Monica, îți multumesc frumos ca ai adus mesajul meu si in subiectul acesta. Mă iarta, te rog, ca nu știam ca Marina a mai fost odată propusă pentru nume, insa rasfoind paginile topicului am văzut propunerea anterioară. Se pare ca am fost cam pe aceeași lungime de unda cu propunerea mea. Iar pentru a nu crea discuții, o sa îmi retrag propunerea sau, dacă doriți, o lăsăm doar ca derivatie de la prima propunere făcută. Insa, desigur, asa cum am menționat si in mesaj, toate acestea după ce Marina va împlini un an pe forum. Multumesc încă o data.
Te sarut.
Nadina, îți multumesc frumos pentru susținere. Te imbratisez cu mare drag.
Anca, draga mea, mesajul acesta l-am postat in topicului cu gargarita lunii mai, ulterior fiind preluat de către Monica si adus in acest topic. Si nu, nu este nicio greșeală faptul ca i-am acordat un vot, iar votul este monitorizat in topic cu voturi, si este pentru acum, pentru luna aceasta nu pentru când va îndeplini condițiile pentru nume. Dacă nu am înțeles bine mesajul tau, te rog sa mă corectezi, insa am simțit nevoia sa mai explic încă o data ce este cu acest mesaj al meu, in cazul in care nu s-a înțeles bine.
Pupici.
P.S. Monica, mă scuzi dacă am făcut greșeli de scriere. Momentan trimit de pe telefon si îmi este mai greu sa scriu corect.
Lena, si pentru mine este un cosmar sa scriu de pe Iphone.