|
Acum este 29 Iul 2026, 23:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 09:09 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Bela, l-ai inceput in ton cu anotimpul, va fi o mare placere sa te urmarim. Eu sunt foarte curioasa de cum se asterne pe panza. Te pup si mult spor.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lorelai Mirela Dobrescu
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 09:21 |
|
|
|
Eu am perceput acest model ca frate al Mireselor verii. Mult spor iti doresc si il voi urmari cu mare drag.
_________________ Gargarita-Ruga-si-Sarut-de-Prietenie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:10 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 00:42 Mesaje: 397 Locatie: Piatra Neamt Nume forum:1
|
|
Draga Iunia,
Multumesc pentru vizita. Pana la sfarsitul anului imi doresc sa le termin pe toate cele care le am incepute. Va fi o mare realizare pentru mine, avand in vedere ca pot coase doar in weekend sau noaptea.
Spor la cusut calutii!
Te imbratisez cu drag.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:11 |
|
|
|
Draga Ovidia,
Multumesc frumos pentru vizita. Stiu ca si pentru tine timpul liber e pretios.
Te pup dulce.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:12 |
|
|
|
Draga RamonAli,
Ce bucurie. Acum am vazut mesajul tau. Cu mare drag te primesc in acest topic, poate asa, mai rup si eu cate jumatate de ora pentru cusut.
Te astept cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:14 |
|
|
|
Draga Nuti,
Multumesc pentru vizita. Maine incep sa lucrez la goblen. Cred ca va fi o splendoare.
Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:15 |
|
|
|
Nadina, draga mea,
Multumesc de vizita.
Spor la goblenat si tie!
Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:18 |
|
|
|
Draga Madalina,
Multumesc pentru compliment. Mi-as dori mai mult timp liber sa pot coase cat mai mult, dar asta e, nu le putem avea pe toate.
Oricum, am 18 ani de cusut goblenuri, asa ca am avut perioade cand aceasta pasiune a fost maxima, apoi s-a mai diminuat si acum, cred, revine in forta datorita voua.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:19 |
|
|
|
Draga Gaby,
Asa este. E un goblen plin de culoare. Astept sa il lucrez cu mare placere. M-a incantat imediat ce l-am vazut.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Daruri de mai - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mai 2012, 22:20 |
|
|
|
Draga Eli,
Promit ca prima cireasa o aduc la micul dejun, atunci cand apare pe panza, in cafenea.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|