Acum este 29 Iul 2026, 10:12

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 75 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Sorina
MesajScris: 16 Sep 2012, 22:23 
Neconectat

Nume forum:1
Popescu Rodica scrie:
Sorina, te felicit din tot sufletul pentru frumoasele "capodopere" aduse in colectia ta.
Pernuta este foarte draguta, o Declaratie de dragoste ce iti ramane in suflet pentru totdeauna .
Felicitari!
Te imbratisez cu mult drag.
Rodi, intradevar Declaratia de iubire a fost ceea ce m-am asteptat.
Mama mea era acasa (in concediu, venita din alta tara) si eu nu mai reuseam sa duc planul meu la bun sfarsit. Finalul a fost surprinzator creand in sufletul mamei mele o mare de emotii prin surpriza aceasta, am pus fata de perna langa ea in timpul noptii si am fugit (asa cum primeam eu cadourile de Craciun cand eram mica), iar dmineata cand s-a trezit si a vazut-o a fost foarte bucuroasa ca minute in sir mi-a transmis si mie bucuria si emotiile pe care le simtea ea. A fost coplesitor de emotionant.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 23:24 
Neconectat

Sorina, te felicit din inima pentru frumoasa ta colectie. Inramarea la Chemarea strabunilor mi-a placut in mod deosebit.
De pernuta, ce sa mai zic? O idee minunata pe care de abia asteptam sa o vad in practica.
Felicitari inca o data pentru toate frumusetile tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2012, 16:06 
Neconectat

Astazi, cand am poposit in lumea ta cu frumuseti, nu mica mi-a fost surpriza sa vad o inramare atat de frumoasa pentru Chemarea strabunilor, dar cea mai frumoasa dintre surprize este pernuta atat de delicata pentru iubita ta mama.

Ca sa-mi revin din emotia atat de calda si placuta, emotie redata de legatura dintre mama si fiica, ce nu poate fi descrisa atat de simplu in cuvinte, mi-am lasat capul in maini si priveam mesajul tau, incercand sa-mi imaginez ce reactie as fi avut eu ca mama si ce sentimente m-ar fi incercat in acele momente. Nu am simtit altceva decat acel fior dulce din crestet pana in talpi, care m-a facut sa ma gandesc la cele spuse de Bica in multe alte ocazii cand suntem incercate de dragostea, de simpatie pentru suratele noastre.

In acele momente mi-a scapat privirea si pe ingerasul (avatarul) care-ti daruia o inima atat de mare si parfumata ca a ta, de mesajul tau plin de iubire la care a fost imposibil sa nu se aprinda acel foc tainic, acea legatura misterioasa si sa ma faca sa ma gandesc ca putem scrie inca o pagina frumoasa in Cartea gargaritelor.

Asa ca astazi, pentru mine si pentru aceasta gradina, daca gargaritele ma vor susutine si vor crede ca acest nume este potrivit, te voi chema, Gargarita – Declaratie de iubire, pentru ca astazi am simtit cum declaratia ta mea mers direct la inima mea si a fiecarui din noi care facem parte din aceasta lume si as indrazni sa zic si nu numai, pe care am putea sa o luam ca o lectie - noi parintii, sa nu uitam sa pretuim copiii nostri asa cum se cuvine, ca le timpul potrivit se va intoarce cu mult mai mult rod, adica cu acea incarcatura de sentimente ce nu are valoare, asa ca in cazul tau, Sorina.

Voi indrazni sa folosesc una din cele mai frumoase vorbe ale Bicai, ai intrat in sufletul meu, draga Sorina, iar acum, vom astepta si decizia celorlalte gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Sep 2012, 19:36 
Neconectat

Draga Anca, dupa ce am citit postarea ta minute bune nu am reusit sa ma opresc din lacrimi. Au fost lacrimi de emotie, dar si din cauza povestilor cumulate, asa ca au fost duble ca intensitate.
Imi este rusine ca de abia acum am vazut ca am primit si eu nume de gargarita, dar poate ca asa trebuia sa nu observ nici o miscare pana la final.
Sunt multe de spus, dar nu mai spun decat ca si mama mea ma condamna: ca ce i-am facut cu pernuta (acum fiind iar plecata din tara), sta seara si o priveste si o cuprinde in brate de parca as fi eu langa ea.

Pentru tine, Anca.

Pupici si imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Sep 2012, 20:27 
Neconectat

Pentru Anca:

Pupici si imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2012, 00:04 
Neconectat

Draga Sorina, te felicit pentru colectie. Mi-a placut in mod deosebit inramarea la Chemarea strabunilor.
Despre pernita, nu pot decat sa te felicit din toata inima pentru ideea ta originala. Intradevar o Declaratie de iubire cu totul speciala, pentru mama ta. Nota 10.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Oct 2012, 16:01 
Neconectat

Anca, ce frumos ai scris. Imi era dor sa te citesc. Stiu ca aceste cuvinte vin din adancul sufletului.
Sorina, ma bucur pentru numele pe care l-ai primit, il meriti pe deplin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Dec 2012, 21:53 
Neconectat

Este timpul sa-mi imbogatesc colectia cu doua iubiri.
Prima Iconita:

Si, a doua Iconita:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2012, 13:08 
Neconectat

Sorina, sunt minunate. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2012, 20:48 
Neconectat

Mona J scrie:
Sorina, sunt minunate. Felicitari!
Subscriu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 75 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: