Paste fericit si la tine,
Maria. Ma bucur sa te revad.
Te imbratisez cu mult drag.
Danuta, si la tine in inima si casa la fel: speranta, lumina, bucurii si impliniri.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine, dar si pe cei doi printi.
Miha, iti multumesc pentru urari si ganduri bune. Si la tine sa fie la fel.
Nadina, am ciocnit un ou de la iepurasul tau pentru tine si iti multumesc pentru urare si cafea.
Ramona, multumesc de invitatie. Am degustat fructele de care imi este dor.
Sa stii ca si eu te iubesc, asa vulcanica cum esti.
Mona, daca nu as fi plina de energie ce m-as face? Pai, de la rupt oase in casa straina, m-am intors acasa ca sa il ingrijesc pe Bicu care a racit rau si a prins si o viroza urata.
Ai grija de tine! Cozonacii si musafirii in vizita atat de lunga cred ca te-au obosit. Stiu ca raman amintiri frumoase, dar nu este usor sa numeri zilele pana trec durerile fizice dupa un astfel de efort. Eu si acum am o zona in spate ce nu m-a lasat de la ultima mea isprava de la Bucuresti.
Sarcina usoasa si ceas usor!
Multumesc pentru urari. Inzecite sa fie in casa ta!
Eu te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe burtica.
P.S. Linkul acesta este si in casa mea, in fiecare an.
Lori, cand iti vad numele, automat ma binedispun.
Citat:
Sfatul ei a fost sa cresc si sa devin ca mine.
Nu stiu cine ti-o fi dat sfatul, dar sa stii ca sfat mai frumos nu se putea. Cred ca fiecare in tinerete ne alegem niste modele pe care tindem sa le urmam, dar care in final ne modeleaza de fapt viata (ne fac mai frumosi, ne usureaza viata, ne fac sa devenim mai intelepti).
Cand iti doresti ceva cu adevarat, se intampla. Si eu mi-as fi dorit sa fi fost mai inteleapta in tinerete si sa fi avut mai multa rabdare cu mine. Nu m-am iubit si numai faptul ca am mostenit o sanatate excelenta, excesele de munca nu m-au doborat. Cred ca Domnul mi le-a contabilizat la iubire pentru altii si la schimb mi-a dat o sanatate de bivolita.
La vara lui Bicu am muncit cu drag, dar din pacate, oamenii nu pot iesi din tiparele lor. O discutie intre cei doi soti chiar in ziua de Paste, care l-a albit la fata pe Bicu, m-a facut sa retez vizita sub pretexul ca ne cheama cuscrul urgent acasa.
In drum se casa, Bicu rememora actele intamplate in casa celor doi si mi-am dat seama ca barbatii chiar au minte scurta. Eu nu am uitat niciodata ca Bicu a ridicat (la inceputul casniciei noastre) mana si m-a lovit (v-am scris povestea aceasta in alt topic), insa el imi spunea (in drumul nostru spre casa, cand din nou am condus eu) ca asa ceva este inadmisibil, ca nu a vazut asa ceva nici la parintii mei, dar nici la ai mei (!!!).
Referitor la organizare, incepe cu organizarea mentala si incetul cu incetul toate se vor aseza de la sine. Asta cu conditia sa nu iti dispara farmecul personal si spontaneitatea ce pe mine m-au cucerit.
Citat:
Eu va multumesc ca ma acceptati asa cum sunt eu.
Noi suntem imbogatite de prezenta ta, Lori.
Fiecare entitate are ascunsa in inima ei o multime de calitati si odata ce le descoperim ne imbogatesc si pe noi, automat. Asta ai facut cand ai enumarat parte din gargarite aici.
Iti multumesc pentru urari si iti doresc ca Domnul sa ti le intoarca inzecit.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si Irinuca.
Alia, pe masura ce citeam mesajul tau, credeam ca nu se mai termina sirul bucatelor. Vai de spatele si picioarele tale! Noroc ca dupa aceea ne ramane multumirea ca ne-am facut datoria cu brio.
Sunt convinsa ca Alessio a fost incantat de intalnirea cu pinguinii, focile, sarpele anaconda si pestii pirania.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si Alessio.
Tina, iti multumesc pentru urari, dar si pentru prajituri.
Cred ca ai dreptate in privinta
Citat:
Mai degraba poate fi o reactie diferita a fiecaruia dintre noi.
Marie, Sfanta Sarbatoare mi-a adus pace si liniste si acelasi lucru ti-l doresc si tie.
Liane, cu folos sa fie si la tine.
Ria, iti multumesc de urare te imbratisez cu mult drag.
Oana, iti doresc serviciu usor si fara evenimente pentru cei doi printi, la gradinita.
Iti multumesc de urare.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe Mirela si pe Matei.
Ana, iti multumesc de urare te imbratisez cu mult drag.
Draga mea,
Dalina, numai in pielea ta nu as fi vrut sa fiu. Bine ca pana la urma ti-ai ostoit dorul si ai petrecut alaturi de cei dragi, in casa parinteasca. Balamucul de genul acesta te incarca pozitiv, desi initial nu il simti asa.
Si eu am inceput cura de leurda (detergentul de primavara al organismului). Duminica vreau sa merg la padure sa strang si pentru uscat. Sper sa nu il gasesc inflorit.
Ce mi-ai povestit despre despartirea de Emanuel si Riana mi-a rupt inima. Mititeii! Asa stiu ei sa-ti spuna ca o iubesc pe mami a lor.
Cata nevoie as avea de un pic de grija pentru mine. Am o durere in spate care nu ma lasa (cred ca mi se trage de la impins mobilele prin casa verisoarei lui Bicu) si tare mi-ar prinde bine un masaj. Gresesti! In alta viata, sigur am fost o taranca ce tragea la plug ca un cal (sau in locul lui).
Copiii au facut un Paste ca in Romania, cu cozonac si oua rosii; au fost la biserica si s-au intors cu Lumina in casa, iar Mariuca mi-a aratat pe Skype un iepuras cu oua in poale, desenat de ea, special pentru mine.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe Emanuel si pe Riana.
Monica, te imbratisez cu mare drag si imi cer iertare din inima ca te mai necajesc.
Iunia, multumesc de urare si iti doresc doar succes la examen.
Rodi, fie si la tine multa sanatate, lumina si bucurie in suflete.
Te imbratisez cu mare drag.
Lori, multumesc de urare.
Da, si eu cred ca aceste ploi fac bine recoltelor de pe camp. Parca au prins viata ogoarele.
Iulia, sunt convinsa ca ai gasit aripi de primavara ca sa ne trimiti pupicii pentru ca ele sunt in inima ta.
Multumesc pentru urare. Categoric vine curand primavara si la Suceava. Vine mai tarziu pentru ca acolo sunt oamenii mai calzi in inimi.
Te imbratisez cu mare drag si pe tine si pe printi.
Doina, multumesc pentru zambetul larg de pe fata mea.
Ovidia, si eu ma bucur sa te revad.
Te imbratisez cu mare drag.