Acum este 28 Mai 2026, 07:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 15 Apr 2012, 11:23 
Neconectat

Nume forum:1
Nadina, multumesc de invitatie. Completez si eu masa la cafenea, desi stiu ca voi aveti pe masa numai bunatati.

Bicuta, tare te mai iubesc.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 13:16 
Neconectat

Bica, esti plina de energie pozitiva, ca de obicei si te admir sincer.
Lori, Dalina, va doresc multa sanatate.
Ralu, ca in fiecare an, cozonacii tai sunt o sursa de inspiratie. Am facut si eu unul rotund si impletit si tare am mai fost mandra de el.
Eu am avut casa plina de musafiri pana ieri. Musafiri care au venit pentru Pastele catolic si au mai ramas o saptamana. De maine intru in luna a noua asa ca ma simt complet epuizata dupa o saptamana in care am gatit in fiecare zi si am incercat sa fiu o gazda buna. M-au ajutat si ei, dar tot obosita sunt.
Astazi am reusit sa pun niste sarmalute la fiert (le-am adus congelate de acasa, asa ca avem sarmalute facute de mama), o supa cu taietei si cozonac. Oua rosii si drob nu am mai reusit sa fac.
La noi ploua si este frig asa ca astazi ne odihnim.
Un Paste fericit va doresc si lumina in suflete, gargarite dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 13:24 
Neconectat

Am adus si aici linkul de la un topic la care revin cu mare drag in fiecare an de Paste. Sper sa va faca si voua placere.
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=66&t=208&p=421#p421

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 14:50 
Neconectat

Hristos a inviat!
Bine te-am gasit, Monica!
Bine v-am gasit, dragele mele in zi de sarbatoare!
Bica, bunicuta mea draga, asa bine mi-au facut vorbele tale. Esti balsam pentru sufletul meu. Cand te citesc, ma napadesc tot felul de sentimente. Astazi am ras de pataniile tale, dar in acelasi timp m-am intristat ca ai muncit mai mult decat trebuia. Te admir pentru puterea si rezistenta ta, pentru rabdare si intelepciune. Spuneam cuiva drag de aici ca atunci cand ma voi face mare vreau sa devin ca ea (stie ea bine cine este. O pup si o imbratisez cu tot dragul pentru ca tot un model ramane pentru mine). Sfatul ei a fost sa cresc si sa devin ca mine. Ei, eu o ascult si incerc sa devin eu, culegand cate ceva de la multe dintre voi. De la tine, Bica as vrea sa ma incarc de vorbe bune si de intelepciune. Nu mi-ar prinde rau si un pic de organizare, ca tare sunt imprastiata in orice. Inclusiv atunci cand scriu. Este binecunoscut faptul ca sunt o ametita incurabila. Hi, hi, hi! De la Ralu as lua puterea de munca, daruirea ei pentru familie si pentru tot ce inseamna creatie. De la Danuta as lua curajul. De la Anca, as lua dragul de frumos, de la Sonia si Marina, as lua finetea si bunatatea, de la Lenuta, as lua dragul pentru aproapele meu, iar de la Lena as lua poezia impletita cu tinerete si intelepciune. Sunteti multe care meritati toata admiratia si aprecierea mea si de la fiecare am imprumutat cate ceva. Sa ma iertati daca am dat doar cateva nume. Eu va port in inima mea si va iubesc pe toate.
Recunosc ca eu ma simt si ma port ca un copil. De multe ori, sunt copilul razgaiat care bate din picior sa se faca asa cum vrea el. Uneori se face ca mine, alteori o iau pe cocoasa si tare imi prinde bine atunci. Stiti voi treaba aia cu un sut in fund, un pas ianinte. Eu va multumesc ca ma acceptati asa cum sunt eu.
Sarbatori luminate alaturi de ai vostri si nu uitati sa va mai si odihniti aripioarele si piciorusele in tot timpul asta.

P.S. Mona, multa bafta pe ultima suta de metri!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 15:21 
Neconectat

Hristos a inviat!
De mult nu am mai dat pe la cafenea si nu are rost sa insir motivele ca v-ar plictisi.
In seara aceasta am invitati la cina asa ca inca mai trebaluiesc prin bucatarie, iar in curand voi pregati masa. Am facut cozonac, pasca si oua vopsite. Am pregatit cateva aperitive si vom face gratar, pentru ca oaspetii mei nu prea se omoara cu sarmalele noastre si altele specifice romanesti. Voi face mici, carnati, pulpe de pui si carne de vita. Am pregatit salata boeuf ca la noi, o salata de orez ca la ei, bob fiert cu sos de menta, bruschete (felii de paine prajita) cu rosii, masline si mai vad eu. Tot ce am enumerat am pregatit ieri si astazi pentru ca pana vineri seara n-am dat pe acasa decat pentru dormit.
Tot astazi, cam peste o ora urmeaza sa iau pauza de relax pentru a-mi duce copilasul la circul acvatic care a a poposit la noi in oras si care marti urmeaza sa plece. Asa ca vom vedea pinguini, foci, sarpe anaconda, pesti pirania si altele. Alessio va fi foarte incantat mai ales ca este innebunit dupa seria de desene animate Pingu.
Sunt nevoita sa va las, am intrat doar pentru a va transmite un Paste fericit, alaturi de cei dragi.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2012, 18:24 
Neconectat

Adevarat a-nviat!
Va doresc un Paste linistit si cu multe bucurii.

Eu va aduc desertul: doua feluri de prajituri delicioase facute in casa pentru Paste.

Prajitura Snikers cu ciocolata alba si multa multa nuca:

Prajitura fina cu gem:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2012, 09:43 
Neconectat

Buna dimineata si Hristos a inviat! Nici eu nu mi-am mai facut simtita prezenta, dar gandul meu deseori a fost la voi.
Stiam ca Pastele inseamna multe pregatiri, dar voi chiar v-ati depasit in tot ceea ce ati facut, harnicutelor.
Sper ca Sfanta Sarbatoare v-a adus pacea si linistea de care aveati nevoie si ca ati petrecut alaturi de cei dragi.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2012, 11:44 
Neconectat

Adevarat A Inviat!

Invierea Lui Hristos,
Sa va fie tuturor
De folos!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2012, 15:00 
Neconectat

Hristos a Inviat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Apr 2012, 08:23 
Neconectat

Hristos a inviat!

Astazi este prima zi de munca dupa concediul de maternitate. Sper sa treaca repede si sa am un inceput usor.

Va pup cu mare drag, sper ca ati petrecut bine de aceste sarbatori. Copilasii astazi au pauza la cresa, au ramas cu tata lor acasa (si aici am oarecare emotii, fiindca ei trei nu au mai ramas atata timp singuri).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: