|
Acum este 05 Aug 2026, 03:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Stefania Crudu
|
Subiectul mesajului: Testul varstei Scris: 26 Apr 2012, 11:54 |
|
|
_________________ Stefania - Gargarita-Floare-de-liliac
|
|
| Sus |
|
 |
|
Enache Mihaela-Ema
|
Subiectul mesajului: Re: Testul varstei Scris: 28 Apr 2012, 11:59 |
|
|
|
Foarte interesant mi s-a parut testul. Mi-a iesit o virsta psihologica de 40 de ani, destul de apropiata de anii mei reali. Descrierea mi se potriveste aproape perfect: - persoana echilibrata; - prudenta; - nu-si face prieteni usor, dar nici n-o deranjeaza prea mult singuratatea; - timida si rezervata; - tine foarte mult la linistea sa interioara;
_________________ Ema - Gargarita Trandafir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Testul varstei Scris: 01 Mai 2012, 19:01 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 00:42 Mesaje: 397 Locatie: Piatra Neamt Nume forum:1
|
|
M-am amuzat, dar recunosc ca este adevarat. M-a imbatranit putin, cu vreo 6 ani, dar cred ca firea conservatoare isi spune cuvantul. La descriere: - precauta; - conservatoare; - prieteni putini, dar buni; - rezervata, timida si tind spre singuratate; - comoda; - principii si opinii clare, pe care le sustin permanent; - nu imi plac schimbarile pentru ca imi ameninta stabilitatea si siguranta pe care le apreciez - aici nu este prea OK; - este foarte importanta pentru mine linistea interioara.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Testul varstei Scris: 01 Mai 2012, 19:02 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 00:42 Mesaje: 397 Locatie: Piatra Neamt Nume forum:1
|
|
Draga Stefania,
Multumesc.
Te pup.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Testul varstei Scris: 05 Mai 2012, 14:06 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Stefania, multumesc. Mi-ai inseninat ziua! Varsta mea psihologica este de 29 de ani (cu 6 mai putin decat am in realitate). Nu pot decat sa ma bucur. Pupici pe aripi de primavara,
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|