|
Acum este 05 Aug 2026, 12:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 30 Iun 2012, 01:27 |
|
|
|
Scumpa Adelina, toata iubire de pe pamant sa se reverse in sufletele voastre. Cu drag,
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 30 Iun 2012, 20:01 |
|
|
|
Adelina, sa va iubiti si sa va respectati intotdeauna. Frumoase momente si emotionante traiesti acum si sper ca totul sa iasa asa cum iti doresc.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 30 Iun 2012, 21:24 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Adelina, pregatirile tale de nunta imi reamintesc cu drag de clipele de acum aproape trei ani de la nunta mea. Iti doresc ca totul sa iasa asa cum vrei tu si sa va iubiti pana la adanci batraneti. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 30 Iun 2012, 22:57 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5577 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Adelina, nasica draga, foarte frumoasa invitatia. Toata viata sa va iubiti si casa de piatra. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 02 Iul 2012, 15:50 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Adelina draga, sa va fie viata la fel de frumoasa precum invitatia. Tot binele din lume pentru doua suflete pure, hotarate sa-si lege destinele.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 03 Iul 2012, 21:22 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Adelina, sa fie intr-un ceas bun. Cu gandul voi fi la tine la nunta si iti multumesc pentru invitatie.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 05 Iul 2012, 23:26 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Draga Adelina, sa va fie de bine. Eu deja ma gandesc la sarmale. Pup dulce.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 13 Iul 2012, 20:19 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Dragele mele gargarite, bine v-am gasit. Imi era dor de voi de nu mai pot. Sa stiti ca va urmaresc din umbra, dar nu mai am timp sa scriu. Dar stiu fiecare din voi ce faceti si cu ce va ocupati. Eu sunt in toiul pregatirilor. Ziua este prea scurta si timpul nu imi ajunge pentru tot ce imi propun. Va multumesc tuturor care imi sunteti alaturi si ma bucur ca v-a placut invitatia. Va imbratisez.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 28 Iul 2012, 09:01 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Adelina, va doresc o zi ca in povesti, in care visele sa vi se implineasca si de care sa amintiti cu dragoste si nostalgie toata viata. Casa de piatra!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Adelina Scris: 28 Iul 2012, 09:23 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Casa de piatra, draga Adelina! Sa aveti o zi minunata si sa va iubiti toata viata. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|