|
Acum este 16 Apr 2026, 07:43
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 20 Iul 2012, 08:14 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga mea Dalina, Domnul sa fie cu tine. Iti doresc sa ai acelasi spor mereu.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 20 Iul 2012, 09:16 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Consider ca acestui model nu i se potriveste decat un singur cuvant: divin! Felicitari Dalina si mult spor in continuare. Pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 21 Iul 2012, 23:16 |
|
|
|
Dalina, am ramas fara cuvinte. Nu pot spune decat sa te ajute Bunul Dumnezeu si in continuare. Mult spor iti doresc. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 25 Iul 2012, 13:29 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragele mele gargarite, Nico, Elza, Iulia si Nadina, va multumesc din suflet pentru sustinere. Sa aduca Mantuitorul, liniste in sufletele si casele voastre. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 25 Iul 2012, 13:30 |
|
|
Episodul 9: 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 25 Iul 2012, 15:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3384 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Alina, este sublim acest goblen.Spor sa il finalizezi cat mai repede.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 25 Iul 2012, 15:52 |
|
|
|
Nici nu mai am cuvinte sa spun ce mult imi place. Aripioare la ac, Dalina!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 26 Iul 2012, 08:07 |
|
|
|
Dalina, fiecare episod adus este superb. Mult spor si in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 26 Iul 2012, 12:33 |
|
|
|
Dragele mele, Simona, Nico si Nadina, va multumesc. Imi este tare drag. Am vrut sa-l termin pana la sfarsitul lunii, chiar daca nu am spus pana acum, dar asta este. Uneori imi propun prea multe si nu pot decat sa le termin, de fapt cad vine timpul lor. Al meu este din ce in ce mai ocupat. Micutii mei au foarte multa energie si a mea se cam paleste. Dar dragul meu Mantuitor ma tine pe linia de plutire si asta conteaza acum cel mai mult.
Va imbratisez cu mare drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Dalina, RamonAli si Adelina Scris: 26 Iul 2012, 12:43 |
|
|
|
Dalina, este frumos sa avem astfel de proiecte care ne mentin pe linia de plutire. Gandul ca ne intoacem cu placere la ele, ne da forta sa facem si celelalte treburi. Imi place serialul tau, indemanarea ta isi pune amprenta pe acest frumos model. Te urmaresc cu multa placere si iti doresc mult spor in continuare. Cu drag,
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|