Acum este 09 Aug 2026, 15:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Arad - floare de mai
MesajScris: 19 Mai 2012, 07:44 
Neconectat

Nume forum:1
Cu pretextul de a conduce pe autostrada Timisoara-Arad, si cu dorinta de a strabate incet-incet cat mai multe carari ale acestei tari atat de frumoase, am hotarat, ca macar odata pe luna sa fac o mini-excursie de o zi in fiecare din locurile frumoase ale ei. Si cum frumusetea e intotdeauna aproape de noi, am ales ca prim popas Aradul.

Mic, cochet, curat, acestea sunt cuvintele care mi-au ramas intiparite in minte dupa vizita in Arad, in zi frumoasa si insorita de mai, iar restul frumusetilor vi le ofer imortalizate in imagini (nu sunt fotografii realizate de mana de expert, insa sper sa va placa).

Catedrala Catolica:

Teatrul Ioan Slavici:

Primaria:

Universitatea "Aurel Vlaicu":

Palatul Cultural:

Cladire cu iedera (nu este un obiectiv turistic, cred. Pur si simplu, mergand pe strazi, mi-a placut atat de mult incat l-am imortalizat din cateva unghiuri):

Alba, mareata si impresionanta, Catedrala Ortodoxa:

Aproape de vacarmul orasului, insa in liniste deplina, strajuieste Sfanta Manastire Gai:

Sper ca v-a placut calatoria virtuala prin Arad si cu multa caldura va recomand sa il includeti ca obiectiv turistic in viitoarele voastre excursii.

O sambata placuta in continuare.
Va sarut cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Arad - floare de mai
MesajScris: 20 Mai 2012, 12:01 
Neconectat

Lena, iti multumesc pentru fotografii. Alaturi de tine am rememorat o excursie pe care am facut-o si eu la Arad in urma cu trei ani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Mai 2012, 10:36 
Neconectat

Lena, mi-a facut placere sa revad Arad-ul. Ii port o amintire frumoasa pentru ca am petrecut acolo momente deosebite din viata mea.
Multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mai 2012, 08:30 
Neconectat

Eu nu am avut ocazia sa ajung pe acele meleaguri, Lena. Dar am apreciat mult fiecare fotografie, sunt deosebite si cine stie, poate vreodata voi reusi sa ajung si acolo.
Iti multumesc pentru aceasta frumoasa excursie.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 16:27 
Neconectat

Lena, daca stiam ca vii in Arad, ne puteam intalni. Asa, poate ne intalnim la Drobeta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 19:28 
Neconectat

Draga mea, Lena, iti multumesc pentru excursie. Am retrait momente din trecut alaturi de tine, in acest itinerar.
Aradul este un oras frumos, cu o arhitectura deosebita. Am intalnit in acest minunat oras, oameni buni si omenosi. Aradenii stiu ce inseamna ospitalitatea cand este vorba de musafiri.
Te imbratisez cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 19:38 
Neconectat

Lena, nu am vazut Aradul si mai mult ca sigur ca nu-l voi vedea vreodata, asa ca-ti multumesc frumos pentru excursia virtuala ce ne-ai oferit-o.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mai 2012, 14:10 
Neconectat

Dragelor, ma bucur ca v-am putut oferi ocazia sa retraiti clipe frumoase din excursiile voastre sau ca v-am dat un imbold sa doriti sa vedeti floarea aceasta atat de frumoasa numita Arad.

Cosmina, locuiesti in Arad? Cand am planuit aceasta excursie la Arad, am tot rasfoit paginile forumului sa vad daca nu cumva gasesc pe cineva din Arad, insa nu am vazut in dreptul niciuneia aceasta localitate. Daca stiam, mi-ar fi placut sa ne vedem. Oricum, sa stii ca eu imi doresc sa merg prin multe localitati ale tarii (si mi-ar placea ca in fiecare sa gasesc un colt din gradinita aceasta) si promit ca pe viitor o sa anunt inainte pe forum, pentru a ne putea gasi
Iar despre Arad, mi-ar placea sa il revad si cu alta ocazie. Iti marturisesc ca maretia Catedralei m-a impresionat si daca nu ar fi sa am biserica mea de suflet, acolo mi-ar placea sa vin in fata Domnului alaturi de cel pe care il voi alege sa imi fie sot.
Dar de Severin ce te leaga? Weekendul care vine pentru mine va fi unul plin. Voi pleca vineri noaptea din Timisoara catre Severin, iar sambata dimineata din Severin catre Rm. Valcea, unde voi sta pana duminica dimineata (sper sa ma sincronizez cu Adelina si sa avem timp frumos ca sa ne putem vedea cateva clipe macar). Apoi dupa amiaza voi reveni in Severin, unde voi sta pana luni seara, cand ma voi intoarce in Timisoara. Daca crezi ca ne-am putea intersecta cumva, mi-ar placea sa ne cunoastem.
Te sarut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mai 2012, 15:32 
Neconectat

Da, Lena, locuiesc in Arad.
Noi planuim un popas la Severin in concediul de la vara, care este la inceputul lui iulie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2012, 14:37 
Neconectat

Completez imaginile din Arad cu unele facute seara, la lacul de la Podgoria, langa noua Catedrala Ortodoxa.

Aceasta este catedrala:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: