Care floare ma reprezinta? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 21-04-2008 Fetelor cu nume de flori le este usor sa aleaga, dar cum nici o floare nu a primit (inca) numele meu, mie oare care mi se potriveste? Dar voua?
Mi se potriveste oare irisul? Care culoare?
Un blue delicat.
Replica: Un roz romantic. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 21-04-2008
Replica: O culoare mai profunda? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 21-04-2008
Replica: Ssau poate un rosu inchis. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 21-04-2008
Replica: Sau poate alb. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 21-04-2008
Replica: GB, by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 21-04-2008 adica Gargarita Blue, trebuie sa recunosc ca ma uluiesti cu topicurile pe care le-ai deschis. Desi mi-am propus ca in seara aceasta sa citesc pe forum si sa raspund numai acolo unde trebuie, iata-ma pe noul tau topic.
In ceea ce te priveste, sunt convinsa ca tu esti cea din prima imagine, blue si parfumata asa cum sunt irisii nostri sau stanjeneii cum sunt cunoscuti la noi.
Cred ca este momentul sa realizam un topic numai cu irisi - prea s-au adunat multi si sunt prea rasfirati pe acest forum. Am observat ca Flori strange cu sarg gargaritele si le duce la
O gargarita pe zi, topic creat de Cristi. Imi este draga pentru tenacitatea ei si simt ca ea ar fi irisul rosu.
Replica: Esti by Bica Nistor (1427 mesaje), la 21-04-2008 adorabila, iris frumos ce esti tu, Letitia. Ramona are dreptate. Topicurile tale ne surprind, ne incanta si, observi cat de usor zburam pe aici?
Eu zic ca esti irisul acela cu o nuanta mai inchisa: misterioasa. In ceea ce ma priveste ades ma asemui cu o margareta.
Ramona sunt pro-topic numai cu irisi.
Replica: Sau asa, Letitia. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-04-2008
Replica: Tu by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 21-04-2008 esti, Letitia, inconjurata de irisi?
Replica: Daca, by Stefania Crudu (183 mesaje), la 22-04-2008 este sa adunam irisi, hai sa aduc si eu mai multi: unul pentru Iris, cea mai tanara gargarita din echipa de la Rogoblen, un iris pentru GB si mai sunt trei: aceia sunt pentru voi. Bobocii de pe margine sunt pentru cele care ne citesc, dar nu indraznesc sa si scrie (stiu eu cateva cazuri...).
In ceea ce ma priveste, la intrebrea Letitiei, nici nu mai intrebati! Liliacul, bineinteles!
Ah, daca ai stii cat imi place acest topic, Letitia!
Replica: Nu by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 22-04-2008 m-am gandit niciodata pana acum ce floare ma reprezinta. Imi plac florile in general.
Dar daca tot vorbim de irisi, culoarea care cred ca ma reprezinta este aceasta:
Replica: Pe mine, by Marian Topala (541 mesaje), la 22-04-2008 in seara aceasta ma reprezinta ochiul-boului ca asa muncesc eu, acum...
Replica: Asteptam sa vad in seara asta care floare il reprezinta pe Marian, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 23-04-2008 dar cum nu apare o intrebare pentru Stefania si nu numai. Modelul cu crengute de liliac in vas pe ceva rosu, il vezi ca pe un goblen? L-ai coase?
Replica: Doar atat? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 08-05-2008
Nicoleta - iris bordo
Letitia - iris blue
Bica - margareta
Margareta - margareta
Stefania - liliac
Marian - ochiul boului (?)
Cine continua?
Replica: Pe mine? by Maria Nistor (5039 mesaje), la 08-05-2008
Replica: Oare pe cine reprezinta aceasta minunata floare? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 12-06-2008
Replica: Pe mine, Letitia! by Doi na (598 mesaje), la 12-06-2008 Cum imi imbobocesc sperantele, cum mi se scutura toate petalele. Noroc ca ramane parfumul ce-mi aminteste de visele mele.
Replica: Eu. by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 12-06-2008
Replica: Frumoasa, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 12-06-2008 jucausa, imprevizibila, dar intotdeauna lasand in urma un puf de papadie. Aceasta este Adina.
Doina, bujorii au si alte calitati. Le-ai dat o semnificatie cam... abrupta.
Replica: Ileana, pe tine care floare te reprezinta? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 13-06-2008
Oare unde-s din galeria florilor, Doruletz, Laura, Monica, Ramona, Adriana si celelalte gargarite?