Acum este 16 Iun 2026, 00:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 255 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic: La multi ani, Dalina!
MesajScris: 06 Apr 2012, 08:45 
Neconectat

Nume forum:1
Scumpa mea Dalina, imi pare rau sa aud ca ai ajuns la operatie. Imi doresc din tot sufletul sa treci cu bine si peste aceasta incercare. Asa este, daca nu avem grija de noi ca sa putem fi pe picioare si ne ducem de rapa si ceilalti se duc. Si la mine s-a dovedit foarte adevarat acest lucru.
Eu pot spune ca am scapat foarte usor la ecograf. Mi-am luat oarecum o piatra de pe inima. Ficatul, pancreasul, splina sunt in regula.
Cea care ma supara si pe mine este tot fierea. Nu are pietre, insa este alungita, un colt al ei atarna pe undeva pe acolo, iar cealalta parte este mulata si lipita pe acolo de ceva si de aceea nu ma lasa sa traiesc. Si toate astea din cauza programului de masa neregulat. In primul rand al faptului ca micul meu dejun consta in cafea si tigara, peste zi mananc cand si daca apuc si abia seara am o masa cat de cat de Doamne-ajuta.
Mi-a spus doctorita ca ar fi bine sa inversez situatia. Dimineata sa mananc macar o felie de paine prajita sau orice aliment care contine glucide, pentru ca fierea sa poata lucra normal. Mi-a zis ca pot renunta la celelalte mese de peste zi, dar sa nu o sar pe cea de dimineata, pentru ca tigara si cafeaua pe stomacul gol sunt cea mai proasta modalitate de a incepe ziua. Risc sa ajung la alte complicatii. Tot din cauza faptului ca fierea nu este chiar in forma cea mai buna aveam si migrenele si durerile de cap care ma scoateau din minti si nu treceau decat dupa ture de pastile.
Asa ca m-am conformat. Am grija sa pun dimineata cate ceva in gura inainte de a ajunge la birou si uite, am o saptamana de cand nu m-a mai durut nici capul, nici fierea. Mi-a mai recomandat doctorita sa iau Maganghinar capsule, pentru a ajuta fierea sa lucreze cum trebuie.
M-am facut copil cuminte, este drept ca nu stiu pentru cata vreme (hi, hi, hi!), insa am sa incerc si eu sa am mai multa grija de mine.
Te imbratisez cu drag si am sa ma rog la Doamne-Doamne sa treci cu bine peste toate.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2012, 19:34 
Neconectat

Draga mea Iunia, ce faci tu cu mine. Multumesc pentru gladiole sunt superbe. Daca iti spun ca am aproape 900 de bulbi care ma asteapta in ladite sa-i plantez nu ma crezi. Sunt o femeie irecuperabila din acest punct de vedere. Sunt bolnava dupa flori. Am noroc ca sotul meu este la fel. Si cum eu cand ajung acasa nu o sa pot face mare lucru, saracul, el se va ocupa de plantat si eu de dat indicatii. Soarta!
Iti doresc multa bafta maine. Spune o rugaciune cand pleci de acasa si nu te grabi la examen.
Astept ca maine seara sa ne spui ce ai facut.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2012, 12:56 
Neconectat

Draga mea, Doina, iti multumesc din suflet. Deja ma simt mai bine. Imi vine sa zbor. Maine plec acasa. Ura!
Cu fierea vad eu ce mai fac. Sper sa ma mai lase cateva zile in pace. Ca m-am saturat de spital. Cred ca o dau la cateii din fata spitalului cand plec, ca sunt vreo zece. Hi, hi, hi!
Draga mea si aici am intalnit pe cineva ca tine, Asistenta Sefa. Are mare grija de ei.
Te imbratisez cu drag.

Dedicatie speciala, pentru toate gargaritele cu Monica - Adminica, in frunte:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2012, 16:58 
Neconectat

Draga mea Doina, am ras cu lacrimi. Iti multumesc si sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate si putere sa lupti pentru telul tau.
Abia astept sa ma duc la puiutii mei. Mai ales ca Bianca astazi implineste 20 de ani si eu stau prin spitale in loc sa fiu la ea.

Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 11:07 
Neconectat

Dragele mele, buna dimineata, sau buna ziua.
Din emisiunea lui Dalina: Toate mi se intampla numai mie, va mai prezit un episod.

Pentru ca eram tare fericita ca astazi plec acasa (il astept pe sotul sa vina sa ma ia de la spital), aseara m-am culcat la ora 22 ca un copil cuminte ca sa fiu odihnita astazi cand ma duc la copii. Dar cad era somnul mai dulce pe la ora 1 noaptea suna telefonul. Fratele meu care este la fiica mea cea mare la Bucuresti cu nepotelul si Riana, ma suna sa ma intrebe despre varsatul de vant. Toata noaptea l-a pazit pe Robert sa nu se scarpine si pe Riana sa o schimbe ca transpira. Astazi a mai plecat si la Sinaia la lucru si a lasat-o singura pe Bianca cu ei. Era dimineata mai disperata ca niciodata ca se simte rau si daca nu a avut, o sa ia si ea. Pa servici doua saptamani. Daca nu sunt eu cu ei este o panica si un haos total.
Mama imi spunea de Emanuel ca ma sriga toata ziua si este abatut si uite asa trai pe vatrai. Cand ies de aici nici nu stiu in ce directie sa o iau.
Cu Dumnezeu inainte, am sa trec si peste ziua de azi.
Si eu care ieri ii comandasem tort lui Bie si ma gandeam sa-i fac o surpriza si sa ne chefuim in familie prin Bucuresti.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Va doresc multa sanatate si putere sa le duceti pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2012, 16:18 
Neconectat

Iubitul meu suflet de gladiator, stiu sigur ca o sa treci cu bine peste toate incercarile. Stii doar ca, Dumnezeu ne da cat putem duce. Eu nu sunt foarte credincioasa, insa asta este adevarata, sigur. Asa ca, aduna-ti puterile si ai sa vezi ca pana la urma toate ies bine. Este mai bine ca puiutii au facut acum varsat de vant si nu mai tarziu, cand vor fi mai maricei. Bianca o sa-si aminteasca mereu aceasta zi de nastere. Iar viitorul ii va smulge un zambet despre aceasta peripetie.

Eu, cum ti-am spus, ma gandesc la tine, la voi si chiar si asa virtual, va trimit o imbratisare enorma.
Te pup cu mult drag si La multi ani sanatosi si frumosi pentru Bianca.

P.S. Uitam sa scriu ca am trecut de proba teoretica pentru permisul de conducere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Apr 2012, 08:57 
Neconectat

Asta pentru tine nasica. Ca sa prinzi si mai multa putere, gladiatoarea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Apr 2012, 12:18 
Neconectat

Pisicutelor, pe unde sunteti?
Ma tot uit dupa voi, dar nu va vad.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 255 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: