Lenuta, in viata facem lucrurile dupa cum ni le aduce vremea. Daca viata iti va lasa ragazul sa te dedici mai mult pasiunii, inseamna ca esti un om fericit. La fel de fericita vei fi atunci cand timpul iti va fi injumatatit de un nepot ce se intersecteaza cu drumul tau.
Ai o colectie impresionanta si o viteza care ma uluieste (iau in calcul ca esti o persoana ce are si un servici) si nu stiu de ce am impresia ca esti mult mai rapida decat mine.
Uite, eu aveam inceput
Flori de foc dinainte de a pleca la spital, iar acum ca m-am intors, doar fundalul tabloului m-a incurcat tare si drept
represalii in cateva locuri am inventat.
Ti-l dedic tie si sper ca si timpul iti va dedica ragazul pentru a finaliza rapid
Dimineata macilor (pentru rama am
distrus vreo doua ore din timpul cuiva, dar ai dreptate, este idealul. Am vazut o rama wenge la tine, la
Fantezie cu umbrela care este superba si pentru care te felicit.)

Fotografia nu este excelenta pentru ca este realizata cu un instrument mai empiric. In plus, cand mi-a pregatit-o, domnu' iar nu a ascultat indicatiile mele.
Si pentru ca am gasit o imagine unde noi doua suntem ingemanate, o aduc aici drept dovada:

Sa stii ca de cand nu mai lucrez pe ascuns, parca nu mai am aceeasi rabdare. O fi disparut vreun ingredient magic din formula mea?
Multumesc pentru urari.
Te pupa o evreica cu suflet mare.