Acum este 28 Mai 2026, 03:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 25 Mai 2012, 08:45 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.
Astazi m-am trezit cam indispusa, dar mi-am revenit cand am baut cafeluta la serviciu.

Bica, astazi mi-am pastrat gandul bun, sper sa reusesc si de saptamana viitoare. Cat despre petrecere, eu abia astept.

Iunia, esti mai bine azi?

Astazi nu va invit nici la cafea, nici la ceai, va invit la o intalnire in acest loc:

Ce spuneti?

Elza, eu vin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 09:09 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.
Draga Elza, eu sunt prima, cand este vorba de natura. Am adus micul dejun in cosulet.

Cand ma gandesc ca am si o companie placuta si gargarite pline de viata si optimiste, deja simt de pe acum ca aceasta zi va fi una deosebita.
Draga Elza, tine-o tot asa.
Draga Iunia, sanatate multa!
Draga Bica, iti doresc o zi usoara.
Dragele mele va multumesc pentru cafelute, ceaiuri si gandurile voastre bune.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 10:45 
Neconectat

Buna ziua dragi gargarite.
Bica asa este cu oamenii de la tara. Ei stiu ca locul animalelor este afara in curte nici intr-un caz in casa si mai ales pe fotoliu sau canapea.
Va spuneam ca anul acesta am stat pe la spital sa stiti ca acest lucru m-a facut sa apreciez mai mult lucrurile marunte. Am inceput sa imi acord timp mie, sa ma duc in locurile dragi mie (casa bunicilor unde am crescut) si sa meditez sa vad partea frumoasa a vietii. Imi placea expresia ca noi generatia de acum suntem cea a vitezei. Acum in schimb imi pare nespus de rau pentru ca trecem pe langa lucruri importate fara sa le pretuim ca totul este doar pentru cat mai mult confort si concurenta cu ceilalti.
Pentru moment pretuiesc sa fiu cat de cat sanatoasa, sa stau la apartamentul meu, chiar daca mai am inca multe de facut in el, sa mananc macar o data pe zi cu sotul meu la masa si sa ii vad pe cei dragi mie, - parinti bunici si frati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mai 2012, 16:36 
Neconectat

Elza, locul de intalnire este fabulos. Imi rascoleste multe amintiri frumoase. Iti multumesc.
Iti doresc ca gandul bun sa nu te paraseasca si nu uita, asa cum spune Adnana, fiecare noua dimineata este un nou inceput, o noua promisiune, asa ca nu avem voie sa fim posomorati.
Te imbratisez cu mult drag.

Dalina, nu am avut o zi usoara.
Prima doctorita la care am mers, a dat-o afara pe tusha si mi-a spus ca trebuie facute analizele pentru, pentru si iar pentru ca sa vedem daca nu este cancer, dar ca trebuie sa le fac in sectorul privat si ca asta o sa ma coste. Mi-am luat actele babutei si cand am iesit afara, tusha ma astepta cu lacrimi in ochi si cu vorbele pregatite: Am cancer. I-am spus ca am nimerit la o doctorita care nu este buna.
Dupa o lunga asteptare am reusit sa intru la un medic care ne-a lamurit, in fine, pe baza analizelor si ecografului de ieri ca tusha mea are nevoie de medicamente de intarire si de o operatie la colecist.
Am revenit acasa, am facut o bucatica de muschi de vita cu spanac la cuptor, mi-am hranit tusha, i-am spus cum trebuie sa faca daca nu vrea sa ajunga la operatie si am lasat-o sa motaie. Am fost de i-am luat medicamentele de la farmacie si cand m-am intors tusha era in picioare in mijlocul patului, latrata de jos de cainii cuscrei.
Ei, Lora, stiu ca ai dreptate (ca si eu sunt taranca), tusha cand a vazzut ca animalele vor sa se urce in pat langa ea, a inceput sa tipe la ei, drept care patrupedele au devenit firoscoase ca, deh, aveau cu cine. Au simtit ca tushei ii este frica de ei, asa ca au facut un spectacol de toata frumusetea.
Acum o ora nepotul meu a luat-o sa o duca la casuta ei de la tara. I-am pus in traista niste rosii, castraveti, cirese de mai si covrgi moi de care este dependenta.

