|
Acum este 22 Iul 2026, 14:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Afrasinei Angela
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Angelica Scris: 27 Apr 2012, 10:01 |
|
Membru din: 21 Noi 2011, 17:37 Mesaje: 107 Locatie: IASI Nume forum:1
|
|
Dragele mele gargarite va multumesc din suflet pentru cuvintele incurajatoare. Ovidia, sper sa nu astepti prea mult sa vezi cum mi se imbogateste colectia. Acum lucrez la modelul Hora si sper sa-l termin repede si sa-l adaug colectiei. Te sarut si iti multumesc.
Marieta, intr-adevar este un virus si ai dreptate, nu am scapare. Te imbratisez.
Ralu, iti multumesc pentru urari. Ai dreptate sanatosi sa fim, ca restul le vom face. O imbratisare si lui Dario si tie.
Danuta sper sa fi inceput cu dreptul, asa cum spui. O zi frumoasa si tie. Te sarut.
Bela, ma bucur ca-ti plac modelele. Aceleasi urari de bine, cu mult spor in tot ceea ce faci. Pupici.
Rodi, multumesc pentru frumoasele cuvinte si sper si eu sa fie cat mai multe modele adaugate la colectie. Cu mult drag te imbratisez si eu.
Nadina, langa asemenea gargarite cu suflet mare nu pot sa nu imi maresc colectia. Alaturi de voi sunt sigura ca voi face acest lucru, chiar daca timpul nu este intotdeauna de partea noastra.
Dragele mele, va multumesc ca mi-ati vizitat colectia si va imbratisez cu drag pe toate. O zi frumoasa tuturor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Angelica Scris: 28 Apr 2012, 18:15 |
|
|
|
Angelica, felicitari pentru colectie.
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Afrasinei Angela
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Angelica Scris: 02 Mai 2012, 08:22 |
|
Membru din: 21 Noi 2011, 17:37 Mesaje: 107 Locatie: IASI Nume forum:1
|
|
Madalina, iti multumesc si iti doresc o zi frumoasa alaturi de gargarite. Te imbratisez.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Angelica Scris: 15 Iul 2012, 17:54 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3390 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Angelica, vad ca esti noua pe forum si ai deja activitate. Iti doresc ca in cel mai scurt timp sa adaugi multe minunatii la colectia ta. Am sa te urmaresc cu drag.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Angelica Scris: 01 Feb 2013, 09:26 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Angelica, draga mea, nu stiu daca am apucat sa interactionam pana acum pe forum, insa eu iti zic un bun venit din toata inima mea de gargarita si fie sa ai un zbor placut in gradinita noastra si colectia ta sa devina mare-mare si frumoasa asemeni inceputului ce ni l-ai prezentat. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|