|
Acum este 09 Iun 2026, 14:46
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Alina Scris: 08 Aug 2012, 08:07 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Va multumesc frumos! Va pup dulce.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Alina Scris: 16 Aug 2012, 01:26 |
|
|
|
Alina, te felicit pentru finalizarea acestei minunate impliniri. Te imbratisez cu mult drag si admiratie.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Alina Scris: 06 Feb 2013, 08:59 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Abia acum vad prima data serialul tau plin de caldura si ce frumos estefiecare episod in parte. Felicitari, draga mea pentru maiestria cu care l-ai cusut. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Implinire - goblen lucrat de Alina Scris: 06 Feb 2013, 09:39 |
|
|
|
Felicitari Alina! Eu abia l-am inceput si nu prea am avut mult timp sa cos la el, insa este un model tare drag sufletului meu si sper sa il termin mai repede. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|