Lora, oare de ce numai dupa astfel de experiente ajungem sa vedem ce este important in viata? Si eu sunt de mult adepta minimului confort si a pastrarii sanatatii prin alimentatie si stil de viata.
Numai ca nu sunt si foarte inteleapta (vezi casuta parinteasca de la tara pe care nu ma lasa inima sa o vand si terenul de la marginea orasului unde cultiv legume) si tot imi complic viata. Dupa mintea mea, totul este supus unor idei la care tin (casa parinteasca nu se vinde; legumele cultivate cu mana ta sunt cele mai sanatoase).

Iunia, multa sanatate!

Va imbratisez cu mult drag pe toate si aduc ceiutul de seara:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2012, 10:55 
Neconectat

Dupa ce am aerisit putin pe aici si am sters praful, v-am pregatit micul dejun.
Va doresc pofta buna si o duminica minunata in sanul familiei.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2012, 11:19 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.
O duminica placuta, va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2012, 13:10 
Neconectat

Buna vreme, dragi surate!
Buna ziua Monica!

Ce bine imi pare sa va vad aici la Cafenea.
Elza, mi-am revenit. Am iesit din boala cu o pofta teribila de mancare, asa ca nu aveam cum sa nu imi revin dupa ce mancam din 2 in ore 2 ore cate ceva. A fost benefic pentru insanatosire si dezavantajos pentru silueta. Dar sunt bine. Multumesc mult de tot. Si eu m-am odihnit un pic la popasul tau si a fost minunat.
Dalina, nasica scumpa multumesc pentru cuvintele frumoase si micul dejun.
Bica, grija ce mi-o porti ma face sa ma simt protejata de tine. Au mai trecut din necazurile ce ma napadeau pentru ca am schimbat locul si am plecat la Galati, iar mama evita sa-mi povesteasca chiar tot ce se intampla acasa. Bunicuta trebuie sa plece diseara la Cluj pentru alte investigatii. Incearca sa-ti tii cuvantul si sa ai si tu grija de tine, asa cum ai de noi, de toti ceilalti ai tai. Te rog mult!
Lora, eu sunt o impatimita a vietii la tara. La oras parca ma sufoc.
Lenuta, am baut cafeaua dintr-o sorbitura, asa de dor mi-era de una.
Monica, am o rugaminte la tine. Te rog ai grija de tine, sa fii sanatoasa si sa ai grija mereu de noi, de Gradina si de Cafenea.

Va las un fresh, fresh de portocale cu multa vitamina C:

Va pup cu drag si va doresc o duminica linistita.

Iunia, si tu m-ai visat urat? De dimineata numai astfel de stiri am. Iti multumesc mult pentru grija. Iti trimit o calda imbratisare, de aici de la Focsani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2012, 07:41 
Neconectat

Buna dimineata,

Inainte de toate, va invit la o cafea:

Iunia, ma bucur ca esti bine, sanatatea este mai importanta decat silueta.
Bica draga, primeste o imbratisare din partea mea.
Lenuta si Dalina, multumim de tratatie.

Monica draga, mai ai raze de soare? Ne trebuie si noua, macar una, caci in Bucuresti ploua de azi noapte.

Elza, din pacate, avem un cer gri, stropi de ploaie mici si nehotarati si o temperatura mica. Poate gasim in alta tara si facem un barter: caldura sufletelor noastre contra putin soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2012, 07:54 
Neconectat

Buna dimineata, Monica!
Buna dimineata, dragi gargarite!

Alaturi de cafea, aduc un ceai caldut si un buchet de flori parfumate.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2012, 09:44 
Neconectat

Elza, multumesc pentru cafeluta. Rodi, multumesc pentru ceiut.
Iunia, iti doresc zile linistite.
Bica, pentru tine sper ca acesta saptamana sa fie mai linistita, poate daca se indreapta vremea sa te relaxezi in gradina sau la casa parinteasca.

Pentru ca si la mine ploua, va trimit cateva raze de soare si va doresc o saptamana minunata.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: