Acum este 29 Iul 2026, 19:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nadejda - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 29 Feb 2012, 18:06 
Neconectat

Nume forum:1
Finuta draga, este cu siguranta un model foarte elegant. Ti-l recomand. In plus este foarte usor de cusut.

Draga Mihaela, sper sa-l cumperi, iti va placea foarte mult, este usor de lucrat si iese frumos.

Va pup si va doresc numai bine. Va mai astept cu drag pe aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 18:38 
Neconectat

Danuta, pentru tine, un colt de Dunare.

Te pup cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Apr 2012, 18:48 
Neconectat

Ce face Nadejdea ta, scumpa mea Danuta?
Eu cred ca creste mare si tu vrei sa ne faci o surpriza.
Iti doresc mult spor in continuare.
Pupici pe inimioara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2012, 13:12 
Neconectat

Danuta, sa stii ca ma gandeam la tine zilele acestea pentru ca nu stiam ce model mai cosi - desi sunt in urma cu raspunsul pe topice, cam de 3-4 ori pe zi eu tot dau o raita pe forum si sunt la curent cu fiecare gargarita ce coase, insa serialul tau nu stiu cum de s-a intamplat de mi-a scapat. Si sa stii ca tare m-am bucurat sa il gasesc acum si sa vad ce frumusete ai ales sa lucrezi.
Felicitari, scumpa mea din departari si mult spor sa ai sa ne aduci bucuria de a-l vedea.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2012, 20:58 
Neconectat

Iunia, iti multumesc, nu vazusem imaginea pana acum, este ca un balsam pentru suflet. Cand ma gandesc ca acum un an eram tocmai la Galati, respirand aerul inmiresmat de tei si acum ma zbat cu o hepatita care mi-a dat dureri mari de cap! Asta e, viata uneori ne surprinde in multe feluri, bine ca macar acum stiu ce am, ma razboiesc cu boala de vreo doua saptamani, am fost si in spital, dar nu stiam macar nici ce am. Acum stiu si am grija.
Te imbratisez cu drag.

Draga Marina, adevarul este ca nu am reusit sa-i fac o fotografie Nadejdei. Am trecut de jumatate cu lucrul, desi acum nu am mai pus mana pe goblen de vreo doua saptamani, pentru ca m-am simtit foarte rau. Am sa incerc sa cos din nou la ea zilele astea, sa vedem daca pot. In schimb am citit zilele acestea enorm de mult, daca tot nu puteam face altceva.
Sper sa ma pot pune la curent cu goblenul, dar trebuie sa am rabdare. Mi-a spus doctorita ca mai am de-a face cu hepatita inca vreo doua saptamani. Deja incep sa ma simt mai bine, sper sa o tin tot asa.
Te pup si iti multumesc pentru ce mi-ai spus.

Draga Lena, acestui goblen, desi imi place enorm, nu i-am facut prea multa galerie aici, nici nu i-am oferit atentia pe care o merita. Stii tu, tot din cauza faptului ca nu pot tine pasul cu voi. Este un complex de care nu ma pot elibera asa de usor. Apoi ma iau si cu treburile la magazin, de aceea nu am mai intrat aproape deloc pe forum. De lucrat, am mai lucrat eu, ca noi toate, nu cred ca trece o zi fara sa punem mana pe goblen. Sper sa ma pot pune la zi odata ce trec peste problema de sanatate. Iti multumesc ca te-ai gandit la mine, esti o draguta ca intotdeauna.

Va urez din tot sufletul multa sanatate tuturor, este cu adevarat bunul cel mai de pret.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2012, 21:07 
Neconectat

Draga mea Danuta, in rimul rand sa stii ca imi pare tare rau sa aud ca esti bolnavioara si mai ales de hepatita, care nu este o boala tocmai usoara. Te sfatuiesc cu mana pe inima sa respecti cu strictete regimul impus de medici si sa te odihnesti cat poti de mult.
Cat despre frumoasa Nadejda, cand o sa poti o sa reiei lucrul la conturarea ei mai mult ca sigur. Intradevar, parca nu iti vine sa o lasi din mana, cel putin asa mi s-a intamplat cand am cusut-o. Este minunata si la final parca este vie si iti vorbeste. Fara saga! Hi! Hi!
Noi o sa asteptam rabdatoare sa te faci bine intai, apoi noi episoade.
Te rog mult sa ai grija de tine si sa stii ca ma bucur ca ai poposit un pic aici, ca trecuse ceva timp de cand nu ti-am simtit prezenta, deci ti-am dus dorul.

Pentru tine:

Cu mult drag te pupa subsemnata,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2012, 21:13 
Neconectat

Danuta, multa sanatate si recuperare cat mai buna.
Te pup si te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2012, 22:27 
Neconectat

Danuta, iti doresc multa sanatate si asculta ce iti spune Iunia.
Din experienta proprie, iti spun ca are foarte mare dreptate. Mama mea m-a tinut la regim alimentar strict un an de zile, in loc de 3 luni cum iti recomanda (banuiesc ca ai facut tot de tip A). Dupa acel an, am putut sa mananc de toate, oricand, fara probleme. Cu toate ca nu vei reusi, odihna este foarte importanta pentru ca ficatul este primul care iti da semne de oboseala. Nici cititul nu este recomandat. De fapt, mie imi citea tata in fiecare seara caci nu puteam dormi daca nu citeam macar un pic. Eu aveam 11 ani cand am facut-o, dar imi amintesc perfect aceasta aventura.

Te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2012, 03:12 
Neconectat

Iunia, iti multumesc, esti o draguta. Trebuie sa recunosc ca m-am cam indepartat putin de goblen in ultima vreme, chiar si inainte de a ma imbolnavi. Ma gandesc ca or fi de vina si caldurile care se simt pe aici. Luna mai este luna cea mai calduroasa din an aici, cam cum este pe la noi luna iulie-august. Sper ca atunci cand ma voi pune pe cusut sa o pot face cu fortenoi si cu placere, caci daca faci ceva trebuie sa-l faci oricand cu drag, cu placere, daca nu, nu are rost. Sunt superbe florile. iti multumesc pentru ele.
Cat despre draga de Nadejda, ai dreptate, pare a fi o pictura, asa este de reusit modelul. Trebuie sa recunosc ca atunci cand am lucrat la chipul ei, mi-a cam fost frica, nu stiam cum o sa iasa, mi se pareau incalcite tonurile, dar rezultatul merita orice efort sau indoiala cu privire la el. Trebuie doar sa mentionez ca am gasit dificil faptul ca exista doua simboluri identice, numai ca sunt orientate in directii opuse, ceea ce cere o mare atentie la cusut, pentru ca uneori acele doua tonuri se invecineaza pe diagrama. Nu stiu daca tu ai remarcat acest lucru, tu esti mai versata ca mine in ale goblenatului, dar ma gandesc ca poate ai observat acest lucru.
Iti doresc o zi cat mai placuta.

Rralluca, iti multumesc pentru urarile de bine. Si eu sper sa ies din acest impas cat mai curand.
Te imbratisez cu drag.

Draga Ralu, in general, eu am o alimentatie cate de cat echilibrata in ceea ce priveste faptul ca nu mananc grasimi, nici chestii care fac rau. De fapt, am observat in niste analize de sange pe care mi le-am facut acum vreo luna, ca am iesit cu lipidele sub nivelul normal, desi am iesit si putin anemica.
Problema cu noi este ca nu prea mancam la ore stabilite si mai mancam si in afara casei de multe ori, tot din lipsa timpului. In plus, nu stiu daca voua vi se intampla, dar cand fac o mancare, o gust de atatea ori, ca atunci cand ma asez efectiv sa mananc, parca nu prea mai imi este foame.
Sfatul de a avea grija cu regimul in continuare, dupa ce trece boala, este excelent si chiar am de gand sa am si mai multa grija de dieta mea, desi in sine, eu trebuie sa nu ma mai stresez asa de mult. De multe ori, vreau sa fac totul deodata si ma streseaza dezordinea, dar cred ca trebuie sa o iau mai calm cu aceste detalii. Lectura a fost singura activitate pe care am putut sa o fac tot acest timp, desi pana la urma mi-am dat seama ca trebuia sa ma calmez cu atat citit, nu mai puteam infoca bine vederea. Oricum, pana una alta, va recomand doua carti excelente pe care le-am "lecturat" in aceasta perioada: Calatorul (Viata lui Marco Polo) de Gary Jenning si In tara norului alb de Sarah Lark.

Cam atat pe ziua de azi, fetelor.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2012, 08:30 
Neconectat

Multa sanatate draga mea papusa Barbie.
Sunt cu gandul langa tine.
Te imbratisez si te pup dulce dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: