Acum este 28 Mai 2026, 06:11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 28 Apr 2012, 06:41 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargaritelor,
Buna dimineata, Monica,

In dimineata asta va invit la un ceai oriental.

O dimineata insorita tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2012, 08:26 
Neconectat

Dupa o saptamana foarte aglomerata la servici, am in sfarsit timp sa zabovesc putin la noi in gradina si sa beau o cafeluta alaturi de voi.

Se anunta un sfarsit de saptamana fierbinte (la propriu), cu 30 de grade la Iasi (totusi, mi se pare prea cald pentru aceasta perioada. Ce o sa ne facem la vara?)

Va pup si va doresc mult spor in tot ceea ce veti face astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2012, 10:56 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele.
Buna ziua, Monica.
Dupa o vacanta cu bune si rele, revin alaturi de voi cu bateriile incarcate la maxim, baterii care sper sa ma tina pana in august.
Mi-a fost un dor nebun de voi, sa stiti ca nu am incetat o clipa sa ma gandesc la voi.
Astazi si maine o sa ma pun la curent cu tot ce s-a intamplat in lipsa mea in gradina si o sa va arat si minunatiile mele.
Va doresc un weekend placut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2012, 08:50 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.
Iunia, cum a fost la examenul pentru carnetul de conducere?
Ralu, si la noi este la fel de cald si nu imi place deloc. Mi se pare mult prea cald pentru perioada asta.
Bica, bunicuta draga, multa sanatate iti doresc si ma rog sa nu mai fie atat de cald, ca altfel o sa fie greu pentru toti.
Bela, multumesc pentru ceai.
Oana, acelasi lucru ma intreb si eu cu caldura. Poate la vara o sa fie mai racoare, nici nu stim la ce sa ne asteptam.
Lenuta, bine ai revenit alaturi de noi. Sper ca te-ai simtit bine acasa.
Monica, la voi cum este?

V-am adus micul dejun pentru cele care s-au trezit ca mine, mai tarziu:

O zi frumoasa va doresc tuturor.

Nadina, este cum ne-a trimis Domnul. Cald. Noi avem grija ca florile si imblanitii nostri sa nu sufere de caldura si ne rugam sa avem parte doar de vreme potrivita anotimpului. Acelasi lucru il dorim si celorlalte gargarite ce se plang de aceasta caldura nefireasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2012, 11:21 
Neconectat

Buna vreme, sugubetelor!
Ce duminica frumoasa a inceput aici la noi. Cu soare, floricele vesele, albine si o adiere minunata care prevesteste luna mai, nu furtuna.
Lenuta, eu sper ca acasa a fost bine.
Nadina, am trecut de proba teoretica cu punctaj minim. Nu stiu ce s-a intamplat, dar eu la scoala asta de soferi nu am avut noroc deloc. Prima oara la teoretic am picat cu 21 de puncte (trebuie sa faci 22), apoi am dat si am luat cu 24 de puncte, dar m-a picat la oras, am dat din nou sala si am picat cu 20 de puncte, iar acum am reusit sa iau cu fix 22 de puncte. Si urmeaza proba practica traseul, pe care trebuie sa il iau neaparat pentru ca eu peste doua saptamani plec din Suceava la Galati si apoi in Spania.
Sper sa am noroc acum pe suta de metri.

Va doresc o duminica minunata.
Va pup cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2012, 22:45 
Neconectat

Buna seara dragele mele.
M-am intors din plimbare si cu bucurie va scriu in cafenea.
Am avut norocul sa ma intalnesc cu Elena, Rodi si Tina si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionata de "coccinelle"( in traducere gargarite).
Animalutele si florile sunt bine. Acum incep sa ma abientez, ca tare mult am plecat de acasa.
Multa bafta draga Iulia ca si eu am avut emotii la traseu.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2012, 22:50 
Neconectat

Scuza-ma draga Iunia ca ti-am scris numele gresit. Cand mi-am dat seama nu mai puteam modifica.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2012, 06:54 
Neconectat

Buna vreme, sugubetelor!

Ovidia, nu este asta bai mare. Nu ma supar deloc cand stiu ca trebuie sa primesc un miel. Hi! Hi!
La mine de astazi incepe iarasi treaba, s-a terminat vacanta de 1 mai. Celor care inca petrec le urez sa o tina tot asa.
Nu am mai apucat sa pun mana pe goblen de vreo doua zile, asa ca astazi tot il las si ma duc la bunica mea sa ma invete sa cos cu margele macar putin. Acesta este marele meu plan de actiune pentru astazi. Voi ce planuri aveti?

Va las micul dejun ca sa prindeti putere.

Voua va doresc o zi minunata si va pup cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Apr 2012, 09:42 
Neconectat

Bine v-am gasit, gargaritelor.
Iunia, mic dejunul este delicios, dar eu ma limitez la o cafea.
Va doresc sa aveti o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mai 2012, 09:33 
Neconectat

Bine v-am gasit la inceput de luna si mai ales la inceput de vara caniculara, ca asa se arata.
Eu v-am urmarit din umbra cat am putut. Nu am mai scris nimic pentru ca nu am stare. Nu mai pot sa stau cu panarama asta de ghips. Sunt tot timpul nervoasa si cred ca mi-a fost afectat foarte tare piciorul drept din cauza ca m-am tot sprijinit pe el. Il simt de parca n-am mai fi prieteni. Ma doare numai cat il pun in pamant, dar nu am ce sa fac. Tot trebuie sa ma deplasez cumva. Am 3 saptamani de cand nu am mai iesit din casa. Mi-e dor sa respir chiar si aerul asta plin de praf din oras. Vineri merg la medic sa imi scoata ghipsul. Poate scap definitiv de el. M-a mai incurajat un medic radiolog ca nu este musai sa mi-l si scoata. In functie de ce si cum este acolo imi poate pune unul mai mic.
In cele din urma am reusit sa ii recoltam Irinei sange pentru analize, la Spitalul de copii din Galati. Acolo am gasit o doamna asistenta in varsta si priceputa care s-a ocupat de treaba asta. Bineinteles ca am luat vacuetele cu sange si am facut analizele la laborator particular. Ne-a costat o groaza. Dar nu mai conteaza. Imi doresc a fie totul bine pana la capat.
Din cauza ametitului meu de picior am amanat operatia cu o saptamana, asa ca o sa mergem pe 17 mai la operatie.
Cine trebuie sa dea examen pentru permis? Iunia sau Iulia? Am citit si m-am amuzat-necajit cand povestea necajita de problemele cu examenul. De ce? Pentru ca si eu sunt cam in aceeasi situatie, de-a rasul-plansul. Trebuie sa invat si nu pot. Ii spuneam sotului meu ca mai degraba invat DEX-ul intr-o saptamana, decat toate definiitiile si regulile alea. Am o varza totala in cap. Daca nu ar fi atat de util sa stii sa conduci, nici nu mi-as bate capul.
Sambata este ziua de nume a Irinei. N-o sa fiu in stare sa stau in bucatarie sa ii fac un tortulet. Asa rau imi pare. Dar tot m-oi chinui eu sa ii fac ceva bun.
Gata, m-am descarcat eu de problemele mele si v-am incarcat pe voi. Hi, hi, hi! Dar ce bine este sa ai cui povesti toate ale tale.
Va pup, va imbratisez si va multumesc ca existati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: