Acum este 28 Mai 2026, 00:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 29 Iun 2012, 22:45 
Neconectat

Nume forum:1
Anca, iti multumesc.
Pot spune ca am trecut destul de usor peste nastere, m-am simtit bine desi in urmatoarele doua saptamani nu am prea putut manca si am pierdut toate kilogramele acumulate, chiar si unul in plus, ceea ce a fost chiar bine pentru ca imi vin iarasi toate hainele. Ca urmare, mama s-a imbarcat pentru Franta si de atunci toata ziua imi face mancaruri. Saptamana viitoare se intoarce acasa asa ca va trebui sa revin in bucatarie, dar tare bine a fost sa fiu rasfatata.
Acum incercam sa ne acomodam la noua viata, Adrian vrea numai in brate toata ziua, este un mancacios si un dragut. Fiecare zambet de-al lui ma topeste.
Asteptam luna august sa mergem toti trei acasa.
Ioana, voi ce mai faceti?
Noapte buna gargarite dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2012, 11:25 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Aduc o cafeluta cu intarziere. Pofta buna!

Va doresc o luna minunata si plina de bucuri sufletesti.
Va imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2012, 20:55 
Neconectat

Cam pustiu astazi la cafenea. S-ar parea ca ne-a alungat caldura pe toate la iarba verde. Eu am revenit si va astept cu ceva racoritor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2012, 21:06 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite.
Numai bucatarul a ramas acasa, scumpa Nico. Iti multumesc pentru inghetata.
Va doresc o noapte racoroasa.

.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iul 2012, 08:05 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iul 2012, 08:24 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Nasica draga, iti multumesc pentru cafea. Sunt cam somnoroasa si am nevoie de ea.
Am revenit in forta, dupa 3 zile libere, asa ca astazi recuperez ziua de vineri. Mi-ati lipsit tare mult in week-end.
Va doresc o saptamana frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iul 2012, 08:34 
Neconectat

Buna dimineata si de la Iasi!

Eu sunt astazi cu inima un pic stransa. Cresa unde merg copiii de obicei este inchisa in iulie si august (de altfel in august sunt inchise toate cresele), astfel incat, in lipsa de alte solutii, am dus copilasii la o alta cresa pentru luna iulie. Ma bucur ca mai sunt cu copilasi pe care ei ii cunosc, colegi de-ai lor de grupa, macar asa nu vor fi singuri de tot.

Am rememorat prima lor zi de cresa cand la un moment dat nu stiu cum s-a deschis o usa si am vazut-o pe Mirela stinghera langa usa, asa micuta imi parea. Astazi a fost acelasi sentiment. Ii pusese pe toti sase la o masuta, Mirela a intors capul si m-a vazut si parca spunea "Mami, ce cautam noi aici? Cine sunt astia?" Oricum, pareau incantati ca merg la "alti copii". Acum sa vedem ce va mai fi, astazi am reusit sa-i pacalim.

Va pupacesc cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Iul 2012, 19:17 
Neconectat

Dragele mele, gargarite, tare mi-ar mai placea sa stau la taifas cu voi, dar voinicii cu care imi petrec ziua m-au terminat. Astazi am facut o vizita la o ferma cu ei si s-au catarat peste tot, au facut cunostiinta cu animalele, s-au scaldat intr-un iaz mic de pe acea proprietate, au mancat mancare pregatita de o matusica apriga ca un soldat (i-a amenintat ca daca nu mananca le ia mancarea. Spunea asta, dar invartea un polonic in mana de parca era iatagan). Au ras, s-au zbenguit si cand am ajuns cu ei acasa nici unul nu a vrut la computer, ci dupa un dus au aterizat direct in pat. Toti in chilotei, cu pielea bronzata de soare. Au dormit fiecare pana ce au venit sa ii stranga parintii. Eu am avut o inima ca un purice ca nu este usor sa anticipezi miscarile lor in caisi, nici cum vom reactiona in apa de balaceala.
Au mancat atat de bine branza cu mamaliguta (facuta din malai din cel cleios) si pui la ceaun cu fasolica si castraveti murati incat nu stiu unde a incaput. Unii au mai avut puterea sa ia si un colt de poale-n brau in gurita. Nu au cerut suc pentru ca apa rece de izvor le-a potolit setea.
Astazi au invatat o groaza de lucruri. Cum se ingrijesc pomii fructiferi, de ce se taie si stropesc acestia, primavara. Urmarind frunza si fructul (chiar in formare) au invatat sa deosebeasca pomii intre ei.
A doua lectie a fost despre animalele de la ferma: vaca (pe aceasta am gasit-o pe islaz unde am ajuns mergand in piciorusele goale prin iarba aspra, - prima lor experienta de acest gen), porcul, capra, magarul si calul. Nu am omis nici pasaretul, asa ca acum stim sa diferentiem gasca de rata (aici a fost cel mai dificil) si am inteles de ce carnea de curcan nu are colesterol. Au ramas uimiti cand au vazut ca in afara de pui si gaini mai exista si bibilicile, dar si porumbei.
Vom mai reveni la ferma peste ceva timp pentru a consolida cunostintele anterioare si a afla lucruri noi.
Maine mergem la crang sa invatam sa deosebim plantele folositoare, dupa care vom folosi mingea pentru a juca diverse jocuri. Va urma o mica drumetie unde, pe drum, vom invata sa folosim aparatul foto.
Pe la orele pranzului ne vom urca in autobuz (nici unul nu a mers cu autobuzul pana acum) si vom merge acasa sa mancam. Le pregatesc acum un bors cu perisoare, acrit cu mush-mushe, un peste la cuptor (gatit intreg ca trebuie sa invatam cate ceva si despre peste, nu?) cu mamaliguta. Ca desert au o inghetata din zmeura unde vom avea concursul cine mananca mai incet (Doamne fereste sa nu li se umfle amigdalele!).
Dupa amiaza, Bicu le va arata baietilor cum se face un cuib pentru pasari, iar eu le voi arata fetitelor cum se croieste o rochita pentru papusi. Consolidarea acestor teme va avea loc alta data, in alta locatie.
In fiecare zi trebuie sa avem activitate noua ca sa nu ne plictisim si sa ramanem creativi.

Oana, daca a fi in acelasi oras, as avea curaj sa ii iau si pe printii tai la mine.
Va las ca mai am si inghetata de facut.

Va imbratisez cu drag pe toate si va las ceva racoritor:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: