fotografii cu ei. Numai ca fotografiile nu sunt grozave. Nepotul meu mi-a explicat ca pot salva aceste imagini pe ICloud, iar eu am simtit ca un nor tot este capul meu. Sincer, parca incep sa refuz sa mai invat, dar uite ca tocmai viata ma impinge sa invat multe lucruri noi.
La Budapesta am plecat cu un prieten de-al nepotului meu, dar la Arad acesta m-a lasat singura. I s-a facut rau, asa ca a oprit direct la spital si acolo l-au internat.
M-a scolit cum sa umblu cu GPS-ul (mi-am notat pe o hartie cum trebuie procedat daca se intampla ceva pe drum (ca initial l-a fixat el). Pe drum, m-a mai ghidat nepotul prin telefon, dar la intoarcere, ceva nu a functionat corect si asa am facut un ocol de vreo 50 de km.
Cand am intrat in tara, mi-am facut cruce cu limba in cerul gurii (mainile erau inclestate pe volan) si i-am multumit Domnului ca m-a ajutat sa nu ma ratacesc pe acolo.
Nici pipi nu am oprit sa fac in Ungaria, de frica sa nu ma prinda intunericul pe acolo. Cand am intrat in Romania, am avut de mers destui kilometri pana am gasit o toaleta ca lumea intr-o benzinarie.
Oricum, este o experienta pe care nu vreau sa o mai repet. Imi este din ce in ce mai greu sa conduc noaptea, iar masina cu care am mers era a lui Bicu. Invatata cu batranica mea de Dacie, nici nu stiam cum se baga in marsarier (are un inel ce trebuie impins intr-un anume fel). Rauri de sudoare au curs de pe mine de acolo pana acasa.

Da, si eu resimt primavara ca pe un anotimp al innoirilor. Parca renasc si eu odata cu ea. Primele fire de iarba ma fac sa ma simt mai tanara si sa imi fac planuri cat nu pot duce.

Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe minunatii tai scoleri de gradinita.

P.S. Nu am mai ajuns la cumparaturi ca mi s-a umplut casa de musafiri. Dar, si maine este o zi, nu? Nu asa spunea Scarlet O'Hara in Pe aripile vantului?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mar 2012, 20:15 
Neconectat

Uite, Pe aripile vantului este una din acele carti ce trebuie numaidecat bifate intr-o viata.

Te pup, Bicuta mea draga, ai grija de sanatatea voastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 10:37 
Neconectat

Pot sa va rasfat putin, ca doar este duminica astazi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 12:21 
Neconectat

Wow, draga mea Ralu, multumesc pentru rasfat. Evident ca nu m-am putut abtine.
Eu v-am adus un ceai:

O duminica frumoasa tuturor.
Pupici pe aripi de primavara.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 12:41 
Neconectat

Scumpa mea Bica, tare m-am amuzat la imaginea ta cu IPad-ul in mana prin casa. Ma bucur din suflet ca tii pasul cu noua tehnologie, fie ca vrei sau esti nevoita. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi cu bine acasa si, dificila sau nu, experienta cu Budapesta a avut o finalitate buna: Binecuvantarea ingerului a ajuns unde trebuia si la timp.
Te imbratisez cu mare drag, pe tine si pe Bicu, iar pupicii ii trimit, pe aripi de primavara, la copii si la scumpa ta Mariuca.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 18:52 
Neconectat

Oana, si eu te imbratisez cu mult drag.

Ralu, ce bunatate! Multumesc.
Te imbratisez cu mare drag.

Iulia, multumesc pentru ceiut. Eu ador ceaiurile si acestea nu lipsesc de pe masa mea. Le rotesc pentru ca sunt ceaiuri medicinale si trebuie facuta o pauza de minim o saptamana.

Referitor la peripetiile mele mele cu drumul la Budapesta, am ajuns subiect de glume de genul Nevasta-mea conduce masina atat de rau, incat GPS-ul i-a zis In 50 de metri trage pe dreapta ca eu cobor.
Inainte de a intra in curbele de la Sibiu, m-a oprit politia si m-a intrebat cu cat am condus. Eu, candida, le-am raspuns ca sub 80 pentru ca masina suiera daca trece de 80 km/ora. Uitasem ca sunt cu masina lui Bicu si ca nu am cum sa aud suiratul Daciutei mele. Aveam 120 de km/ora! M-am speriat, am incercat sa urc macar pe unul din politisti in masina sa mearga cu mine ca sa-i demonstez ca am dreptate, dar cand am coborat din masina, m-a bufnit rasul. Mi-am dat seama ca eram atat de obosita incat nici nu mai rationam corect. Am primit, in final o amenda cu mult mai mica decat meritam si am urmat sfatul politistilor. Am parcat in Sibiu pe o strada, langa o benzinarie si am tras un pui de somn.
Apoi am suflat si in iaurt, adica uneori mergeam si cu viteza a treia, de teama ca oboseala sa nu imi joace feste.
Binecuvantarea ingerului este in camera Mariucai. Mi l-a aratat pe Skype. Daca ai stii cat mi se umfla pieptul de drag cand il vad si uit toate resentimentele pe care le-am simtit la acest drum.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe printii tai cu nume de voievozi.

Sa stiti ca am avut casa plina de musafiri (neamuri de-ale mele de la tara, rude de-ale lui Bicu si de-ale cuscrei), ca am facut non-stop clatite umplute cu dulceata de visine si uite ca nu am mai ajuns sa fac aprovizionarea.
Maine vreau sa ajung si la cimitir pentru curatenia de primavara.

Sper ca va delectati cu ultimele ore ale acestui sfarsit de saptamana si ca urmeaza pentru voi o noapte buna cu un somn usor.
Eu merg repede pana la cuscra sa plimb cateii.
Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Apr 2012, 08:49 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele. Buna dimineata, Monica.

Astazi am reluat odiseea numita "cresa" intrucat am fost raciti si am facut cam o saptamana de pauza de mers acolo. Cu surprize, as putea spune. Desi tot timpul copiii au vrut sa mearga afara si la copii, astazi cand ne-am dat seama unde ne duc mama si tata, am inceput sa plangem (mai ales Matei, apoi si Mirela, starnita de el). I-am lasat plangand si am plecat cu inima in nu stiu cate bucati, dar optimista intr-un fel, pentru ca altfel nu am cum. Acusica incep serviciul si as vrea sa se acomodeze cat de cat pana atunci, desi ma astept la probleme si mai incolo.

Acuma sunt singura acasa, este prea liniste si va scriu.
Va doresc o saptamana cat mai usoara tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: