Acum este 21 Apr 2026, 00:43

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sfanta Parascheva
MesajScris: 19 Ian 2010, 10:41 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Sfanta Parascheva by Admin TTT (4020 mesaje), la 13-10-2008

Pentru ca maine in zona noastra, a Moldovei, o serbam pe aceasta sfanta, v-am adus si voua, de la Mitropolia Iasului, putin mir pe vata, luat de pe sfintele moaste, cateva flori si busuioc stropit cu agheazma sfintita de toti preotii veniti pentru aceasta sarbatoare.
Fotografia a fost facuta dimineata, inainte de a imparti cu fetele din firma, prinosul meu sfintit. La ora la care va scriu, in punguta mea se mai afla putina amintire a ceea ce a fost fotografiat: un pic de vata cu mir, o crenguta mica de busuioc si cateva petale de floare. Le voi duce acasa, nu inainte de a le imparti cu voi.
Iconita va ramane la firma, dar si pe acest forum, semn de pretuire a acestei zile.

Celor ce poarta numele sfintei, dar si voua celorlalte gargarite, va urez ca Sfanta Parascheva sa va protejeze pe voi si pe cei dragi voua, in fiecare zi.

Cu un gand bun pentru fiecare si o calda imbratisare,
Monica

Replica: Multumesc, Monica. by Alice Popa (248 mesaje), la 13-10-2008

Replica: Multumesc Monica. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-10-2008
pentru prinosul de sfintenie pe care, cu atata generozitate, l-ai impartit cu noi.

Replica: La multi ani! by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 14-10-2008
Un gand bun pentru cei cu zi de nume. Multa sanatate, bucurii si impliniri. Cei dragi sa va fie mereu aproape.

Ganditi-va la o minune si totul se va implini.

O imbratisare si o sarutare pe obrajorii plini de rosul emotiei zilei de astazi.
Cu tot dragul,
Georgeta

Replica: Multumesc, Monica. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 14-10-2008
La multi ani pentru cei ce poarta acest nume sau isi sarbatoresc ziua de nastere.

Replica: Da, by tanasa clementina (293 mesaje), la 14-10-2008
Monica, multumim penru prinosul de sfintenie. Fiind tot din partea Moldovei, sarbatorim de fiecare data pe an, aceasta mare sarbatoare, presfanta Cuvioasa Paraschiva, denumita si Ocrotitoarea Moldovei.
Celor ce poarta acest nume le urez un calduros La multi ani!

Replica: Si in Ardeal by RASA MARIA (139 mesaje), la 14-10-2008

este la fel de mare sarbatoare. Celor ce poarta numele sfintei Parascheva le urez sa aiba multa sanatate si bucurii!

Replica: Esti draguta, Monica by Raluca Popa (923 mesaje), la 14-10-2008
si iti multumesc. Este al patrulea an cand sunt departe, si nu iti imaginezi cat de mult imi lipseste Sfanta si Zilele Iasului. Am aprins candela si am gatit sarmale, cum se obisnuieste in zi de sarbatoare, insa gandul mi-e "acasa".

Replica: Multumesc, Monica. by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 14-10-2008
Intotdeauna ai ganduri bune pentru noi si nu ne uiti niciodata. Eu iti doresc multa sanatate tie, familiei si gargaritelor de la TTT si urez un "La multi ani " celor ce poarte numele sfintei Parascheva.

Replica: Multumesc, Monica. by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 14-10-2008
Si pentru mine este o zi speciala0 Pe mama mea o chema Paraschiva si imi place sa cred ca, de acolo de unde este acum, ne ajuta sa fim sanatosi si ne pazeste de relele ce ni se pot intampla.

Asa ca eu, astazi dimineata am facut cozonac si va invit cu mare drag si pe voi la o felie.

Celor ce poarta acest nume, si nu numai lor, le doresc sa aiba sanatate si sa se simta mereu ocrotiti de Sfanta Parascheva.

Replica: Multzumesc, Monica. by cucos catalina (1635 mesaje), la 14-10-2008
Mi-ai daruit virtual, ceea ce ani de zile nu mi-a lipsit in aceasta sfanta zi.

La multzi ani, sarbatoritelor!

Replica: Multumesc, by Oana Stancu (356 mesaje), la 14-10-2008
de asa dar deosebit. Anul acesta nu am nici un ambasador la Iasi si chiar imi prieste darul tau.

La multi ani, tuturor Paraschivilor si Paraschivelor. Sa fiti iubite si protejate de sfanta.

Emilia, am convingerea ca mamica ta, mai mult ca niciodata este astazi in casa ta.
Multumesc pentru cozonacul cu dedicatie. Eu nu am mai avut timp sa framant.

Replica: Sa by Bica Nistor (1427 mesaje), la 14-10-2008
aveti numai si numai sanatate de la Sfanta Parascheva.

Monica, multumesc. M-a emotionat ceea ce ai scris.

Emilia, m-a emotionat cozonacul tau si gandurile tale legate de mama. Ramanem doar cu dorul...

Replica: Multumim, Monica. by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 14-10-2008

Replica: Multumim, Monica. by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 14-10-2008
La multi ani tuturor celor ce poarta acest nume sfant. Sfanta Paraschiva sa-i ocroteasca de toate!

Replica: Multumesc, by Zoica Maniu (230 mesaje), la 15-10-2008
Monica si multumesc, Emilia.
Daruri mai frumoase nu cred ca sunt.
Asa cum spune Georgeta, va pup pe amandoi obrajiorii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: